2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

hepinize tek tek tesekkur ederim insallah kan sonucumda guzel cıkar... rabbim bugunleri tum gun sayanlara nasip etsin... hic ikinci cizgisi olan bi testim olmamıştı bugune dek kan sonucunu bilmiyorum ama o cizgi bile beni cok sevindirdi..... ben bu yolun başinda acaba olur mu diyordum..
6 aylık evliydik ve ben artik çocuk istiyordum,korunmayı bıraktık ve ben 6 ay boyunca her ayhamile fibi davranıyoradetimbir güngecse hemen test yapıyor inanmıyor gidip kan testi yaptırıyordum sonucc ne mi hep husran.. doktora gittim muayane oldum biseyin yok dedi kac kere giittim hemde sonra esim sperm veri sonucc koca bir 0 sıfır.. biz bizeyden anlamiyorduk kagıtta azosperm yazıyordu. o an duna basımıza yıkıldı sonra esim ozel bir laboratuvarda yaptırdı testi sonuc yine aynıydı..sonra internette arastırma tyaparken burda eşi azospermi olanlar burada dertleselim topigine girdim bana benim gibi olan arkadaslar celelettin peru hocamızdan bahsettiler bizde gittik esimle hoca cok olumlu konustu.. kendide zamaninda test yaptırdıgını ve aynı durumla karşlastıgı soyledi bizi arif beye gonderdi sperm testi icin esim sperm verdi ve sonuc ne biliyor musunuz 8 ileri ve yerinde hareketli21 hareketsiz sperm yazıyordu o an da aynı boyle mutlu olmustum dünyalar bizim olmustu esim onceden beni bırakmazsın dimi diye sacmalıyordu tabiki hayır dedim ve biz bu yolda mucadeleye basladik doktor bey esime igne ve bitkiseltedavisi verdi ve ben esime haftanın beş gunu 10 boyunca igne yaptim halada yapiyorum suan sperm sayisi 250 bin 450 bin arası ilk tedavim olumsuz tup bebek oldu mayıs ayında ama biz yılmadık pes etmedik cok sükur bu gunlere.. sozum sizlere halinize sukredin allahtan isteyin rabbim birgun verecek hepinizi cok seviyorum rabbim yardimcimiz olsun :) :):)
canım çok sevindim sizin adınıza. Bizde Celalettin beyde tedavideyiz.arada azo sayfasna bekleriz :KK66: bu aralar moral lazım.
 
Canım benim yaaa:rolleyes: çok çok sevindim ya darısı müjde bekleyen anne adaylarına artık. Transfer gününü de mi saydın? iki embiryo 3. Gün 1. Kalite embiryon vardı dimi :KK70:
sagoll bitanemm seninde guzel haberlerine sevincez yok ogunu saymadım canım kac bebe var bilmiyorum soylemedi evet birini kalite sayılara takılmayın dedi doktorum olursa surpriz olacak :) iki diye tahmin ediyorum ilki iki taneydi
 
sagoll bitanemm seninde guzel haberlerine sevincez yok ogunu saymadım canım kac bebe var bilmiyorum soylemedi evet birini kalite sayılara takılmayın dedi doktorum olursa surpriz olacak :) iki diye tahmin ediyorum ilki iki taneydi
Anladım tatlım hayırlı olsun benimde yarın 9. Günüm pazartesi 10. Gün yapmayı düşünüyorum kısmet artık inşallah çıkar artık.benim de 3. Gün bir embiryo koydular orta kalite bakalım tutsun mu:)
 
Merhaba uzun süredir cok fazla soru sormayan siki bir takipcinizim ve bugün regl oldum benimde heyecan ve umut dolu maceram basliyor doktorumu arayim soyleyim pazartesi gideyim 3.gün basliyor degilmi ilk muayene cok heyecanlandim senelerdir regl olfugumda bu kadar heyecanlanmamistim
Tedavin hayrli olsunn cnmmmm hadi bismillah.
 
Yok canim bnm sadece kasik agrim bas agrim var. Doktrum hemen sewinme kimileri nin gec baslar dedi. Senn varmi basladimi kimine gire degisiyr kuzum .
Yok iste geçen hafta doktora sordu. Erken dedi ama bakalım artık bendede sağdan soldan kasılmalar oluyordu çok sıktı ama şimdi yoj carsamba sorcam doktora bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda bulanti olmazsada olur
 
X