- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
Evet bugün ilk iğnemi yaptım ve maraton başladı hadi bakalım hayırlı olur inş...
Hayırlı olsun inşallah umudun seni bırakmasın hiç canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bugün ilk iğnemi yaptım ve maraton başladı hadi bakalım hayırlı olur inş...
Ah bitanemm benimmm oyle iyi biliyorumki o can yanginini..... kelimeler yetmez acini dindirmeye biliyorum. Nolur Allaha sigin sakin isyan etme kuzummm.... cok uzgunum
Kuzum ya iyi de 5 'in üzeri gebelik değil mi yani ben anlamıyorum ama of of doktorun biliyo mu peki
Haklisin da aptal kafammmmmn
Canım çok üzüldüm inan, ne denir ki böyle bir durumda bilmiyorum.daha zamanı gelmemiş demek ki.Rabbim yardimcin olsun, inşallah bi dahaki sefere güldürur yüzünü.
teşekkürler canım..Hayırlı olsun inşallah umudun seni bırakmasın hiç canım
neyse msj yerine ulasmistir umarim.. tedavin hayirli olsun canim. ins bol saglikli yumurta elde edersin.
Hayırlı olsun canım sonu güzel çok güzel olsun inşallah ben bugün mide bulantısıyla uyandım tıpkı adet öncesindeki gibi göğüslerim ağrıyo kasıklarımda da sancı var bunlar bi belirti mi gün yaklaştıkça daha bi tuhaf oluyorum zor gerçekten zormuş beklemek ağrılarım var diye belirti olduğunu düşünüp umutlanmalı mıyım
canım inşallah çok güzel sorunsuz bir tedavi süreci gecirirsin ve sonunda da bebişine kavuş inşallah tedavin hayırlı uğurlu olsun tatlım inşallah herşey çooook güzel olcak
Kuzum insallah hersey hayallerinden daha guzel olur... hayirli olsun tedavin
insallah degerin yukselir canmm umidini kaybetme
Malesef sonuc 7 çıktı merkezden gebelik yok dediler cok uzgunum
Malesef sonuc 7 çıktı merkezden gebelik yok dediler cok uzgunum
Kuzum ya iyi de 5 'in üzeri gebelik değil mi yani ben anlamıyorum ama of of doktorun biliyo mu peki
merkeze telefon ettim önce yuaptırdım 3 tü şimdi 7 olmuş yükselmez mi dedim yükselmez artık malesef dediler
merkeze telefon ettim önce yuaptırdım 3 tü şimdi 7 olmuş yükselmez mi dedim yükselmez artık malesef dediler
benim canım yanıyo inşallah sizin pozitif olur Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun
canim 12.gun icin az bi deger kimyasal gebelik olusmustr en az 10 dan yuksek cikmasi lazim.
Canım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ben Pazartesi yapmak istiyorum eşim izin verirse. Çok korkuyorum ama ne yapalımCanım ya Allah'ın mucizesine sığınmaktan başka çaremiz yok
Teşekkür
teşekkürler canım..
Canım bence sen 48 saat sonra testi bi tekrarla, artar belki sonuçta 3 tu 7 oldu değil mi amabenim canım yanıyo inşallah sizin pozitif olur Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun
Canım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ben Pazartesi yapmak istiyorum eşim izin verirse. Çok korkuyorum ama ne yapalım
Bence bu ay sen hamile kalacaksın canım. Benim en başından beri içime öyle doğuyor. Bir de senin artık hiç bir problemin yok. Kadın da bir problem yoksa olma ihtimali çok daha yüksek oluyor. Ama dediğim gibi psikoloji çok önemli. Kesinlikle düşünme. Kafanı mutlaka dağıt. Gez toz. Bir şeylerle uğraşmazsan düşünmemek mümkün olmuyor. İnşallahh hamile kalırsın da ilk tanıştığımız foruma geri döneriz. "İlk tüp bebek denemesinde hamileyimmmmmmmmm"