2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

H.g volessss tedavin hayrli olsunn cnm bnm rabbim insallh bebisinin hberini verii sana simsiki tutunsun insallh..
Hb canim ins
H.g volessss tedavin hayrli olsunn cnm bnm rabbim insallh bebisinin hberini verii sana simsiki tutunsun insallh..
Hb canim ins bekleyen ve isteyen herkes hayirli olumlu sonuclar aliriz
kızlar yaaa ben çokmu apartıyorum 3 lt ye yakın su içiyorum .artık tuvaletle akraba olduk
Canim 3 lt cok degil bence banada merkezde cok su ic dediler
 
Canimcim yukarida bildirimler var ttlim.gordunmu ordan diyorki misal umudihar alinti yapti yazina diyr.. yada yazini begendi diyr oraya tikliyrsun n canine yazdigini goruyrsun. ttlim
canim onu anladim ama bu islemi yapmak.icin sayfaya girip "acaba biri yorum yapmis mi alinti yapmismi "diye ara ara bakmak zorunda kaliyorum. ama daha onceden mail geliyirdu mail adresime,"umudihar sizin mesajinizi alinti yapti" seklinde , bende hemen o an girip okuyidum simdi zor olmus. merak ediyorum ama giresim gelmio bu ugrasilaran yavf. ben begenmedim yeni sayfayi yada henuz alusamadum diyeyim. :)
 
canim onu anladim ama bu islemi yapmak.icin sayfaya girip "acaba biri yorum yapmis mi alinti yapmismi "diye ara ara bakmak zorunda kaliyorum. ama daha onceden mail geliyirdu mail adresime,"umudihar sizin mesajinizi alinti yapti" seklinde , bende hemen o an girip okuyidum simdi zor olmus. merak ediyorum ama giresim gelmio bu ugrasilaran yavf. ben begenmedim yeni sayfayi yada henuz alusamadum diyeyim. :KK66:
Ewet dogru onu istersen bir yonetice sor canim.mailler arrik gelmiyrmu diye egunal var ona sor..
 
Merhaba kızlar..
1 senedir bu ani bekliyrum..
Size kndimi anlatayimm.. ben 25 yasinda..1.5 senlik.. ewliyim.. ben hasimato hastasiyim.. esim ise azo.. esimle.. 5senelik bir iliskiden sonra.. artik ewlnmeye karar verdik.. hersey cok guzeldi taki bnm ilk gunden beri cocuk isteme cabalarim husranla dolunca.. 6.ayimda Artik hastaneye gitmeye karar verdik.. bnm birseyim cikmadi.. sadece tshmde sorun vardi.. sonra esimden test istediler.. testi verdik.. sonucu gorunce buyuk bir yikimm oldu.. ama 1 kac ay sonra toparladik kendimizi.. ve doktora gittik.. butun dna testleri bnm kadinsal hormon testleri derken.. esimin asilama bile olamayacagini tup bebek yaptrmamiz.. gerektigini solediler.. birdaha yikildik.. hic umud yoktu.. tek umudumuz tup bebkti.. tamm dedik basimizi egip ciktik.. biz tup bebk merkezleri arastrmaya basladik.. on gorusmeye gittik.. bnm troid sorunnundan olmustum 100 kilooooo :KK43:( doktr zayiflamam gerektigini soledi.. bn bizaman kadar 1hafta diyet yapip birakan ben.. sirf cocuklarim.icinn 4.5ayda.. 26 kilo verdim ama aglaya aglaya..yurudum ve kndime slogan yaptimm O BEBEK BU EVE GIRECEK.. diye.. allhim sabir ver.. diye.. ben.imkansizi yaptim kndim icin belkide.. sakin yilmayinnn direninn.. allh yardim ediyr.. esimle karar verdik agustoata yaptrcagiz dedik.. doktorumda temmuz ayinda prolaktinimle... tsh me bakmami soledi.. bn baktrdim.. uzuldum prolaktinim.stresten 26 ya tsh`m 4 du.. doktorlar bana ilac vermedi biraz bekleyelim kndi dussun dedi.. tekrar test yaptrdim.. veeeee bgunn sonuclarimi ogrendim.. doktorumu aradimm doktorum bana gelll dedi.. iste oann gelmisti bnm icinn simdii.. 13 agustosta regli olcam... tedavim baslayacak insallh.. bnmle bu yolda olan varmii?? Sonuc bekleyenler..reglisini bekleyenler.. ignelerini vuranlar.. umut olalimmm..Birbirimize destek olalimm...

Bol gobisli bir topik olsunnn.... ugur getrsinnn... canlarimmm .. allh yar ve yardimcimiz olsun.. :KK66:)
Canm bende nasipse bu çarşamba aşılama yaptıcam İNŞALLAH Allahım sana bana ve bizim gibi anne olmak isteyen herkese nasip eder.O bizim vasimiz O ol dedikten sonra olamayacak şey yoktur.
 
20140814_193329.jpg
20140814_193329.jpg Arkadaslar bi baksaniz durum nasıl
 
Amin Allah dualarımızı kabul etsin inşallah... Eşim aslında son derece duyarlı bi insandır... Ama kalbimi bu kdr önemli bi süreçte kılıp yalnız bırakması canımı çok acıttı ve bugün 3. Gün aramıyo ona üzülüyorum nasıl telafi edecek neyse ki annem babam kardeşlerim ve sevdiğim arkadaşlarım yanımda.... Ama çok kırgınım umudiharım :KK42:
Boşver üzülme valla ben esimle transfer günü transfere gitmeden yarım saat önce tartistim odada bana bagirdi bağırdı odadan gitti, hemşireler falan herkes duydu rezil oldum, simdi eşim kendi babasına diyoki baba bende baba sayilirim artık, buna hic takılma bol bol dua et ve allahtan iste
 
Ben de bardak hesabı yapıyorum güne yayıyorum özellikle sabah kahvaltıdan sonra 1 litremi bitirmeyi çalışıyorum bitiyo ama ay 7 gündür heladan yana muhabbetimiz baya gelişti 15 dk da bir :KK70:
Canım benim suyu öyle içme çünkü içtiğini suyu tuvalete giderek atiyosun gün içine yay 1,5 lt bi su al azar azar iç sabahta 2 bardak su iç mutlaka 1,9 lt oldu iste,
 
Canm bende nasipse bu çarşamba aşılama yaptıcam İNŞALLAH Allahım sana bana ve bizim gibi anne olmak isteyen herkese nasip eder.O bizim vasimiz O ol dedikten sonra olamayacak şey yoktur.

Hosgeldinnn cnmmmmm topimigize.. dualarimiz kbul olsunn insallhhh.. tedavin hyrli olsun insallhh.. bizi hberlndir.. insallh.. guzel hberle gelirsin..
 
X