Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba ben daha yeni oldum o işlemi histereskopiden bahsediyosun sanırım valla bana da öle dediler di ama benim sancım oldu tansiyonum düştü sanırım bide stres yapmıştım tüm gün başım falan döndü hareket ettikçe yeri acıdı ama geçti ben narinim biraz ondan sanırım :) büyütülecek bi işlem değil iki dk lık bişey bakalım çok faydası oluyomuş öle dediler görMerhaba arkadaşlar aranızda rahmine çizik atılan varmı bilgi paylaşabilirmisiniz..ikinci negatiften sonra dr.bunu uygulayacağız ağrısız dedi merak ettim..
Canim insallah ikincisinde pozitifini görürsün yilmak yok ne güzel azimlisin:)günaydın arkadaşlar, dün negatif sonucumu aldım ama yılmak yok yola devam
Canim insallah ikincisinde pozitifini görürsün yilmak yok ne güzel azimlisin:)
Rabbim sana sabır versin inşallah herşey gönlünce olur canım :)keşke ikinci olsaydı, durumumu düzeltince 4. deneme için güzel bi hastane bulup tekrar başlıycam
Narkoza felan gerek yok dedi ama ne bileyim korktum..histeroskopi felan yapılmicak sadece çizik atacakmış...Canım merhaba ben daha yeni oldum o işlemi histereskopiden bahsediyosun sanırım valla bana da öle dediler di ama benim sancım oldu tansiyonum düştü sanırım bide stres yapmıştım tüm gün başım falan döndü hareket ettikçe yeri acıdı ama geçti ben narinim biraz ondan sanırım :) büyütülecek bi işlem değil iki dk lık bişey bakalım çok faydası oluyomuş öle dediler gör
Canim insallah olur ve bulursun nerde oturuyorsun benim hala kizi ikinci denemesini yapti ilkini yillar önce yaptirmisti tutmadi simdi 35 yasinda ve hamile ikincisi tuttu 3 embriyo transfer edildi ama bir tanesi tuttu bunada sükür insallah sende güzel haberler alirsinkeşke ikinci olsaydı, durumumu düzeltince 4. deneme için güzel bi hastane bulup tekrar başlıycam
Umudunu kaybetme canım senin ve bebeğin için hayırlısı ne ise o olsun Rabbim in izniyle inşallah bebeğine birşey olmayacak dualarım seninle canım biliyorum çok zor bu bekleme süreci ve belirsizlik Allah yar ve yardımcınız olsunİyi aksamlar kizlar bugun bebegimin kalp atisini duydum ama kesem bebekten kucuk cikiyo ne olacagi belli degilmis gottigi yere kadar gidecek bakalim hayirlisi
Saol cnm hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insUmudunu kaybetme canım senin ve bebeğin için hayırlısı ne ise o olsun Rabbim in izniyle inşallah bebeğine birşey olmayacak dualarım seninle canım biliyorum çok zor bu bekleme süreci ve belirsizlik Allah yar ve yardımcınız olsun
Yok cnm olmaz bise folbiol zararli bisey degil merak etmeKizlarr lütfen acill yardimci olun folibol kullaniorum günde yarim sabahlari ama bu aksam karistirip bir yarim daha aldim yani bir tane icmis oldum ve aprednislon ve ultragastan kullaniorum hafif midem bulandi korktum bisey olmaz dimi
Canim nebilim karistirdim ilaclarimi midemde bulaninca korktum bu arada bak ne güzel insallah korktugun gibi olmayacak duyurmus bol bol sesini annesi bol bol su ic valla ben 2 litreye yakin su iciorum normelde bir bardak yada iki bardak icerdim insallah dahada güzel olcakYok cnm olmaz bise folbiol zararli bisey degil merak etme
İns saol cnm sende panik yapma ben gunde bi tane folbiol bide inozitol iciyorum oda folik asit yani etkilemiyor iyice psikolojimiz bozuldu herseyden nem kapiyoruzCanim nebilim karistirdim ilaclarimi midemde bulaninca korktum bu arada bak ne güzel insallah korktugun gibi olmayacak duyurmus bol bol sesini annesi bol bol su ic valla ben 2 litreye yakin su iciorum normelde bir bardak yada iki bardak icerdim insallah dahada güzel olcak
Aynen canim bisey olsa eyvah diyip endiselenioruz annelik iste dogmadan hissetmeden koruma psikolojsine gecioruz bu gûnler gecicek ve besiklerinde uyurken biz bu günleri hatirlayip gülecegiz ve iste hersey ozamn baslayacak insallah bebegin hep seninle kalacakİns saol cnm sende panik yapma ben gunde bi tane folbiol bide inozitol iciyorum oda folik asit yani etkilemiyor iyice psikolojimiz bozuldu herseyden nem kapiyoruz