2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Kizlar transferden sonra sizdede ara ara kasik agrisi oldu mu
 
Evet canım bazen o kadar şiddetli oluyor ki gece uykudan uyandırıyor.Sonra bi bakıyorsun geçmiş
Benimde dun transferim oldu bugun ara ara kasik agrim oluyo siz neler yaptiniz kizlar transfer sonrasi dikat acisindan
 
Canım benim gözün aydın allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.......
 
Benimde dun transferim oldu bugun ara ara kasik agrim oluyo siz neler yaptiniz kizlar transfer sonrasi dikat acisindan

canım transferden sonra 8.günüm. kasık agrım opudan beri var. iki üç gündür rahim kasılması gibi birşeye dönüştü.
transfer sonrası, agır kaldırmamaya, cok yorulmamaya, cok ayakta kalmamaya, bol bol su içmeye, kabız olmamaya, proteinli beslenmeye, meyve yemege gayret gösterdim. asitli içecekler içmedim, çayı kahveyi günde birer fincana düşürdüm canım.
kaç tane transfer edildi senin?
bu topik ugurlu, güzel haberler alacağız insallah hepimiz.
 
Benim yasim kucuk diye ve zayif olmamdan dolayi doktor bir tane 4.gun embriyosu transfer etti bende dua ediyorum tum isteyenlere hayirlisini versin rabbim cok garip bi duygu embriyolog 1.kalite dedi hatta dun de son baktiklarinda baska bi evreye gecmeye baslamis galiba ya bu sanci niye oluyo peki
 
Kesinlikle cekkk canim bnm esimde cekti.. :) tam net duyulmuyr. Ama azcik duyuluyr olsun bana yeter. Goruntusu falnda var. Bnde ole yapiyrdum simdi ici dolu ama.. Allhim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallh..
 
off ya nasıl gitcem size sonucu yazarken az kala yolda dusuyordum kaldırımda rabbim korusun
Cokmu uzak kiz bin taksiye git canim.. Bnde ole yapmistim. Araba ayarlayin. Yada. Bir isimiz var siyin bir cozum bul tatlim.. Allh koruaun dikkat et. Kndine..
 
Benimde dun transferim oldu bugun ara ara kasik agrim oluyo siz neler yaptiniz kizlar transfer sonrasi dikat acisindan
Canım ilk önce transferin hayırlı olsun) benim Dr'um ilk günden sonra normal hayatına dönebilirsin dedi.Sadece Eğilme,uzanma ve ağır kaldırma dedi.fakat ben burda okuduklarım veetrafın uyarısını dikkate alarak 3 gün boyunca yatakta dinlendim bugün de normale döndüm.Bugün normal hayatıma döndüm.Çok hızlı hareket etmemeye ve ağır kaldırmamaya çalışıyorum.Yumurta,yoğurt,et ve bol bol kabak çekirdeği,hurma ve kayısı yiyorum.Bi de burda bi arkadaşımız söylemişti kabız olmamak için Ananas Suyu içiyorum gerçekten işe yaradığını düşünüyorum.
Günlerin güzel geçsin canım ve müjdeli haberi alalım)
 
bence günlük rutinine döenbilirsin.ağır kaldırma uzanma yeter.ben 3.günden itibaren işe başlamıştım bile.Allahın izni ile bişey olmaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…