Canım inan çok erken maalesef dayanamayıp hep erken yapıyoruz ve duygu karmaşası yaşıyoruz böle yapmamalıyız,sakın moralini bozma bebeğin seni bırakmaz inşallah kuzummAmin cnm.allahtan umit kesilmez elbette ama bakiyorum 20 30 falan cikmis 7.gunde baskalarinda. O yuzden biraz negatifim. Yukselir miki burdan. Kacinci gun yukselmeye basliyor ki????
Hadi canım adet zamanın yaklaştımı peki. Adet ağrıları gebelik belirtileriyle yansıtmış ya inş ondandırCa
canım progestan iğne kullanmıyormusun ben hem iğne hemde hergüne claxen kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
insallah degerin yukselir canmm umidini kaybetme1.89 kizlar yani buraz umutsuz . Benim standart degerim 1.20 dir.
Amin cnm.allahtan umit kesilmez elbette ama bakiyorum 20 30 falan cikmis 7.gunde baskalarinda. O yuzden biraz negatifim. Yukselir miki burdan. Kacinci gun yukselmeye basliyor ki????
Hadi canım adet zamanın yaklaştımı peki. Adet ağrıları gebelik belirtileriyle yansıtmış ya inş ondandır
Bu arada destegin icin cok tesekkur ederim.cok sagol. Allah gönlünü n muradini versin insallah.
Malesef sonuc 7 çıktı merkezden gebelik yok dediler cok uzgunum
Suan yokmuş gibi kendimu alustiriyorum.olursa surpriz olsun..
Iyide kuzum 7 ne simdi anlmadim hani 5 ten ustu geblik var diye biliyoruz biz yanlismi biliyomusuz yaniiMalesef sonuc 7 çıktı merkezden gebelik yok dediler cok uzgunum
Yükselmez mi dedim artik gebelikten soz edemeyiz negatif dedi canim yaniyoIyide kuzum 7 ne simdi anlmadim hani 5 ten ustu geblik var diye biliyoruz biz yanlismi biliyomusuz yanii
Canım çok üzüldüm inan, ne denir ki böyle bir durumda bilmiyorum.daha zamanı gelmemiş demek ki.Rabbim yardimcin olsun, inşallah bi dahaki sefere güldürur yüzünü.Yükselmez mi dedim artik gebelikten soz edemeyiz negatif dedi canim yaniyo
Inşallah yükselir değerin canım, erken olduğunu sen de biliyorsun.bu yüzden sıkma hiç canını ve günü gelmeden bi daha test yapma bnceSuan yokmuş gibi kendimu alustiriyorum.olursa surpriz olsun..
Yükselmez mi dedim artik gebelikten soz edemeyiz negatif dedi canim yaniyo
Nedesek bos cnnm da pozitif ciksa belki dusecekti belki sakat olcakti. Rabbim seni korudu demekki. Hayirlisi buymus. Allaah sabir versin.Yükselmez mi dedim artik gebelikten soz edemeyiz negatif dedi canim yaniyo
Haklisin da aptal kafammmmmnInşallah yükselir değerin canım, erken olduğunu sen de biliyorsun.bu yüzden sıkma hiç canını ve günü gelmeden bi daha test yapma bnce
Ah bitanemm benimmmYükselmez mi dedim artik gebelikten soz edemeyiz negatif dedi canim yaniyo
Malesef sonuc 7 çıktı merkezden gebelik yok dediler cok uzgunum
merkeze telefon ettim önce yuaptırdım 3 tü şimdi 7 olmuş yükselmez mi dedim yükselmez artık malesef dedilerKuzum ya iyi de 5 'in üzeri gebelik değil mi yani ben anlamıyorum ama of of doktorun biliyo mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?