- 31 Temmuz 2014
- 966
- 666
- 108
Bende daha alışamadığı dönem deyim hala diyorum ki azcik hissettiren kendini bana, hic biseyim yok sadece sol kasigimda iğne batması gibi birşeyler hissediyorum dünden beri o kadar, Allahım insaalh kucağınıza aldığımız günlerinde gösterir bize
Cnm yaa bişe diyimmi iğne kullanmaktan delik deşik oldum artık acısı değilde vurcak yer bulamıyodum göbek oldu mosmor korkma hızlıca yap gitsin seninki bide nasipse kısa sürcek ben haziranın 12 sinde bi başladım temmuzun 17 sinide kadar düşün yanii inşAllah hiç bi problem çıkmıcak korkma sen
Gunaydin herkese.uykusuz ve umutsuz bir sabah. Esime bile diyemedim.. 1.89 diye cok kötüyüm.
Bende daha alışamadığı dönem deyim hala diyorum ki azcik hissettiren kendini bana, hic biseyim yok sadece sol kasigimda iğne batması gibi birşeyler hissediyorum dünden beri o kadar, Allahım insaalh kucağınıza aldığımız günlerinde gösterir bize
Ben rahatimda kendimi suçlu hissediyorum su anda, aman neyse canım mühim olan bebeğimiz dimi
Canlar siz gebelik testinizi nerde yaptırıyorsunuz ben dün özel hastane de sordum 60 küsür dedi çok pahalı ya. Devlet hastanesindemi yaptırsamHerkese günaydın. İnş bol bereketli bir gün olur. İnş güzel haberler alırız.
Ozel hastanede 12.5tlyeyaptirdum.acilden giris yaptim.Canlar siz gebelik testinizi nerde yaptırıyorsunuz ben dün özel hastane de sordum 60 küsür dedi çok pahalı ya. Devlet hastanesindemi yaptırsam
Gunaydin herkese.uykusuz ve umutsuz bir sabah. Esime bile diyemedim.. 1.89 diye cok kötüyüm.
Banada catlatma iğnemsi vurulacagim gün ilişkiye girin yada kendi bosalsin demişlerdi, ben eşime ilişki yasak sen bosalacakmissin dedim, deyiş o deyiş halada yasak 1 aydan fazla oldu valla:)
Bana önce kadın doğuma sıra almanız gerekecek sonra tahlil için ücret ödeyeceksiniz dedi. Istanbulu pek bilmiyorum kazıklıyorlarmı neOzel hastanede 12.5tlyeyaptirdum.acilden giris yaptim.
Bana önce kadın doğuma sıra almanız gerekecek sonra tahlil için ücret ödeyeceksiniz dedi. Istanbulu pek bilmiyorum kazıklıyorlarmı ne
Canım sen gidersen bende duramam herhalde senden güç alıyorum benimde 8 agustosKızlar günaydın yeni güne hep beraber bu zorlu yolun sonuna gelmek üzereyiz bazı arkadaşcıklarımız merakına yenik düşüp erkenden üzdüler kendini bazıları ise gerçekten üzüldü Allah olmayanların yardımcı olsun en kısa zamanda olmayanlarımıza birer evlat nasip etsin inşallahÜzülmeyin sizin yanınızdayız yalnız değilsiniz zamanı varmış demek ki diyen kalbin tesellisi sizinle olsun ben bugün sağ kasığımda kalktığımdan beri fazlasıyla zorlanma hissediyorum kızlar zaman yaklaştıkça daha bi zor geliyor merakına yenik düşenlerin arasına katılabilirim her an gidip test yaptırmayı düşünüyorum ama kendine hakim ol diyorum sonra yani kendi kendimle cebelleşiyorum ama psikolojik değil bu ağrım baya baya bi hissediyorum kasığımdaki zorlamayı sanki biri itiştiriyo zorluyo o kısmı kızlar ben artık dayanamıyorum yaa 8 Ağustos cuma gününden beri daha 20 Ağustos'a kadar beklemem lazım asıl sonuç için
İstanbul dayım canım Zeytinburnu sağlık ocağı bakıyormu kiCanım sen nerdeydin ya unuttum bi sağlık Ocağı'na gitsen küçük olanlar var 62 tl çok ya
Amannn kıss boşver bizz çok iltimas gösterdik,sabah akşam gece demeden bu uğurda taviz verdikaynen oyle onemli olan onlar azcik beklesinler :)
Ben Pazartesi giderim belkiİstanbul dayım canım Zeytinburnu sağlık ocağı bakıyormu ki
Aynen katılıyorum sana bebek uğruna nelere katlandıkAmannn kıss boşver bizz çok iltimas gösterdik,sabah akşam gece demeden bu uğurda taviz verdik
Canım bende çok korkuyorum hatta olumsuzu düşününce yapmak istemiyorum en azından şimdi az da olsa o duyguyu yaşıyorum. Ya yoksa çok üzülürüm.benim de 8 ağustos kızlar. yarın 10. gün açıkçası ben de test yaptırmayı düşünüyorum ama olumsuz bi sonuç almaktan da çok korkuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?