Canim korkma herkeste bi belirti olcak degil kimilerinde belirtiler anlasilmaz insallah bebislerin seninledir:)Kızlar pazartesi transferim oldu ama ben hiç bişey hissetmiyorum korkuyorum tutunamadılar diye bebişlerim herşey çok normal ve bu beni tedirgin ediyo
Benimde öyle oldu canım 9 tane 1. kalite donduruldu. Ve bir ay ötelendi . ekim sonu gibi transfer olacak onu bekliyorum.
Canim korkma herkeste bi belirti olcak degil kimilerinde belirtiler anlasilmaz insallah bebislerin seninledir:)
Hayirlisi olsun abla inan cok uzuldum aama bu son degil ins hayirli evlatlarin olur benide uyku tutmuyo ne olacak diye dusunmekten allah hepimize sabir versin ablacimCanlarim.... Bitti benim icin ilk tup bebek denemem. Kimyasal gebelik. Dunden beri cok uzgundum, kendimde degildim. Tam hastalanmadim ama biraz kanamam da oldu. Hic siteye giremedim. Toparlandim biraz ama uyku tutmuyor. Bu saatte ayaktayim. Pzt cemil beye gidecegim. Gitmeden tekrar kan testi istedi. Herhalde yeni baslangic icin hesaplamalar yapacak. Yapacak birsey yok. İkinci transfer yapilacak. Allahtan 5 tane daha yumurtam var. İkincisinde de herhalde yine iki tane transfer eder dr. Size gunu ile ilgili muhakkak bilgi verecegim. İlginiz desteginiz icin cok tesekkur ederim. Yilmak yok..devam..o kadar yakin hissediyorum ki sizi anlatamam. Bir hamile kalayim hepinizle bulusup gorusmek isterim bebeciklerimizle beraberinsallahhh.. Cok opuyorum yanaklarinizdan. Bu arada siteye devamli girecegim. Degerleri iyi cikanlar,hamile olanlar ..sizlere cok seviniyorum. Herkes bebeciklerini kucaklarina alsinlar insallah. Tum iyi dileklerim sizinle. Hem tedavimle ilgili bilgiler verecegim ki aydinlananlar olsun hem de sizleri takip edecegim. Sizler kimbilir kacinci uykunuzdasinidir guzel ruyalar herkese....
Kimyasal olmasina cok üzüldümCanlarim.... Bitti benim icin ilk tup bebek denemem. Kimyasal gebelik. Dunden beri cok uzgundum, kendimde degildim. Tam hastalanmadim ama biraz kanamam da oldu. Hic siteye giremedim. Toparlandim biraz ama uyku tutmuyor. Bu saatte ayaktayim. Pzt cemil beye gidecegim. Gitmeden tekrar kan testi istedi. Herhalde yeni baslangic icin hesaplamalar yapacak. Yapacak birsey yok. İkinci transfer yapilacak. Allahtan 5 tane daha yumurtam var. İkincisinde de herhalde yine iki tane transfer eder dr. Size gunu ile ilgili muhakkak bilgi verecegim. İlginiz desteginiz icin cok tesekkur ederim. Yilmak yok..devam..o kadar yakin hissediyorum ki sizi anlatamam. Bir hamile kalayim hepinizle bulusup gorusmek isterim bebeciklerimizle beraberinsallahhh.. Cok opuyorum yanaklarinizdan. Bu arada siteye devamli girecegim. Degerleri iyi cikanlar,hamile olanlar ..sizlere cok seviniyorum. Herkes bebeciklerini kucaklarina alsinlar insallah. Tum iyi dileklerim sizinle. Hem tedavimle ilgili bilgiler verecegim ki aydinlananlar olsun hem de sizleri takip edecegim. Sizler kimbilir kacinci uykunuzdasinidir guzel ruyalar herkese....
Canlarim.... Bitti benim icin ilk tup bebek denemem. Kimyasal gebelik. Dunden beri cok uzgundum, kendimde degildim. Tam hastalanmadim ama biraz kanamam da oldu. Hic siteye giremedim. Toparlandim biraz ama uyku tutmuyor. Bu saatte ayaktayim. Pzt cemil beye gidecegim. Gitmeden tekrar kan testi istedi. Herhalde yeni baslangic icin hesaplamalar yapacak. Yapacak birsey yok. İkinci transfer yapilacak. Allahtan 5 tane daha yumurtam var. İkincisinde de herhalde yine iki tane transfer eder dr. Size gunu ile ilgili muhakkak bilgi verecegim. İlginiz desteginiz icin cok tesekkur ederim. Yilmak yok..devam..o kadar yakin hissediyorum ki sizi anlatamam. Bir hamile kalayim hepinizle bulusup gorusmek isterim bebeciklerimizle beraberinsallahhh.. Cok opuyorum yanaklarinizdan. Bu arada siteye devamli girecegim. Degerleri iyi cikanlar,hamile olanlar ..sizlere cok seviniyorum. Herkes bebeciklerini kucaklarina alsinlar insallah. Tum iyi dileklerim sizinle. Hem tedavimle ilgili bilgiler verecegim ki aydinlananlar olsun hem de sizleri takip edecegim. Sizler kimbilir kacinci uykunuzdasinidir guzel ruyalar herkese....
Yarin transferimin 19 günü sali kan tahlilim 945 cikinca hemsire 17 sinde gelsin demis sabahtan gitcem nssibse:)[/QUOTE
kuzucuğum canım üzme kendini vardır bunda da bir hayır mutlaka bize ne getireceğini bilemeyiz biliyorum kendimizi bu durumda teselli edemiyoruz hayatımız yıkılıyor ama neydi sloganımız o çocuk hayırlısıyla bizlerin evine girecek rabbim çok büyük older ve olur bizim daha zamanımız var demek ki dua edelim gerisi Allaha kalmış rabbim çok merhametli inan bizi de görüyor ve verecek bize de ben çok umutluyum sabır seni çok öpüyorum dikkat et kendine toparla kendini bak bekleyen yumurtaların var bende salı günü gideceğim doktora vücut eden kabul etmedi tüp bebeği ona bakacakCanlarim.... Bitti benim icin ilk tup bebek denemem. Kimyasal gebelik. Dunden beri cok uzgundum, kendimde degildim. Tam hastalanmadim ama biraz kanamam da oldu. Hic siteye giremedim. Toparlandim biraz ama uyku tutmuyor. Bu saatte ayaktayim. Pzt cemil beye gidecegim. Gitmeden tekrar kan testi istedi. Herhalde yeni baslangic icin hesaplamalar yapacak. Yapacak birsey yok. İkinci transfer yapilacak. Allahtan 5 tane daha yumurtam var. İkincisinde de herhalde yine iki tane transfer eder dr. Size gunu ile ilgili muhakkak bilgi verecegim. İlginiz desteginiz icin cok tesekkur ederim. Yilmak yok..devam..o kadar yakin hissediyorum ki sizi anlatamam. Bir hamile kalayim hepinizle bulusup gorusmek isterim bebeciklerimizle beraberinsallahhh.. Cok opuyorum yanaklarinizdan. Bu arada siteye devamli girecegim. Degerleri iyi cikanlar,hamile olanlar ..sizlere cok seviniyorum. Herkes bebeciklerini kucaklarina alsinlar insallah. Tum iyi dileklerim sizinle. Hem tedavimle ilgili bilgiler verecegim ki aydinlananlar olsun hem de sizleri takip edecegim. Sizler kimbilir kacinci uykunuzdasinidir guzel ruyalar herkese....
Canlarim.... Bitti benim icin ilk tup bebek denemem. Kimyasal gebelik. Dunden beri cok uzgundum, kendimde degildim. Tam hastalanmadim ama biraz kanamam da oldu. Hic siteye giremedim. Toparlandim biraz ama uyku tutmuyor. Bu saatte ayaktayim. Pzt cemil beye gidecegim. Gitmeden tekrar kan testi istedi. Herhalde yeni baslangic icin hesaplamalar yapacak. Yapacak birsey yok. İkinci transfer yapilacak. Allahtan 5 tane daha yumurtam var. İkincisinde de herhalde yine iki tane transfer eder dr. Size gunu ile ilgili muhakkak bilgi verecegim. İlginiz desteginiz icin cok tesekkur ederim. Yilmak yok..devam..o kadar yakin hissediyorum ki sizi anlatamam. Bir hamile kalayim hepinizle bulusup gorusmek isterim bebeciklerimizle beraberinsallahhh.. Cok opuyorum yanaklarinizdan. Bu arada siteye devamli girecegim. Degerleri iyi cikanlar,hamile olanlar ..sizlere cok seviniyorum. Herkes bebeciklerini kucaklarina alsinlar insallah. Tum iyi dileklerim sizinle. Hem tedavimle ilgili bilgiler verecegim ki aydinlananlar olsun hem de sizleri takip edecegim. Sizler kimbilir kacinci uykunuzdasinidir guzel ruyalar herkese....
Cnm gittinmi doktora haberini bekliyorum ins gzl olur herseyKizlarrr günaydin huzurlu saglikli bebisli beklentili bol umutlu gûnünüz olsun
canım geçmiş olsun...çok üzüldüm demekki bizim için henüz vakit erkenmiş..aynen durmak yok denemeye devam edeceğiz..Canlarim.... Bitti benim icin ilk tup bebek denemem. Kimyasal gebelik. Dunden beri cok uzgundum, kendimde degildim. Tam hastalanmadim ama biraz kanamam da oldu. Hic siteye giremedim. Toparlandim biraz ama uyku tutmuyor. Bu saatte ayaktayim. Pzt cemil beye gidecegim. Gitmeden tekrar kan testi istedi. Herhalde yeni baslangic icin hesaplamalar yapacak. Yapacak birsey yok. İkinci transfer yapilacak. Allahtan 5 tane daha yumurtam var. İkincisinde de herhalde yine iki tane transfer eder dr. Size gunu ile ilgili muhakkak bilgi verecegim. İlginiz desteginiz icin cok tesekkur ederim. Yilmak yok..devam..o kadar yakin hissediyorum ki sizi anlatamam. Bir hamile kalayim hepinizle bulusup gorusmek isterim bebeciklerimizle beraberinsallahhh.. Cok opuyorum yanaklarinizdan. Bu arada siteye devamli girecegim. Degerleri iyi cikanlar,hamile olanlar ..sizlere cok seviniyorum. Herkes bebeciklerini kucaklarina alsinlar insallah. Tum iyi dileklerim sizinle. Hem tedavimle ilgili bilgiler verecegim ki aydinlananlar olsun hem de sizleri takip edecegim. Sizler kimbilir kacinci uykunuzdasinidir guzel ruyalar herkese....
Canim gittim simdi geldim isten suanlik hersey güzel kesemi gördüm cok kûcüktü ya cok tesekkür ederim canimCnm gittinmi doktora haberini bekliyorum ins gzl olur hersey
Canim insallah güzel haberler alirsin beklioruz haber ver:)Kızlar birazdan teste gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin nolur hepinize hayırlı cumalar
şükürler olsun gözün aydın hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin rabbimCanlar simdi geldim usten doktora gityim hemen ise gectim kesyi gördüm zeytin cegirdegi kadardi ya bebek nekadar Allah bilir hic yoktan var eden rabbime sükürler olsun haftaya persembe gene kontrol:)
hayırlı cumalar canım şu güzel günde güzel haber alırsın inşallahKızlar birazdan teste gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin nolur hepinize hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?