2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

P
2 tane canım. Sağlıklı olsun da :) ikisi de teki de başımın tacı :) yalnız şunu anladım endişe bitmiyormuş doktor 20 gün sonra gel dedi artık o zamana kadar kurar dururum :) :)
Pirayecim çok sevindim canım gözümüz aydın Allah tamamına erdirsin inş. Benim ultrason tarihim 11 ekim senin niye o kadar geç şaşırdım?
 
Canım madem paketin bitmek üzere biz işimizi garantiye alıp Pazartesi için dua mı şimdiden isteyim.Bizim için bol bol dua et teyzesi:KK66:):KK66:)
:) kiz bn paketim olmadan. Aklim burda hep.dua ediyrum merak etme kuzumm :) ama daha paketim bitmedi.. :) 1hafta daha burdayim senn sonucunu alana kadar :)
 
P

Pirayecim çok sevindim canım gözümüz aydın Allah tamamına erdirsin inş. Benim ultrason tarihim 11 ekim senin niye o kadar geç şaşırdım?
Valla canım bana da geç gibi geldi ama bir bildiği var heralde. Araştırdığım kadarıyla 6. Haftada görünüyomuş kese 7 de de kalp atışı eğer öyleyse zaten 15 - 20 gün yapıyor. Şu an 4 +2 görünüyorum çünkü. Gerçi muhtemelen dayanamayıp 2 hafta sonra giderim ben :)
 
[QUOTterkiiste, post: 37172839, member: 602348"]40 tl ye başka bir yere yaptırdım canım ve 160 çıktı çok mutluyumm :)[/QUOTE]
Ohhh masallah bol hamilili bir gunmus bugun gozun aydin :)
 
Oleyyyyy beeeee:KK66:)Ben senin enerjine çok inanıyorum canım:KK66:)Pozitifi alayım bi şu ikonlar varya takla atan bebekler he işte onlardan da koyarız banada:KK66:))
:) koyariz tabikide.. Canimm bnmm allhim insallh yar ve yardmcimiz olcak.. Sukurler olsun.. Hepimizin burda toplanmasinda.. Bile.. Bir hayr var.. Olacak hayrlisiyla takla atan bebklerle doldurcam sana hayrli olsun derken insallh..
 
X