Kızlar bir uyarı da benden o zaman. Dünden beri bel ve kasık ağrım vardı. Önceleri hamilelikte olur diyip çok önemsemedim ama sonraları araştırdıkça ihmal edilmemesi gerektiğini anladım. Gece de biraz arttı. Öyle olunca bugün doktorumu aradım. Göreyim dedi. Gittik. Çok şükür rahmimde ve oğlum da bir problem yok.. Bir tek idrarım çıkmadı, belki idrarda bişi çıkabilir ama bebeğin ve rahmin büyümesi kaynaklı artık organlara baski var onun yapıyor olma ihtimali yüksek dedi doktorum. Neyse asıl uyarım şu ki; parol al ağrın olursa dedi, dedim dayanabiliyorum. O da dedi ki vucutta bir ağrı varken vucut adını aklımda tutamadım X diyelim X hormonu salgılar. Ve bu hormon da bir süre sonra rahmin kasılmasına sebep olur. Bu yüzden biz vucudun herhangi bir yerinde ağrı sevmeyiz. Yani parol almayacağım diye ağrıyı çekmen rahim kasılmalarına sebep olabilir. Diş ağrısı, kasık ağrısı... Yani ilaç almayalım derken daha büyük bir probleme sebep olmayalım dikkat edin. Ağrınız varsa mutlaka doktorunuza danışın verirse ağrı kesiciyi almayacağım diye direnmeyin.