- 12 Ağustos 2014
- 86
- 116
- 41
Sağol topigimizin kraliçesi
Allah razi olsun
Selam kızlar, ben de uzun zamandır girmiyordum, çok bekledik devlet olduğu için ihale yapıldı, yapılacak derken 8 ay kadar.
4 haziranda transferim cerrahpaşa da yapıldı ve Allah'ıma bin şükür sonuç pozitif ve 8. haftanın içindeyiz. Rabbim sonuna kadar sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimize ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Gülşenim çok az kalmışşş maaşallah size
canim hosgeldin tekrar hayirli olsun Allah tamamini erdirsin insallah amin neyaptin tatlim kalp atislarini duydun mu minik bebeginin
Hayırlı olsunnn... Tadını çıkar hamileliğin artık:)Selam kızlar, ben de uzun zamandır girmiyordum, çok bekledik devlet olduğu için ihale yapıldı, yapılacak derken 8 ay kadar.
4 haziranda transferim cerrahpaşa da yapıldı ve Allah'ıma bin şükür sonuç pozitif ve 8. haftanın içindeyiz. Rabbim sonuna kadar sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimize ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsunnn... Tadını çıkar hamileliğin artık:)
Yapma hiçbişey bırak:) 9 ay tatildesin sen... Evet az kaldı çok şükür ptesi doğum var inşallah:)Çok teşekkürler, vallahi yalan yok yemek bile yapmıyorum 3 ay sonuna kadar, eşim sağolsun çok destek oluyor.
Sizin de maaşallah çok az kalmış, Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inşallah, bi avazda kavuşun bebişinize.
Yapma hiçbişey bırak:) 9 ay tatildesin sen... Evet az kaldı çok şükür ptesi doğum var inşallah:)
Amin:))) inşallah sende... Az kalmış seninde....canim dualarim seninle insallah hayirli saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin
Amin:))) inşallah sende... Az kalmış seninde....
Canimm benimm bu aralar cok giremiorumm ayrintili ultrasyona girdik teyzesi sali gúnû cok sükür hersey yolunda bebegimm saglikli Allah ima sükürler olsun hamilelik cok sûkûr ii gidio ayaklarim sisio bide vûcut isim fazla ayaklarim kúcúk su topluo bu bende alerjik zaten sicak cok etkilio aslinda midemizi bulandirio bidegabiz olduk ama teyzesi bunlar sikayet degil cok sükür her evresini yasiorumm Allah im herkese yasatsin insallah bide karnim potur potur kizarik oldu galiba sicaktan cok kasinio
Ahh canimm cok gecmis olsun zamanla insallah hayirlisiyla gecer cok kisiden de duyuyoruz gecio zate onlarin her zorluklari múkemmel insallah hayirlisiyla benim gibi bekleyenlerde alir kucaklarinaa cokk öp bebisini canimm insallahh baliyi zamanlarini yasarsin bebisinle annesiMrb kizlar nasilsiniz hermes iyodir umarim bebekten dolayi nete giremiyorum artik herkesi merak ediyorum ama en iyi gunleriniz kizlar tadini cikar dogunca cok zor oluyor bizde kolik sancisi ve aglama krizleriyle ugrasiyoruz mahvolduk cok uzuluyorum allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin
Gözün aydin canim insallah hayirlisiyla kucagina almakta nasibb olurr emanetinii aminn ecmainnSelam kızlar, ben de uzun zamandır girmiyordum, çok bekledik devlet olduğu için ihale yapıldı, yapılacak derken 8 ay kadar.
İns cnm saolasin sende tadacaksin ins inan hep aklimdasi bide nuktek ablayi merak ediyorum cok ama girmio sanirim neteAhh canimm cok gecmis olsun zamanla insallah hayirlisiyla gecer cok kisiden de duyuyoruz gecio zate onlarin her zorluklari múkemmel insallah hayirlisiyla benim gibi bekleyenlerde alir kucaklarinaa cokk öp bebisini canimm insallahh baliyi zamanlarini yasarsin bebisinle annesi
Gözün aydin canim insallah hayirlisiyla kucagina almakta nasibb olurr emanetinii aminn ecmainn
Canimsiniz yaa aynen canim NukteK ablayi bi topikte tesadúfen gördúm bikere yazmis oglusu ii ve hamileligi súrûodu iki ay oldu nerdeyse bida karsilasmadim bide aklimda gyilmaz var o ne yapti acaba aylarrr önce hastanedeydi mide bulantisindan ben hamile bile degildim bida girmedi insallah iidirler duan icinn Allah im razi olsun aminn ecmainn insallah hayirlisiyla cancazim insallahİns cnm saolasin sende tadacaksin ins inan hep aklimdasi bide nuktek ablayi merak ediyorum cok ama girmio sanirim nete