2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Uzulme kuzumm bak sen bole telaslandin.. Bnde uzuluyrum.. Dualarim sennle.. Bnmde trodimde sorun var hamile kaldigimda 11idi.. Sonra 8 e dustu.. Sonra 6ya suan kacta inan bilmiyrum.. Ama bebgim.. Gayet iyi.. Anlmadim neden teoidden dolayi dedi sana doktrun tamm troidin sakincalari var dogru ama byin icin beyin gelismi icin diye biliyrum.. Bnde gunde tuz almaya calisiyrum cunku tsh tuzsusluktan cikar bir cimcik yutarim. Suan kacta hic bilmiyrum seni bole gorunce uzuldum.. Troidin gayt iyi.. 2 yi gebe kalirken.iyi goruyrlar.. Bnm dokrum 2yi gordu ole basladi tedaviye.. Hic birsey olmaycak kalp freknsinin yaninda rakam varmi misal.. Bpm rakam falan..
 
Yok canım 11.gun 0.1 hiç tutmadı lar zaten
kuzum ya ne desek boş yıkılıyorum negatif sonuçlara. açar açmaz senin sonucu gördüm. çok üzüldüm..daha azönce namazımı kıldım çok dua ettim bebiş isteyen herkesee.. ama daha zamanı var demekkii senin bebişin.. Rabbim yüreğini soğutsun inşallah biranönce.
 
Kesinlikleeeeeee rabbim yoklugunu yaşatmasın benden alsın ona versin kıymetlim o benim herşeyim
Etrafında pervane olacağı kesin
yaa demişsin ya Rabbim benden alsın ona versin die bende Allahım benim ömrümden al ona ver beni onsuz yaşatma diye çoookk dua etmiştim kalbinin durduğunu öğrendiğimde.. valla Allah yokluklarını yaşatmasınn kocacıklarımızın. gerçi ben artık kocacık diye hitap etmiyorum bugünden sonra babacık oldu benim herifcim
 
Ben senden umutluyum, senin gibi hassas, eğlenceli ve gönlü güzel insana çok yakışır annelik, hadi inşallah güzel haberler verirsin yarın :)
 
Negatif sonuç alan arkadaşlar üzülmeyin inananın hamile kalıp kayb etmek daha kötü benim daha belli deil ama ümitli olduğumda söylenemez Rabbim e siginiyorum. ..
 
Durum tsh tan kaynakli demediki dr. Tsh ekstradan cikti tatlim.biz onlemimizi alalim dedi sadece.kalp ritmini bilmiyorum tatlim ama sesi zayifti gercekten.ama ultrosonda goruluyo attigi.off bilmiyorum tatlim ya.olacakla ölecege cagre yok malum.allahin dedigi olur.dualarin icinde allah senden razi olsun canim.hepinizden razi olsun...
 
Günaydın arkadaşlar hiç uyumadan geçirdiğim gecenin sabahında çok ama çok gerginim sürekli bir olumsuzluk hali içindeyim dilerim tam tersi çıkar.birazdan evden çıkacağız 9 gibi kan vereceğim en gec 10.30 gibi sonuç alacağız.ne ile karşılaşacağımizi bilmiyorum lütfen dua edin çok gerginim. Hepinizinden Allahım razi olsun
 
Gunaydiiiinnn :) bi la havle cek ve git kan testini yaptir. Rahat olmayi dene. Cunku sen kastikca stres yaptikca bebisin de guzursuz olur. Guzwl sonuclarla karsilasirsin insallah. Mevlm mubarek arefe hurmetine senin ve bebek bekleyen isteyen herkesin muradini versin. Insallah koskoca gulen bir suratla geleceksin canim.pozitif olllllll :)
 
Pozitifi göreceksin canım )dualarımız seninle)
 
Negatif sonuç alan arkadaşlar üzülmeyin inananın hamile kalıp kayb etmek daha kötü benim daha belli deil ama ümitli olduğumda söylenemez Rabbim e siginiyorum. ..
Rabbim bebeklerimizi sagliklariyla birlikte bize bagislasin insallah canim.can sikintisindan korkunc bi bas agrisiyla uyandim bu sabah.acaba diyorum makinami arizaliydida az geliyodu kalp atisi.umut dunyasi iste.sen niye umutsuzsun kuzum ? Kanaman falanmi var yoksa?
 
Anladim canm bnde neden bole oldu acba diye uzuldum ya sen onlemeini al canm bnmm allhim ona can nasip etmis.. Allhim insallhh ruh ufletr canlanir yawrun.. Allhim butun pamuklarimi korusun sag saglim annelerinin kucaginda gozumuzun onunde olsun insallh.. Bizi habersiz birakma canm.. Dualrim sennle..
 
Allah razi olsun hepinizden canim.derdimi anlayan tek sizsiniz.sizle paylasmayip napicam.yuklerimizi buraya bosaltip birer parca sirtlaniyoruz hepimiz sahibine agir gelmesin diye.rabbim yavrularimizi sagliklariyla bizlere bagislasin insallah.
 
Canim arkadasim hayirli haberlerini bekliyorum stres yapma Allah yardimcimiz olsun kuzum.
 
OFFF içimde SIKINTI HEP BİR TESİRGİNLİKLE YOLLUYOR DR BENİ EVE. KESEYİ GÖRDÜK DÜN AMA DR KESENİN ŞEKLİNİ BEĞENMEDİ tam yuvarlak değildi 1 hafta sonra tekrar gel dedi ALLAHIMM SEN HAYIRLISINI VER
 
RABBİM herşeyim hayırlısını versin kuzum güzel haberlerle gel inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…