2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Amin cnm.allahtan umit kesilmez elbette ama bakiyorum 20 30 falan cikmis 7.gunde baskalarinda. O yuzden biraz negatifim. Yukselir miki burdan. Kacinci gun yukselmeye basliyor ki????
Canım inan çok erken maalesef dayanamayıp hep erken yapıyoruz ve duygu karmaşası yaşıyoruz böle yapmamalıyız,sakın moralini bozma bebeğin seni bırakmaz inşallah kuzumm
 
Amin cnm.allahtan umit kesilmez elbette ama bakiyorum 20 30 falan cikmis 7.gunde baskalarinda. O yuzden biraz negatifim. Yukselir miki burdan. Kacinci gun yukselmeye basliyor ki????


Canım ya inşallah ya internette bakındım gün gün yazıyo fakat ben çok da anladığım söylenemez birazdan hemşire arıcak beni bekliyorum daha doğrusu sorucam senin için değerini söyleyelim bakalım ararlarsa bakalım dediğim gibi doktorum bana net söyledi erkenden baktırırsın sıfır ihtimal çıkar ama gününde baktırırsın bi bakmışsın hamilesin o yüzen erken bakılmasına karşıyım ve tasvip etmiyorum demişti du bakalım
 
Bu arada destegin icin cok tesekkur ederim.cok sagol. Allah gönlünü n muradini versin insallah.


Canım benim ya naptım ki anca burda yanında olmaya seni anlamaya çalışıyoruz şunu söyleyebilirim aynı şeyleri yaşıyoruz aynı duyguları tadıyoruz hem de aynı zamanlarda bizi bizden başka kim daha iyi anlayabilir ki Allah hepimizn muradını versin inşallah moral bozmak yok herşeye rağmen güçlü olmalıyız ki Ztn bi bu durumları yaşayarak alıştık öyle değil mi yanındayım ve sen hamileymişsin günlerini geçirmeye devam et bak ben eşim aramıyo dün üZüldüm ne geçti elime hiçbişey geçmicek de biliyorum kullandığımız ilaçların da hormonlarımıza fazlasıyla tesiri var yola beraber devam ediyoruz :KK66: :KK68:
 
Arkadaşlar diğer konuya yazmıştım buraya da yazayım; idrar testi ve erken test yapma ile ilgili,

Çok zor beklemesi ama idrar testi ile ilgili şöyle bir tecrübem var.

birinci tedavi öncesi daha problemimizi bilmezken her adet gecikmesinde bir idrar testi alırdım. O kadar çok negatif gördüm, o kadar çok umut bağladım ki o idrar testlerine bir süre psikolojik o tek çizgiyi görmeden adet olamiyordum. ilk tüp bebek tedavimde sırf bu yüzden asla idrar testine yanaşmadım. Hastanenin bana söylediği günden iki gün önce kan testi verdim. Pozitifti. Çok sevindim. O testte çift çizgiyi göreceğim illaki deyip gidip test alıp yaptım ertesi gün. Bildiğiniz tek çizgi çıktı. Yani kan testinden önce yapsaydım olmadı sanıp kendimi üzecekmişim. Kafama takmıştım o ikinci çizgiyi görecektim, tam hatırlamıyorum ama sanırım 6. gebelik haftasında bir kere daha idrar testi yaptım işte o sefer silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm o da o kadar geç göründü ki.

Yani diyeceğim o ki, hele kan testi vaktinden önce idrar testi alıp zaten az olan sıkıntılarınıza bir yenisini eklemeyin. Çok sabırsızlanırsanız en çok test gününden 1-2 gün önce gidip kan testi yaptırın :)
 
Suan yokmuş gibi kendimu alustiriyorum.olursa surpriz olsun..

Eğer geç tutunmuşsa kana daha yeterli bhcg salgılamamış olabilir. 3. Gün transferinde zaten tutunma 3-4 gün sonra olurmuş kana karışması da bir kaç gün alırmış yani çok zor beklemesi ama inşallah bu sonuç yanıltmış olsun sizi
 
Yükselmez mi dedim artik gebelikten soz edemeyiz negatif dedi canim yaniyo :KK43:
Canım çok üzüldüm inan, ne denir ki böyle bir durumda bilmiyorum.daha zamanı gelmemiş demek ki.Rabbim yardimcin olsun, inşallah bi dahaki sefere güldürur yüzünü.
 
X