- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
Iyıyım bende canım sabırsızlıkla bekliyorum.
Inşallah güzel haberini kutlıcaz burda Rabbim seninle olsun isteyen herkesle olsun az kaldı ztn bugün de bitti ömür bitiyo Bikaç gün mü bitmicek biter Allah'ın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyıyım bende canım sabırsızlıkla bekliyorum.
Canım inşallah benim için ettiğin bu güzel duadaki evlattan sanada nasip etsin en kısa zamanda, inşallah sonucun pozitif olsun, çok mutlu ol, ama üzme kendini dışarıya falan çık biraz arkadaslarinla takıl, yani bebek olayını dusunebilecegin tek zaman geceleri olsun, ondada dua et ben çok dua ettim, geceri kalkıp namaz kildim istedim Allahtan, teşbih çektim sende yap vakti zamanı inşallah gelmiştir senin içinde canım benimCanım bebişin sana umut olsun ömürboyu yoldaş olsun her daim hayırlı evlat olsun inşallah Rabbim sana öyle güzel öyle hayırlı bi evlat nasip etsin ki hiç kimsenin yokluğunu aratmasın sana çok çok mutlu ol inşallah canım çok hem de
cnm benim 5. ayda ignelere basladim sonra yumurtalar toplandi ende polistik over sendrom var sislik oluyo transfer yapmadilar 6. ayda transferim oldu yani bir ay sonra ilkdenememdi onuda 16gun sonra istemislerdi kan sonucum 531 di iki hafta sonra gorunmediler yani gebelik sonlandi sonra bekledik tekrar adet oldum kanamanbittikten sonra randevu verdiler ve birpilan hg azirliyorlar kullandigim ilaclarin pilanitransferden once basliyorum o ilaclara ve 8. ayin 2 de transferim oldu geldik bize enjektorle tupu verdiler 18 de kani yollayin diye yani dondurulmus embriyolarim benim ikinci bu transferim cnm
amin cnm insallah allah buyukSen birtne gebelik yasamissin.. canim.. surda 3.4gun daha klmis.. bekle baklim.tekrr bir test yap mutlaka dokteunun varsir bir bildigi.. guven.. allh iIn verse inaallh.. guzel sonuc alirsin ama seni tekrr hayal kirikligina ugratmasinlarda.. insallh bir bildikleri vardir..
amin cnm insallah allah buyuk
İnş hayırlısıyla bebişine kavuşursun..ben ilk defa tüp bebek deneyeceğim ve tedirginim açıkçası..bide malatya da yaşamıyorum ve nasıl memnun kaldın mı merak ediyorum...
insallah cnm seni icinde dua ediyorum insallah bebegin olur allah tamamina erdirir allahim yardimcin olsunInsallh cnmm bnm allhim bir mucize verr insallh cnm ilclari bn bilmiyrum biliyrsun bnm ilk tedavim olck yarin basliyrum..
insallah cnm seni icinde dua ediyorum insallah bebegin olur allah tamamina erdirir allahim yardimcin olsun
inşallah ard arda güzel haberler veririz canım.şimdiden olumsuz düşünme hiç,pozitif düşünmeye çalış.Allah göstermesin de eğer olmazsa zaten yeterince üzüleceğiz.bekleme süresini mutlu ve umutlu geçirelim.hakkımızda hayırlısı olsunhadi arkadaslar ins guzel haberlerinizi aliriz benmde test gunum ayin 20 si. olumsuz sonuc alacam diye cok korkuyorum. allah kaldiramayacagimiz yuk vermezmis. allaha teslim olduk artik.
sen nasılsın canım,biraz daha iyi misin?insallah cnm seni icinde dua ediyorum insallah bebegin olur allah tamamina erdirir allahim yardimcin olsun
ben yaptım öyle bi liste kendi kendimeSevgili UMUDIHAR
SENDEN ricam konu sahibi olarak kimin hangi gün transfer oldugunu listeye dönüştürür müsünüz? Yada tedaviye ne zaman basladiginin .yanina da zamanla pozitif negatif yada beklemede yazariz.
Sana demedim voles4tü galiba o arkadasa malatya da tedavi görüyormuş ona demeye çalıştım)ben sitede de yeniyim de tabiki edelim gerçekten psikolojik olarak anlayan birileriyle konuşmak daha iyi olacaktır..Canim etiket yapmmisin banami dedin bilmiyrum ama tedirgin olma bnmde ilk birbirmizi takip ederiz.. insallh guzel olur.. hersey.. bn istanbuldayim..
günaydın ben de erkenciyim yanlız değilsinKIZLAR GÜNAYDINLAR NASILSINIZ BEN BU SABAH ERKENCİYİM UYKU TUTMADIDA GÜN YAKLAŞTIKCA HEYECAN BASIYOR BENİ
bende:))günaydın ben de erkenciyim yanlız değilsin