Kızlar uzun zamandır giremiyordum malum hazırlıklar felan ev yerleştirme çeyizdi eşyalardı balayı planları veeee çok şükür bitti hepsi geriye sadece oturup gün saymak kaldı :) ilk nişanlandığımda 15 ay sayıyordum bi askerlik gibi şimdi ise 1 aydan az bi süre kaldı :) çok heyecanlıyım ve çok stresliyim siz ne alemdesiniz
Kızlar çok ayrı kaldık. Ben zaman daraldikca stres yapmaya başladım. Bi tek yatak oda ve oturma odası için halı tül perde işi kaldı geri kalanları hallettik çok şükür gelinligim dikiliyo bindalli işini hallettim bi gelin ayakkabim kaldı çok stresli çok heyecanlı. Tabi bu arada bi de nişanlı beyle kavga ettik çok büyük ama benim yüzümden şimdi daha iyi aramız ama yine bi soğukluk var yok etmek için sürpriz pesindeyim aklınıza bişeyler gelirse fikir verin bana
Ortaminiz musait mi bilmiyorum ama mesela kendi is yeri varsa o yokken odayi munlarla susleyip bi yemek siparis edip orda basbasa yemek yiyip sohbet edebilirsiniz
benımde ağustostaydı düğünüm ama maalesef hersey yalan oldu. Hepinize mutluluklar dilerim...
Hayırlısı böyleymiş demek üzülmeyin Allah herşeyin en hayırlısını veriyor çünkü
amin sagolunherseyım hazırdı, gelinlik ev hersey hersey. ama nasıp değilmiş...
Çok üzücü gerçekten hayatta insanın başına herşey gelebiliyor malesef.Evlilik süreci çok stresli bir dönem,bence iki tarafında sakin olması gerekiyor.
Hem sakin hem de yapıcı özellikle kızlar size söylüyorum alttan alın eşlerinizi bi süre. Emin olun onlarda en az sizin kadar belki de sizden daha stresliler onlara yardımcı olun derim ben,ayrılıklar kaçınılmaz oluyor bu dönemde..
Bunun için ne iş yeri musait ne de ben gidebilirim 12 saat uzağız da birbirimize :)
kızlarrrrrr nerelerdesinizzz
telaşlar fazlalaştı herhalde kimseler uğramıyor artık buraya
bende 31 Ağustos gelini olucam Kısmetse güzeller
hem telaşlar fazlalaştı hemde stres arttı beni nikahtan sonra aileden kopma duygusuda iyice sardı buaralar hep ağlama modunda dolaşıyorum ortalıktasen neler yapıyosun canım sende ne var ne yok??
aramıza hoşgeldin tatlımdüğünümüz aynı gün
kızlarrrrrr nerelerdesinizzz
telaşlar fazlalaştı herhalde kimseler uğramıyor artık buraya
bende 31 Ağustos gelini olucam Kısmetse güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?