- 26 Mart 2014
- 245
- 141
- 53
Amin inşallah canım inşallah sabır sabır... Ben sanki alıştırmak istiyorum kendimi birden öğrenmek istemiyorum o yüzden bugün öğrensem mi diye kıvranıp duruyorum ahahah delirdik valla hepimiz de aynı çelişki yapsak mı yapmasak mı acaba kötü çıkar mı kafamızda deli sorular birimiz şu deli soruları durdursun lütfen
bencdde beklemek en iyisi en azindan 9.erken 10.gun yaptrrsaniz bilmm ama m erak duygusu icinzi yer biliorum bende 9.gun yapmstm ama 5.gun embriyosydu benmkisi test gunumden 1 gun once yapmstim.
Canım istersen önce bi idrar testi yap belki orda az da olsa kendini gösterir. Ben bekleyecem şuAmin inşallah canım inşallah sabır sabır... Ben sanki alıştırmak istiyorum kendimi birden öğrenmek istemiyorum o yüzden bugün öğrensem mi diye kıvranıp duruyorum ahahah delirdik valla hepimiz de aynı çelişki yapsak mı yapmasak mı acaba kötü çıkar mı kafamızda deli sorular birimiz şu deli soruları durdursun lütfen
Canlar siz gebelik testinizi nerde yaptırıyorsunuz ben dün özel hastane de sordum 60 küsür dedi çok pahalı ya. Devlet hastanesindemi yaptırsam
benim 3. gün embriyosu ozaman 11. gün yaptırabilirim. peki senin sonuç ne çıktı pozitif mi???
Canım siz günü nasıl geçiriyorsunuz ben evde ağır iş yapmamaya çalışıyorum. Evde çok sıkıldım bugün dışarı çıkmayı düşünüyorum. Sizce çıkayımmı.
evet canim cok sukur 4.ayimda bitcek 2 gun sonra Allah bagislarsa bi oğlum olcak.9.gun kanda 59.6 cikmisti degerim .
2 gün sonra mı ben o kadar bekleyemem canım. Özelde yapacam artık ne kadar tutarsa. Gercekten kazık,Yaptr devlette canimm.. sana diyrlarkib2gun sinra sonucu gel al diyrlar ama bn netten bakiyrum cikmis okuyr.. sende nettwn bakarsin..
Ne güzel ya valla ben sanki ev hapsindeyim. Eşim çıkıyor ben evde yalnız. Bugün çıkacam inş.canm 3 gunden sonra kendinzi yormamk sarti ile normk yasammza donuoruz.ben gezdm piknige falan gitmistm hem moral oluo aklinzdan cikarms oluosunz.cik dolan ama yorulma dikkat et kendine.
Elif cim çarşamba hepimize şans getirsin rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın
ayyy çok sevindim Allah bizlere de nasip etsin inşallah... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. tek embriyo mu transfer edilmişti. benim 2 tane edildi.... merakla bekliyoruz sonucu... ama ben de hiç belirti yok düşün ağrı bile olmuyor yani... bu da beni korkutuyor açıkçası.....
Ne güzel ya valla ben sanki ev hapsindeyim. Eşim çıkıyor ben evde yalnız. Bugün çıkacam inş.
saol canim benim darisi sana insallah ben tedvmde ohss riski sonucu iptal oldu dondurlmus embrio ile kaldm hamile ikitane transfer edildi canim ikisde 5.gun embriyosydu.
kendinde belirti arama herkeste belirti olmuoki.bunye meselesi bu canim benim.kalbni ferh tut korkma.
Inş canım çok sağol.aaa olurmu oyle sey sicak hava dikkat et ama su icmeyi ihmal etme guxel haberler alirsn ins.
2 gün sonra mı ben o kadar bekleyemem canım. Özelde yapacam artık ne kadar tutarsa. Gercekten kazık,
bende de donmuşlarla oldu opudan 2ay sonra. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım.....
sendedmi pko var yoksa genellikle pkolulrda fazla yumurfa olusuo tedaviyi erteliolar o yuzden insallah sennde yuzun guler tez vakitte.
Crinone jel den sonra yürüyüş yapıyor musun canim, yap dediler mi yani? Bize 45 dk 1 saat yürüyün dediler.yoksa dagilmiyormus jelben günde iki kez crinone jel kullanıyorum ayrıca progestan yumuşak kapsül kullanıyorum her gece 1 tane vajinadan. bi de puregon iğne ye başladık transferin 5. günü. ayrıca günde 4 tane estrofem kullanıyorum... aynen ben de çok sıkıldım bunlardan..... ama tutarsa 3ay kullancakmışız. inşallah tutar da biz de kullanırız 3 ay boyunca :)
Crinone jel den sonra yürüyüş yapıyor musun canim, yap dediler mi yani? Bize 45 dk 1 saat yürüyün dediler.yoksa dagilmiyormus jel
olmus cok cici olmusYptim yptimm olmusmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?