- 28 Ağustos 2013
- 2.452
- 1.907
- 35
Eki Görüntüle 1218121 Eki Görüntüle 1218121 Arkadaslar bi baksaniz durum nasıl
Hamilesinnnn kcinci gunun.. cnm birde kndan bkta net olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1218121 Eki Görüntüle 1218121 Arkadaslar bi baksaniz durum nasıl
Canım sende haftasını bayram seyran düşünme, nuri beye ben sormustum bize bayram tatil falan yok vaka varsa biz buradayız demistiVarmi tik tik..
Gercektenmi ya transfer sonrasi 9. Günüm yarin kan testim vardi dayanamadim bugun yaptim
Canım inşallah kaliteli embriyoları olur, bak simdi sen sabahları ve akşamları 3 adet kayısı ye ve yedikten hemen sonra yarim lt su iç, hem kabız olmuyosun hem 1 lt suyu içmiş oluyorsun, geri kalanını da gün içinde yayarak iç bende hep 2 lt sen fazla su içtim ama güne yayarak ictigim için sürekli WC de degildimAllah razi olsun canimmm 3 litre cok diilde b8yle tuvalete git gel zor
Canım sende haftasını bayram seyran düşünme, nuri beye ben sormustum bize bayram tatil falan yok vaka varsa biz buradayız demisti
Hadi hayirli olsun allahim ne olur bana ve tum isteyenlere cift cizgiyi gorup saglikla hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip eyleeee aminnnnArkadaslar bi baksaniz durum nasıl
Hadi hayirli olsun allahim ne olur bana ve tum isteyenlere cift cizgiyi gorup saglikla hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip eyleeee aminnnnArkadaslar bi baksaniz durum nasıl
evet canim 2 embriyo.yarin olsun ben öyle sevineyim inanamiyorum cünküCnm 2 embriyomuydu.. masallh. Cokk net yni yarin birde kndan bk.. cikar.. degerin yuksek bizlride hbersiz birakma..
Allah razı olsun canım bilgilendiririm nasip olursa,biraz korkuyorum ama aca aşılama sırasında veya sonrasında ağrı oluyormuHosgeldinnn cnmmmmm topimigize.. dualarimiz kbul olsunn insallhhh.. tedavin hyrli olsun insallhh.. bizi hberlndir.. insallh.. guzel hberle gelirsin..
Amin arkadaşımmmmHadi hayirli olsun allahim ne olur bana ve tum isteyenlere cift cizgiyi gorup saglikla hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip eyleeee aminnnn
amin canim benimHadi hayirli olsun allahim ne olur bana ve tum isteyenlere cift cizgiyi gorup saglikla hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip eyleeee aminnnn
evet canim 2 embriyo.yarin olsun ben öyle sevineyim inanamiyorum cünkü
evet canim 2 embriyo.yarin olsun ben öyle sevineyim inanamiyorum cünkü
Allah razı olsun canım bilgilendiririm nasip olursa,biraz korkuyorum ama aca aşılama sırasında veya sonrasında ağrı oluyormu
ben normalde çok su içerim ama transfer sonrası pek içemedim,en azından 2 litre içmemişimdir.bana kabız olmamak için su için dediler,ben daha çok kayısı yedim.suyun tutunmayı kolaylaştırdığını bilmiyodum.aferin banaBen de bardak hesabı yapıyorum güne yayıyorum özellikle sabah kahvaltıdan sonra 1 litremi bitirmeyi çalışıyorum bitiyo ama ay 7 gündür heladan yana muhabbetimiz baya gelişti 15 dk da bir
transferimin 5.günü benim de,21 ağustos test günüm.bugünden itibaren bol bol içeyim bari su.bugün sivilce çıktı çenemde,aynı adetten öncekiler gibi.moralim bozuldu biraz ama iyiye yormaya çalışıyorum.sen ne zaman yapacaksın testi?Ne durumdasın peki canım ?
aksam yaptim canim.bundan öncekindede ikiside tutmustu biri düstü digerinin kalbi durdu cok korkuyorum o yüzdenCanim 2side ttmus ozamn cunku okadar netki.. yarin knda cok net cikar sen bu sabh idrrinlami yptin yoksa aksam ustumu.. hadigo zun aydin..
canım kesin hamilesin inan bence.inşallah bu sefer sağlıkla kavuşursun yavrularına.iyi düşün iyi olsun.Allah bizlere de nasip etsin çift çizgiyi görmeyiaksam yaptim canim.bundan öncekindede ikiside tutmustu biri düstü digerinin kalbi durdu cok korkuyorum o yüzden
Cok net çıkmış hayırlı olsun canim Allahım bu sefer tamamina erdirsin insallah cok sevindiminşallah canım inşallah.cok teşekkür ederim