- 2 Mayıs 2008
- 1.929
- 151
günaydın canım aslında uykuma cok düşkünüm bu tedavi süresince uykum çokta olsa uyku tutmuyorgünaydın ben de erkenciyim yanlız değilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım aslında uykuma cok düşkünüm bu tedavi süresince uykum çokta olsa uyku tutmuyorgünaydın ben de erkenciyim yanlız değilsin
neden çalışıyormusun?ama ben sabah ve akşam buluyorum neti gündüz pek giremiyorum forma
Günaydinlar....Kızlar günaydınlar nasılsınız?Beni bu sabahuyku tutmadı erkenciyim gün yaklaştıkca heyecan dahada artıyor
Bende hastaneye gideceğim birazdan inşgünaydın canım aslında uykuma cok düşkünüm bu tedavi süresince uykum çokta olsa uyku tutmuyor
sanada günaydın canımVe
bende:))
Sana demedim voles4tü galiba o arkadasa malatya da tedavi görüyormuş ona demeye çalıştım)ben sitede de yeniyim de tabiki edelim gerçekten psikolojik olarak anlayan birileriyle konuşmak daha iyi olacaktır..
hayır çalışmıyorum ev hanımıyım ama 10 senedir sabah kaynanama geçiyorum yatıya eve geliyorum o yüzden gündüz netim yokneden çalışıyormusun?
canım inşallah gördüğün rüya hayırlısıyla egerçekleşsin inşallah.bende çok terliyorum ama ben sıcaktan benim evim çok sıcak malesef.Günaydinlar....
Transferden beri her gün erkenden uyanıyorum ama bu gece ilk defa bir şey gördüm. Rüyamda bebeğim olmuş kucağımda onu gördüm :) çok mutlu kalktım. Bugün 4. Gün. 12. Güne daha ohoooo geçmiyor zaman.
Ben tedavi başladığından beri çok terliyorum. Sizlerde de var mı? Inanılmaz derecede, saçım hiç kurumuyor hem de klimalı ortamda.
hayırlı haberlerle gel canımBende hastaneye gideceğim birazdan inş
inşallah gerçekleşir rüyan arkadaşımGünaydinlar....
Transferden beri her gün erkenden uyanıyorum ama bu gece ilk defa bir şey gördüm. Rüyamda bebeğim olmuş kucağımda onu gördüm :) çok mutlu kalktım. Bugün 4. Gün. 12. Güne daha ohoooo geçmiyor zaman.
Ben tedavi başladığından beri çok terliyorum. Sizlerde de var mı? Inanılmaz derecede, saçım hiç kurumuyor hem de klimalı ortamda.
aynı binadamısınızhayır çalışmıyorum ev hanımıyım ama 10 senedir sabah kaynanama geçiyorum yatıya eve geliyorum o yüzden gündüz netim yok
hayırlı haberler alırsın inşallahBende hastaneye gideceğim birazdan inş
Bimmm anladim canim insallh hayrlisi olur herseyin hakkimizda..
Âmin hepimizin bebek rüyaları/hayalleri bizler için hayırlısı ise gerçekleşsin.inşallah gerçekleşir rüyan arkadaşım
ev bahçeli aynı binada eltimleyim o yan arsada ki evinde eltimde aynı şekilde ve onun iki çocugu var hergün gidip geliyoruz kocaları ayıramadık bir türlü onlardanaynı binadamısınız
Gunaydinnnnnnnn
Canlarimm bugunnnn yeni yedinen umudumuzn sonmedigi
Isiklarin hic sonmedigi.. aydinlik bir yol..umud ediyrum.. allhim bizleri bebklerimize kavustraun.. bugun.start veriyrumm.. insallh guzel olur.. vatana millete hayeli olsun
Hahahahahahahah kurdeleyi kesebilirz...
Bugün doktora gidiyorsun değil mi? Başlıyor heyecanlı maraton senin için de hayırlısıyla inşallah.
canım her şey gönlünce ve en güzel şekilde olur inşallah
canım ben aynı binadayım malesef kolay tarfalarıda var zor yanlarıdaev bahçeli aynı binada eltimleyim o yan arsada ki evinde eltimde aynı şekilde ve onun iki çocugu var hergün gidip geliyoruz kocaları ayıramadık bir türlü onlardan