- 15 Nisan 2014
- 413
- 653
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma gidicem cnm bilmiyorum ne durumda ama umarim iyidir
Ahhhhhhh o heyecan Yokmu hiç bitmiyor hiç Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın arka arkaya alalım güzel haberlerimizi inşallah :)Dere1905
Canim çok teşekkür ederim Allahın izniyle inşallah hayırlı güzel sonuçlarımiz olur hepimiz için şimdiden heyecanı yaşamaya başladim
Gözün aydin canim hadi cektigine deydi bu haber tekrar gecmis olsun:)Canim geldim çok şükür temiz çıktı tuplerim açıkmis dosyami verdim onlarda Konseye veriyorlar ptesi tekrar gel dediler öpüyorum can yoldaslarim
Ahhhhhhh o heyecan Yokmu hiç bitmiyor hiç Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın arka arkaya alalım güzel haberlerimizi inşallah :)
Gözün aydin canim hadi cektigine deydi bu haber tekrar gecmis olsun:)
Hadi gözün aydın hayırlısı olsun bakalım kuzum :)Canim geldim çok şükür temiz çıktı tuplerim açıkmis dosyami verdim onlarda Konseye veriyorlar ptesi tekrar gel dediler öpüyorum can yoldaslarim
Al bendende okadar canım hep bu sefer olacak bu son tedavim Rabb'imin izniyle alıcam bebişimi kucağıma inanıyorum inancımı kaybetmek istemiyoruum dün ödemişte birgi dede var oraya gittim hepimiz için dua ettim adağımı adadım geldim dualarla başladık dualarla bitireceğiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınKızlar bende de bir heyecan sormayın vallahi.Bebek yatakları beşikler arabalar herşeyi araştırıyorum şimdiden neyi alsam ne yapsam diye :)
Tabi çokta kaptırmak istemiyorum kendimi ama olumlu düşünmek işe yarıyor bu süreçte beni de rahatlatıyor ve inançlarım doğrultusunda Allah ol derse olur hayırlısıysa olur demeyide ihmal etmiyorum.
Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah dualarımdasınız hepiniz kuzular
Aynen insallah buraya kocamannn yazin HAMILEYIMMM die dualarimiz sizinle ve isteyen herkesle istedigimiz sey okadar degerliki yolu zorlukta olsa vazgecilmezmis anne kiymetide anlasilio böylece dimiSağol ravzacim çok teşekkür ederim inşallah bizlerde aranıza katiliriz (Madam Butterfly, okyanus34, a_gurur ve ben ve tabiki diğer arkadaslarimiz) muuucckk şekerim
Aynen insallah buraya kocamannn yazin HAMILEYIMMM die dualarimiz sizinle ve isteyen herkesle istedigimiz sey okadar degerliki yolu zorlukta olsa vazgecilmezmis anne kiymetide anlasilio böylece dimi
Aminn insallah canim en kisa zamanda ben inaniorumKesinlikle canım inşallah Rabbim bizleride annelik mertebesine eriştirir ve buraya hamileyiz demek nasip olur Sağol canım
Rabbim sesinden duysun canım benim işimiz Rabb'ime kaldıysa olmuş biliriz elhamdülillah ben hergün el musavvır i okuyorum 1000 defa Meryem suresinide okumaya başlayacağım bi tanığımızda 41 defa suya okuyacak tranfer günü içeceğimi onuda dualarla başladık tedavilerimize dualarla bitireceğiz inşallah sonuç öğrendiğimizde yazacağım buraya kocaman hamileyimmmmmm diye :)Anne olmak icin tedavi baslayan anne aadaylri insalllah olur ve Allah in izniyle olacakta ilk saglikli ve hayirlisini isteyelim ben biyerden 41 meryem suresini duymustum ve sonunda hamile kalan cok mus nekaybederim dedim ramaan bayraminda basladim ilk degerimin ögrencegim günden bir gün önce bitirmek nasob oldu arada mecbur ara vermek zorunda kaldim ama 41 gün meryem suresi hep okudum ve inaniorum hersey Allah tan bide yatarken defalarca el MUSAVVIR okuyun yürekten inanip hz ibrahim gibi hz yakup gibi vazgecersek olur insallah olur hayirlisiyla tüm dualar size :)
Ay canim ne güzel yazmisin aynen Allah en hayirlisini bilendir ve verendir basla emin ol yürekten okundumu hic bos cevrilmez ben suya okumamistim normal okumustum ama oda iimis Allah im simdiden niyetini kabul etsin tüm isteyenlerin sabirsizlikla bekleyecez kocamann yazini insallahRabbim sesinden duysun canım benim işimiz Rabb'ime kaldıysa olmuş biliriz elhamdülillah ben hergün el musavvır i okuyorum 1000 defa Meryem suresinide okumaya başlayacağım bi tanığımızda 41 defa suya okuyacak tranfer günü içeceğimi onuda dualarla başladık tedavilerimize dualarla bitireceğiz inşallah sonuç öğrendiğimizde yazacağım buraya kocaman hamileyimmmmmm diye :)