2014 agustos gelinleride buradaa

Kızlar uzun zamandır giremiyordum malum hazırlıklar felan ev yerleştirme çeyizdi eşyalardı balayı planları veeee çok şükür bitti hepsi geriye sadece oturup gün saymak kaldı :) ilk nişanlandığımda 15 ay sayıyordum bi askerlik gibi şimdi ise 1 aydan az bi süre kaldı :) çok heyecanlıyım ve çok stresliyim siz ne alemdesiniz

Kızlar uzun zamandır giremiyordum malum hazırlıklar felan ev yerleştirme çeyizdi eşyalardı balayı planları veeee çok şükür bitti hepsi geriye sadece oturup gün saymak kaldı :) ilk nişanlandığımda 15 ay sayıyordum bi askerlik gibi şimdi ise 1 aydan az bi süre kaldı :) çok heyecanlıyım ve çok stresliyim siz ne alemdesiniz

ben hala gelinlik almadım :(((

Huhuuuu :)

herkes bi koşturmada anlaşılan ben dahil kimseden ses çıkmıyor :) nikahıma 2 aydan az düğünümede nerdeyse 2 ay kaldı :) bugün gelinliğimin 4. provası olacak sanırım hemen hemen bıtmış olacak çok heyecanlı :) evımızı tuttuk boyacıyı beklıyoruz eşyalarımız tamam halı perdemiz alınacak damatlıga baktık aklımızda bir tane var artık heralde Damat dan onu alıcaz gelin çiçeğimi buldum sayılır gelın ayakkıbımı beğendım alıcam. gel gör ki halaa kuaför belli değil. istanbul ve izmir de porselan makyaj yapan bi kuaför lazım sizler belirledinizmi kızlar ?

Kızlar çok ayrı kaldık. Ben zaman daraldikca stres yapmaya başladım. Bi tek yatak oda ve oturma odası için halı tül perde işi kaldı geri kalanları hallettik çok şükür gelinligim dikiliyo bindalli işini hallettim bi gelin ayakkabim kaldı çok stresli çok heyecanlı. Tabi bu arada bi de nişanlı beyle kavga ettik çok büyük ama benim yüzümden şimdi daha iyi aramız ama yine bi soğukluk var yok etmek için sürpriz pesindeyim aklınıza bişeyler gelirse fikir verin bana :(

Kızlar çok ayrı kaldık. Ben zaman daraldikca stres yapmaya başladım. Bi tek yatak oda ve oturma odası için halı tül perde işi kaldı geri kalanları hallettik çok şükür gelinligim dikiliyo bindalli işini hallettim bi gelin ayakkabim kaldı çok stresli çok heyecanlı. Tabi bu arada bi de nişanlı beyle kavga ettik çok büyük ama benim yüzümden şimdi daha iyi aramız ama yine bi soğukluk var yok etmek için sürpriz pesindeyim aklınıza bişeyler gelirse fikir verin bana :(

Ortaminiz musait mi bilmiyorum ama mesela kendi is yeri varsa o yokken odayi munlarla susleyip bi yemek siparis edip orda basbasa yemek yiyip sohbet edebilirsiniz

amin sagolun :( herseyım hazırdı, gelinlik ev hersey hersey. ama nasıp değilmiş...

Çok üzücü gerçekten hayatta insanın başına herşey gelebiliyor malesef.Evlilik süreci çok stresli bir dönem,bence iki tarafında sakin olması gerekiyor.
Hem sakin hem de yapıcı özellikle kızlar size söylüyorum alttan alın eşlerinizi bi süre. Emin olun onlarda en az sizin kadar belki de sizden daha stresliler onlara yardımcı olun derim ben,ayrılıklar kaçınılmaz oluyor bu dönemde..

Çok üzücü gerçekten hayatta insanın başına herşey gelebiliyor malesef.Evlilik süreci çok stresli bir dönem,bence iki tarafında sakin olması gerekiyor.
Hem sakin hem de yapıcı özellikle kızlar size söylüyorum alttan alın eşlerinizi bi süre. Emin olun onlarda en az sizin kadar belki de sizden daha stresliler onlara yardımcı olun derim ben,ayrılıklar kaçınılmaz oluyor bu dönemde..

Gerçekten oyle zor bir donem ki seytan insanin kolunun altinda geziyor. Yani bisey alirken bile biz sunu aldik onlarda sunu alsin diye insanin aklina geliyo ama o an dilini tutmak cok onemli. Hep derdim ki su alinacak bu al8nacak diye nasil kavga ederler anlamam derdim ama simdi anladim. Cunku insanin nefsi herseyi istiyo, en iyisi olsun istiyo vs vs

Bunun için ne iş yeri musait ne de ben gidebilirim 12 saat uzağız da birbirimize :)

O zaman en guzeli kucuk bir kutu hazirlamak diyebilirim. Bir kutuya simdiye kadar ki ozel anlatinizi hatirlatacak kucuk seyler koyabilirsin biraz da sevdigi abur cuburlardan sonra icine kucuk kucuk kagitlara sevgi sozcukleri yazabilirsin ve bunu da kargoya verebilirsin ;)) haa bir de sen hatali oldugunu düşündüğün icin kucuk bir ozur notu

kızlarrrrrr nerelerdesinizzz :52:
telaşlar fazlalaştı herhalde kimseler uğramıyor artık buraya :52:

hem telaşlar fazlalaştı hemde stres arttı beni nikahtan sonra aileden kopma duygusuda iyice sardı buaralar hep ağlama modunda dolaşıyorum ortalıkta:43: sen neler yapıyosun canım sende ne var ne yok??

hem telaşlar fazlalaştı hemde stres arttı beni nikahtan sonra aileden kopma duygusuda iyice sardı buaralar hep ağlama modunda dolaşıyorum ortalıkta:43: sen neler yapıyosun canım sende ne var ne yok??

AYNEN canım bende öyle aynı duygular içerisindeyim annemden babamdan nasıl ayrılacağım kendimi anasınıfı
çocuğu gibi hissediyorum :14:

kızlarrrrrr nerelerdesinizzz :52:
telaşlar fazlalaştı herhalde kimseler uğramıyor artık buraya :52:

bende 31 Ağustos gelini olucam Kısmetse güzeller :1::nazar:

Bende geldiiimmm :)
Ayy kızlar şimdiden ne bu sıcaklar yaa, vallahi gözüm öyle bi korkuyo ki o Ağustos'un sıcağında napcaz biz? :(
Benim düğünüm de 23'ünde Rabbimin izniyle :16:

Back