Sağol Canim siz hamilemisiniz yada tedavi asamasindamisiniz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Hoşgeldin canım ben de burdayım. Senin gibi transferinin 9.günü olan 4 tane daha arkadaş var burda.inşalan hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız.Canim benim inşallah çok güzel bir tedavi sureci gecirirsin çok haberler alirsin Rabbim yar ve YARDIMCINIZ olsun
Bizde seni çok seviyoruz tattlim, inşallah sende o özel annelerden olacaksinKizzzzzz bn sizi yerummmmmmm8 sabhruzgimm
Gyilmazimm
Cnlarum bnm masallh.. bebislerinize kurbsn... biz ozel annyiz yada ilacagim.. oyuzden hassasiz ..hepinizi cok sewiyrummmmmmm
Bizde seni çok seviyoruz tattlim, inşallah sende o özel annelerden olacaksin
Canim benim inşallah çok güzel bir tedavi sureci gecirirsin çok haberler alirsin Rabbim yar ve YARDIMCINIZ olsun
tedavin hayırlı olsun kuzucum,rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursunSlm bende uzun protokole başladım göbekten iğneye HAYIRLI olsun hepimiz için inşallah
Canımmm benimkide sebebsiz eşimde de bendede bi sıkıntı görünmüyo,2 yıl içinde 3 aşılama oldu negatifti hepsi,laparoskopi ve histeroskopi yapıldı bide hsg çekildi kuzucum,sebebsiz olduğu için korkum iki kat artıyor açıkcası 8 yumoşum var yarın toplancak ve ben çok heyecanlıyım,duygu karmaşası yaşıyorumayy canm benim saolsn darisi sana insallah tez vakitte alirim kucagma zamn gecmio hic. canim ben tedaviye basladik pko var bende 20 yumoş toplandı ohss riski cikti biraz şistim transfer iptal edildi dondurulmuslarla devam ettik iki tane 5.gun embriyosu transfer edildi bitane oglusum tutunmus bana cok sukur rabbime.
2.cizginin yerini coj silik de olsa hafif pembe gorduysen olumlu bir sonuc derim canim. 14yillik evliligimde yuzleece test yaptim. Tecrubelerim var.Kızlar ben az önce idrar testi yaptım tok karnına tek çizgi ikinci çizgi çok çok silik anlamadım ya da o ikinci çizginin yeri belli mi en azından şimdiden hazırladım kendimi olmazsa bilicem o gün
Seninki iyi cikar cnm i insallah.ben negatif cikcak benimki diye sabahtan beri gezmece tozmacaKızlar ben az önce idrar testi yaptım tok karnına tek çizgi ikinci çizgi çok çok silik anlamadım ya da o ikinci çizginin yeri belli mi en azından şimdiden hazırladım kendimi olmazsa bilicem o gün
Heyecanlandirdin beniKızlar ben az önce idrar testi yaptım tok karnına tek çizgi ikinci çizgi çok çok silik anlamadım ya da o ikinci çizginin yeri belli mi en azından şimdiden hazırladım kendimi olmazsa bilicem o gün
Kızlar ben az önce idrar testi yaptım tok karnına tek çizgi ikinci çizgi çok çok silik anlamadım ya da o ikinci çizginin yeri belli mi en azından şimdiden hazırladım kendimi olmazsa bilicem o gün
Canim ins o ikinci cizgi yarin dahada bir pembelesir. Bence sen hamilesin. Ne guzl darisi hepimize insKızlar ben az önce idrar testi yaptım tok karnına tek çizgi ikinci çizgi çok çok silik anlamadım ya da o ikinci çizginin yeri belli mi en azından şimdiden hazırladım kendimi olmazsa bilicem o gün
Kızlar ben az önce idrar testi yaptım tok karnına tek çizgi ikinci çizgi çok çok silik anlamadım ya da o ikinci çizginin yeri belli mi en azından şimdiden hazırladım kendimi olmazsa bilicem o gün
Canımmm benimkide sebebsiz eşimde de bendede bi sıkıntı görünmüyo,2 yıl içinde 3 aşılama oldu negatifti hepsi,laparoskopi ve histeroskopi yapıldı bide hsg çekildi kuzucum,sebebsiz olduğu için korkum iki kat artıyor açıkcası 8 yumoşum var yarın toplancak ve ben çok heyecanlıyım,duygu karmaşası yaşıyorum
Fotosunu neden cekmedinn canim bizlerde gorseydik insallh hayrlisi okur cnm bnm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?