Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr da ole dedi dondurulmus embriyolarin daha saglikli olduguna imaniniyor hem biraz sende dinlen dedi benimde isime geldi ama simdi tedirginim cunku dondurulanlarim 3. Gun emnriyosu
İyi akşamlar kızlar kontrole gittim bugün rahim duvarı kalınlaşsın diye bi hap verdi onu kullanıcam 27sinde tekrar kontrole çağırdı o zamana kadar benim sıpalar gelicek zaten hepsi inş sağlıklı gelir
27sinden sonra ne zaman transfer yapar acaba
Benimde mide bulantisindan cok bas donmem var son zamanlardada mide bulantilarim var son 3 gundur falan bugunde sabah vardi onun disinda kasiklarimda hafif sancilarim oluyo adet sancisi gibi degil sendede oluyomuC
CaNim batmalarim oldu hafif sancilar tansiyonum düstü ilk bebektede hemen düsmeye bsdlamisti bir hafta sonra kalp atisim yükseldi 70 90lara cikti ve son günlerde as eriorum galiba canim erik cekio yesil erik sma bulamiom cok nadir mide bulantim ve namaz kilarken hafif sanci ve ögürmeler gögügüslerim de hassas bunun gibi aramizda 1 gûn var:)
bende hiç böyle belirtiler yok. mide bulantısı,baş dönmesi, uyku hali falan hiçbişey yok niye acabaBenimde mide bulantisindan cok bas donmem var son zamanlardada mide bulantilarim var son 3 gundur falan bugunde sabah vardi onun disinda kasiklarimda hafif sancilarim oluyo adet sancisi gibi degil sendede oluyomu
Herkesin bunyesi farkli belirti gosteriyor canim herkesin mide bulantisi olmasi ve ya bas donmesi olmasi gerekmiyor kimisinde hic belirti takilma bunlara sen gordun mu keseyibende hiç böyle belirtiler yok. mide bulantısı,baş dönmesi, uyku hali falan hiçbişey yok niye acaba
hayır henüz gitmedim haftaya çarşamba günü çağırdılar keseyi görmek için, ama az önce hemşire bi arkadaş geldi değerlerimi söyledim sanki düşük gibi istersen bi kere daha yaptır, biz genelde 600-700 küsürlü değerleri görüyoruz seninki düşük geldi bana dedi moralim bozuldu ya of ne stresli bi dönem bu dönem ....Herkesin bunyesi farkli belirti gosteriyor canim herkesin mide bulantisi olmasi ve ya bas donmesi olmasi gerekmiyor kimisinde hic belirti takilma bunlara sen gordun mu keseyi
Kac cikti ki degerin canim seninhayır henüz gitmedim haftaya çarşamba günü çağırdılar keseyi görmek için, ama az önce hemşire bi arkadaş geldi değerlerimi söyledim sanki düşük gibi istersen bi kere daha yaptır, biz genelde 600-700 küsürlü değerleri görüyoruz seninki düşük geldi bana dedi moralim bozuldu ya of ne stresli bi dönem bu dönem ....
10. gün 52,85Kac cikti ki degerin canim senin
Uzulme canim yukseliyo ama bak yavas yukseliyo ama olsun belki gec tutunmustur sen bi test daha yaptir bugun kacinci gunun10. gün 52,85
12.gün 102,9
15.gün 238,1
benim değerlerim bunlardı ..
Sagol canim cevabin icin.benim dr rapor cikar doguma kadar kullan dedi.tup bebek dr gerek yok dedi.arada kaldim.birde igne canimi cok yakti.sen gobekten mi yapiyorsun igneyi
Tatlim benim 3.denememdi bumalesef kan testimde negatif çıktı..bu ikinci denememdi yaşıda 37 yaptık artık ne yapacağımı ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Ben varim canim.sonuc blast embriyo ile 10.haftamizin içindeyiz. Bu 3 denemeydi.ama ilk ikisi cok bastan sagma yapilmis.3.yu yaptirirken anladim.Günaydın anne adayları :)
Aranızda pko olup birinci kalitede embriyo transferi yaptıran var mı? Varsa sonuçlarınızı yazabilir misiniz?
Ben varim canim.sonuc blast embriyo ile 10.haftamizin içindeyiz. Bu 3 denemeydi.ama ilk ikisi cok bastan sagma yapilmis.3.yu yaptirirken anladim.
lizz_1702 canım bence değerin iyi benimde değerim böyle idi korkma
bugün 19.günüm aslında yarın tekrar yaptırsam iyi olur bakalım ne kadar artmış.. zaten bi belirtim de yok, karnım davul gibi oldu gören arkadaşlarım 4 aylık hamile gibisin diyo, kasık ağrıların da fazla yok azaldı eskiye oranla..Uzulme canim yukseliyo ama bak yavas yukseliyo ama olsun belki gec tutunmustur sen bi test daha yaptir bugun kacinci gunun