kızlar simdide ben sizden dualrinizi istiyorum.az önce ciktim hastaneden.oglum dyanamamıs gelmek istemis dunyaya daha cok minik.dun amaliyat oldum serklaj dedikleri islemi uyguladlr tek care oydu rahim agzi bildginiz kocamn acilmis benim oglumda yerlesmis dogum pozisynu almis.rahim agzima dikis atip dogumu durdular.cok sujur simdi kapali bakalim en az 3 4 hafta kalirsa yaşar dedi dr ama simdi dogarsa yasamaz dedi tek sansim erkn gitmm olmus kese patlyip su gelseydi yapck hicbisey yoktu.opersyonda cok riskliydi kesenin delinme riski vardi once allaha sonra dra birktik kendmizi genel anestzyle dikildi dr bekledgmden basarili gecti dedi insallah durur sipam size bazi tavsiyelerim olcak hamile arkdslarim kalck olanlar her dr muaynenzde rhim agznizi ölcturun.cunki eger rahim agzi kucukse 10 ila 13 14.haftalrda dikis atip dogumu 9aya kadr goturuolarmis benm gibi aniden acilinca sans daha az tabi.
kasilmalarnz olcak 20.haftadan sonra sakin atlamyin akintinzda fazlalsma olursa atlamyin drrunza mutlaka danisin benim sarimsi akintim basladi ilk basta koyu kivamda sonra acik sariya dondu pembemsi lekde gelince ben anladm zaten bisiler oldgnu iyiki gittim sabahina dra eger aksama kalsymisim simdi oglum benmle olmicakti belki.insallah biraz daha dayanirda dogmaz simdi 7 ayini doldrup gelirse yasar en azindan nolurrrr dUALARNIZI EKSIK ETMEYIN BENDEN VE MINIGIMDEN SAGLIKLA KUCAKLARMIZA ALALIM.COK ZORMUS DR ANLTIKCA AGLADIM DUN cok zormus kaybetceni dusunmek anlatamm yani.rabbim herseyin sagliklsni hayrlsni versin heoimze insallah.