- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Maalesef :)Varmi tik tik..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef :)Varmi tik tik..
aksam yaptim canim.bundan öncekindede ikiside tutmustu biri düstü digerinin kalbi durdu cok korkuyorum o yüzden
Maalesef
selam arkadaşlar bende eylül eyında tüp bebek yaptırıcam .... hepimize hayırlı olsun inşallahh hepimiz hamiş kalırızz ))
inşallah canımm şimdiden heyecan sardı 2.yi yaptırıcam 3 sene ara vermiştik hayırlısı bakalım :)H,geldinnn canimmmm insallh bekleriz.. tedavin hayrli olur.. guzel guzel hberler verrsin.. bizlere..
inşallah canımm şimdiden heyecan sardı 2.yi yaptırıcam 3 sene ara vermiştik hayırlısı bakalım
senin kide hayırlı olsun canım ...hamile olduğumuzun haberlerini verelim birbirimize inşallah... :) adet geçikmesi stresten olabilir...birde üşütme kendini dikkat et :)Hadi busfer insallh hayrli olur canm bnm bnmde ilk olcak.. ama malesef saat gibi isleyen reglim.. rotar tapti ) 3gundr onu bkliyrum
amin canim Rabbim isteyen herkese versin.canım kesin hamilesin inan bence.inşallah bu sefer sağlıkla kavuşursun yavrularına.iyi düşün iyi olsun.Allah bizlere de nasip etsin çift çizgiyi görmeyi
Canım ya artık bugün bitti geçicek zaman dediğin gibi sabredeyim cuma günü oldu acaba pazar yapsam olur mu ya
canım hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzün güler inşallahmeraba kızlar, ben de aranıza katılıyorum. nisan ayındaki total ff ile başarısız tüp bebek denemesinin ardından 2. ye başladık dün. gonal f iğne ile devam ediyoruz. Sanırım önümüzdeki haftasonu yumurta toplanacak. Umarım bu ay hepimizin yüzü güler..
canım tebrikler gözünaydın hamilesin inşallah kan testinde sonucun yüksek cıkar .darısı başımıza inşallahGercektenmi ya transfer sonrasi 9. Günüm yarin kan testim vardi dayanamadim bugun yaptim
aksam yaptim canim.bundan öncekindede ikiside tutmustu biri düstü digerinin kalbi durdu cok korkuyorum o yüzden
test gunumuz ayni bende cok su icmeye calisiyorum ya rengli olcam diye cook korkuyorum bu sefer cift istedim senin tek mi cift mi[/QUOTE]transferimin 5.günü benim de,21 ağustos test günüm.bugünden itibaren bol bol içeyim bari su.bugün sivilce çıktı çenemde,aynı adetten öncekiler gibi.moralim bozuldu biraz ama iyiye yormaya çalışıyorum.sen ne zaman yapacaksın testi?
hoşgeldin canım...benim de 2. olacak.hakkımızda hayırlısı :)meraba kızlar, ben de aranıza katılıyorum. nisan ayındaki total ff ile başarısız tüp bebek denemesinin ardından 2. ye başladık dün. gonal f iğne ile devam ediyoruz. Sanırım önümüzdeki haftasonu yumurta toplanacak. Umarım bu ay hepimizin yüzü güler..
senin kide hayırlı olsun canım ...hamile olduğumuzun haberlerini verelim birbirimize inşallah... adet geçikmesi stresten olabilir...birde üşütme kendini dikkat et