Ravza canimmmmmmmm inan okurken okadar duygulandim ki ifade edemem. Allah razi olsun yazdiklarindan. İcinde samimiyet sevgi iyiniyet guven moral destek ne ararsan bulabilecegin bir yazi. İnsanin O kadar ihtiyaci oluyorki bunlara. Aglamaktan gozlerim sisti tum gun. Ancak aksam rahatlayabildim. Simdi toparlanma zamani. Bu olmadiysa allahin bir bildigi vardir. Birdahaki sefere allahin izniyle olacak. Devam. Durmak yok. Bak sen de neler yasamissin ravzacim. Ama hersey duzelmis. Bizim de herseyimiz yola girecek insallah. Tamammi adakar. Yola devam. Bu bebecikler evimize girecek. Rabbim isterse bu bebegi verir cok dogru soyluyorsun canim ozltzk. Hepinize cok tesekkur ederim. Bizlerin morali iyi degil ama sizin saglikli gecen hamileliklerinizi, yukselen saglikli degerlerinizi gorunce insan biran da olsa unutuyor uzuntusunu. Umut oluyorsunuz. Buraya buyuk harflerle yazarak kutlayin guzel hamileliklerinizi. Hepimizin Mutluluguda mutsuzluguda ortak. Sakin rahatsiz olma ravzacim. İnsallah bebeciginin dogdugu gunun sevincini de paylasacagiz seninle. Bu arada 45 yasinda ki halanin bebeginin olmasi buyuk moral verdi bana. Hayat ne tuhaf degilmi birileri hayatlarini kaybederken biryerlerde yeni hayatlar doguyor. Hayat bu iste. Sayenizde biraz moralim yerine geldi. Allahim hayirli kaderler versin hepimize. Sevcanf. Xxxplnxxx. Halide25. Polit. Alta_34. Ravza54. Sabahruzgari59. Lizz_1702. Sensizim89. Yz_yz. Shrkrsgr. Destekleriniz icin tesekkur ederim. Yazmayi unuttuklarim varsa alinmayin. Gece gece bukadar oluyor.
Opuyorum sizleri cok. Sevgiler Nukte