2014 agustos gelinleride buradaa

Benim düğünüm 7 Ağustos'ta harikalar diyarında 😊 9 Ağustos'ta Hatay'da 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuaförü ayarladın mı 😊 ben tesettürlüyüm eryamanda pek yok maalesef. Sincan'da buldum bi tane oraya bakcam yarın

Düğün müzik lerine yardım istiyorum ;(((

Düğün müzik lerine yardım istiyorum ;(((

bizim 2 düğünümüz olacak.

her iki düğün için giriş müziği ''rumeli hisarı''.
ilk düğün ilk dans şarkısı ''dance to me to the end of love''.
ikinci düğün ilk dans ''nilüfer-son arzum''.
pasta müzikleri ''ben ona resmen aşığım'' olacak inş.

Bizdeki de 2 düğün:)))ben düğünlerde de calınacak sarkı da arıyorum aslında dj kafasından çalsın istemiyorum hep

Bizdeki de 2 düğün:)))ben düğünlerde de calınacak sarkı da arıyorum aslında dj kafasından çalsın istemiyorum hep

hmmm anladım sizin düşüncenizi.

Ben şöyle düşünüyorum kendi düğünüm için, 25 ağustosta olacağından yaz düğünü ve geç başlar düğün.
9-10 arası roman ekibi tutacağız dışarıdan (klarnet-davul-zurna-keman) bol bol 9/8 lik düşünüyorum.
10-11 arası takı-pasta kesimi (sadece keman ve klarnetle hafif şarkılar çalınacak)
11-12 arası kına (kına için de ben şarkı vereceğim salona, onlar çalınacak)

ben şarkı listesi çıkarmadım açıkçası roman ekibi için.sadece ne tür istediğimi söyleyeceğim, 1-2 örnek şarkı söylerim.sadece kına için şarkı listesi yaptım, o kadar.

Yarın nikahimiz kiyiliyor çok mutluyum bi o kadar heyecanlı Allah hayirli etsin inşallah darısı hepinizin başına arkadaşlar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $10270559_471160273029977_1186021261458993949_n.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 36
Çok güzel çok beğendim cidden 😊

teşekkürler,peki gelin çiçeğini aldın mı, ben bulamadım, nedime tacları bilekliği falan da alacagım nerede varki?

Takı marketlerde var diye biliyorum canım. Iki tane gelin çiçeğim oldu 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…