2014 agustos gelinleride buradaa

Herkese merhaba ve kolay gelsin :) bnmde 8 agustos düğün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ağustos geliniyim inşallah
Ama daha hangi şehirde yaşayacağımız belli değil, pek hazırlık yapamıyoruz:44:

Agustos gelinleri merhaba :)) uzun suredir giremiyordum siteye dugun hazirliklari ve okulu bir arada goturmeye calisiyorum. Hazirliklar nasil gidiyor?
Damatliklari alan olmamisti en son damat tween oneririm arkadaslar ben oradan aldim. Oradan begendiginiz herhangi bir takim elbiseye saten dugme ve saten yaka yapabiliyorlar o da cok guzel oluyor. Gelinligim icin cok ugrastim uc dort ay once yeri ayarladim ama halen prova icin aramadilar. Yaklasik bir ay once gittim prova icin ne zaman arayacaksiniz diye sormaya. Benimle resmen dalga gecer gibi konustu ukala insanlar. Bir ay sonra baslar provalar dedi bekliyorum sabirla.
Herkese kolay gelsin kizlar her sey gonlumuzce olur insallah ❤️

Benim ev tutuldu bu hafta temizlenecek. Esyalar tamam sonunda salonu da aldik. Gelinlik ve damatliga hic bakmadik. Kina icin herhangi bir hazirlik yok. Perdeler halilar avizeler tv unitesi ve mutfak masasi duruyor ((

Merhaba arkadaşlar. Nikahimiz 5 haziran da yapilacak onun için minik ekru dantel bi elbise pudra rengi kuşak pudra rengi bi ayakkabı aldım el çiçeği ve gelin kepleri oluyor ya dantel onlardan takacagim:) gelinligimin ilk provasi cuma günü, bindallimi kina malzemelerimi aldik,gelinlik ayakkabilarim bile hazır, mobilyalarim tv ünitesi hariç tamam. Tullerim perdelerim hazır.eksik olarak halı ve avizeler kaldı bi de ufak tefek ev tekstil ürünleri. Bir de nisanlima henuz damatlik almadik.ramazana hiç bişey kalmayacak Allahin izniyle. Hepimizin gönlüne göre olsun herşey inşallah..

Son düzenleme:
Biz gecen hafta aldik damatligi sarardan, damat tween inkilerden guzel ama nisanlim sarardakini begendi, damatin fiyati daha yuksek gorunuyor ama hediye ceki veriolarmis oyle olunca ayni fiyata geliyor sararla. Gelinlik icin ilk provami verdim. Benim bir hafta zamanim vardi ondan aldik beyaz esyalari oturma grubunu ve yatak odasini, cok zor bu isler ya herkese Allah kolaylik versin :)

Hoşgeldiniz kızlar, nereye gelin gıdıyosunuz bakalım

Ankara'da Gölbaşı'ydi Ankara Polatli olcak ♡

Nisanlim ordulu ailesi orada ama biz isimizden dolayı izmir de oturacagiz:)

benımde evimde çok aza eksık kaldı ama nişanlıkk gelinlik ve damatlık hala yok

valla en hızlı biziz herhalde

gelinlik son 1-2 porvada
gelinlik ayakkabısı, çantası, tacı alındı
kına elbisesi alındı
kına, kına kesesi, tepsisi, mendiller, mum vs kınaya dair her şey alındı
ev tutuldu
mobilya, mutfak malz. ve beyaz eşyalar alındı
kuaför ve fotocu ayarlandı
düğün müzikleri, slayt hazırlandı
davetiye belli, sipariş verilecek
nikah günü alındı
balayı ayarlandı

damatlık kaldı - 1 gün
gelin çiçeği, damat yaka çiçeği var alınacak - 1-2 gün
mutfak masası, halı, perde, avize kaldı - 1 hafta

Gerçekten bayagi hizliymisiniz oh ne guzel artik rahatsiniz.

Benim düğün Ankara'da 7 Ağustos'ta Hatay da 9 Ağustos ta :) her şeyi hallettik sayılır bir kuaför işi kaldı:/ Ankara'da iyi kuaför bulmak kolay ama Hatay da oturan arkadaşlar var mı varsa bana lütfen birisi porselen makyaj yapan bir kuaför tavsiye etsin çok canım sıkkın bu konuda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…