- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
- 333
Benim de gelinlige hic bakmadik hala. Mobilya odemeleri kartlari tikadigi icin gel8nlige yer kalmadi ((
inş en kısa zamanda bakarız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de gelinlige hic bakmadik hala. Mobilya odemeleri kartlari tikadigi icin gel8nlige yer kalmadi ((
ben de 18 ağustos ankara geliniyim
Ankara'da düğünün nerede olacak 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla en hızlı biziz herhalde
gelinlik son 1-2 porvada
gelinlik ayakkabısı, çantası, tacı alındı
kına elbisesi alındı
kına, kına kesesi, tepsisi, mendiller, mum vs kınaya dair her şey alındı
ev tutuldu
mobilya, mutfak malz. ve beyaz eşyalar alındı
kuaför ve fotocu ayarlandı
düğün müzikleri, slayt hazırlandı
davetiye belli, sipariş verilecek
nikah günü alındı
balayı ayarlandı
damatlık kaldı - 1 gün
gelin çiçeği, damat yaka çiçeği var alınacak - 1-2 gün
mutfak masası, halı, perde, avize kaldı - 1 hafta
Düğün müzik lerine yardım istiyorum ;(((
bizim 2 düğünümüz olacak.
her iki düğün için giriş müziği ''rumeli hisarı''.
ilk düğün ilk dans şarkısı ''dance to me to the end of love''.
ikinci düğün ilk dans ''nilüfer-son arzum''.
pasta müzikleri ''ben ona resmen aşığım'' olacak inş.
Bizdeki de 2 düğün:)))ben düğünlerde de calınacak sarkı da arıyorum aslında dj kafasından çalsın istemiyorum hep
Kuaförü ayarladın mı 😊 ben tesettürlüyüm eryamanda pek yok maalesef. Sincan'da buldum bi tane oraya bakcam yarın
ben de eryaman 3. etapta oturuyordum önceden, evet o taraflarda pek kuaför yok. sincanı da hiç bilmiyorum. tuttuğumuz düğün salonun anlaşmalı kuaförü varmış, gelinbaşı makyajı düğün salonuna dahildi, sadece gidip günü söyleyip randevu aldık. yenimahallede güventepe tarafında bi kuafördü. nasıl saç yaparlar bilmiyorum, benim seçtiğim model vardı, yapacaklar diye umuyorum. provaya gideceğim, dğüne 3 hafta kala
Kuaförü ayarladın mı 😊 ben tesettürlüyüm eryamanda pek yok maalesef. Sincan'da buldum bi tane oraya bakcam yarın
ben de eryaman 3. etapta oturuyordum önceden, evet o taraflarda pek kuaför yok. sincanı da hiç bilmiyorum. tuttuğumuz düğün salonun anlaşmalı kuaförü varmış, gelinbaşı makyajı düğün salonuna dahildi, sadece gidip günü söyleyip randevu aldık. yenimahallede güventepe tarafında bi kuafördü. nasıl saç yaparlar bilmiyorum, benim seçtiğim model vardı, yapacaklar diye umuyorum. provaya gideceğim, dğüne 3 hafta kala
Sincan'da matmazel kuaföre gitcem gibi görünüyor eryamanda hiç yok 😒 Sincan'da tesettürlüler için kuaför var en azından
Sincan'da matmazel kuaföre gitcem gibi görünüyor eryamanda hiç yok 😒 Sincan'da tesettürlüler için kuaför var en azından
kuaförü ayarlamana sevindim, ben tesettürlü değilim o yüzden hiç bilmiyordum. ben şöyle bi saç yaptırmayı düşünüyorum, ama alttan şu sarkan buklesi olmayacak,
kuaförü ayarlamana sevindim, ben tesettürlü değilim o yüzden hiç bilmiyordum. ben şöyle bi saç yaptırmayı düşünüyorum, ama alttan şu sarkan buklesi olmayacak,
Bence de o bukle olmasın. Sarı saçta da siyah saçta da güzel durur bence bu model
Çok güzel çok beğendim cidden 😊