- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Canım naber opun oldu sanırım kaç yumoş toplandı ne zaman arayacaklar bilgi verecekler transfer içinHehhhee onlar bile anlamislar kuzum:)) bunlar yakinda seniyonetimede davet etmesinler....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım naber opun oldu sanırım kaç yumoş toplandı ne zaman arayacaklar bilgi verecekler transfer içinHehhhee onlar bile anlamislar kuzum:)) bunlar yakinda seniyonetimede davet etmesinler....
aycenim canım ama sen sıkıntı yaparsan bebişin bunu hisseder yapma hadikızlar içim patlıycak içimde bir sıkıntı o kadar daraldım ki ağlamak istiyorum
Iyi canim sen nasilsin? Evet korkulu ruyam opuyu atlattim cok sukur 27 yumurta toplamislar 25i isleme girmis ama 22 si dollenmis bugun aradilar. 3. Gun arayip bilgi vericeklermis tekrar. Benim transfer olmayacsk donduracaklar bebuklerimiiiiii....Canım naber opun oldu sanırım kaç yumoş toplandı ne zaman arayacaklar bilgi verecekler transfer için
Kuzuummmm seninkidemi dondurulmustu? Bak icim ferahladi biraz:)adetn ikinci gunu basliosun estrofem die bi ilac rahim duvarni kalnlastirio canm 7mm yuksek olmasi lazm duvarn kalinlgi ideal olan ama 9mm olmasi yanls hatrlamiosam benmki 11 mmdi adetn bitince kontrle gidiosn dr duvari olcuo kalinlasma guzelse ilac doznu arttirmio yavassa arttirio canm adetn 15. ve 20.gunleri aransda transfer edilio duruma gore.ve estrofemi hamilelgn 3.ayina kadr kullaniosun rahmi kuvvetlndrdgi icin dusugu engellio bebegn tutunmasi icin ortam hazirlio dondrulmslarla kolay.bitanede antibiyotik basliosn 7 gun icilio oda akkima gelmdi ismi simdi o kadar :)
canım yazıalrın hepsini okuyamadım test mi yaptırdın inşallah hamilesindir inşallahBnde henuz inanamiyorum. Bakalim aksamdan sonra ins umudum cogalir. Suan benimle mi bilemiorum kizmasin ama bana
Nasıl yapacağım tatlım ya.. Baktım da bulamadım. Profilime giriyorum ama... Sonrasııı ???
İyiyim adeti bekliyorum bende... Hadi gözün aydın o zaman.. :) maşallah diyelim neden donduruluyor ki diğer ay mı transfer edilecekIyi canim sen nasilsin? Evet korkulu ruyam opuyu atlattim cok sukur 27 yumurta toplamislar 25i isleme girmis ama 22 si dollenmis bugun aradilar. 3. Gun arayip bilgi vericeklermis tekrar. Benim transfer olmayacsk donduracaklar bebuklerimiiiiii....
inşallah canım bilmiyorum anlamadım günler yaklaştıkca sanki olumsuz olacak gibi geliy
inşallah canım bilmiyorum anlamadım günler yaklaştıkca sanki olumsuz olacak gibi geliyo bana
aycenim canım ama sen sıkıntı yaparsan bebişin bunu hisseder yapma hadi
Gecen tedavimde ohss olmustum yine riskim vardi oyuzden doktorum donduralim dedi. Heralde 2. Adetimden sonra transfer olacak. Senin adetin nezaman kuzumİyiyim adeti bekliyorum bende... Hadi gözün aydın o zaman.. :) maşallah diyelim neden donduruluyor ki diğer ay mı transfer edilecek
gerçekten pozitif olmanın çok etkisi varmış interneten bak istersen elini göbüşüne koy konuş bebişinle inşallah seninledir hep beraber seviniriz ama kendini umutsuzluğa sürükleme lütfenhaklısın galiba kızlar moral bozmak yok
canım inşallah gelir yakında senin kırmızılarInsallhhh canimmm guzel olcak umutsuzluga kapilam blki bnde.senn gibi olcam biliyrum bnde artik ne.olcaksa.olsun artikkk diyrum hala adetim gelmesi yaaaaaa
Tabi moral bozmak yok kuzum icini ferah tut sen hersey cok guzel olacak insallah...haklısın galiba kızlar moral bozmak yok
gerçekten pozitif olmanın çok etkisi varmış interneten bak istersen elini göbüşüne koy konuş bebişinle inşallah seninledir hep beraber seviniriz ama kendini umutsuzluğa sürükleme lütfen
sağolun kızlar destekleriniz içinTabi moral bozmak yok kuzum icini ferah tut sen hersey cok guzel olacak insallah...
Dualar olmasa, ümitler olmasa, hayaller olmasa nasıl yaşar insan? Ümit ve sabır Yakub'la Yusuf'u kavuşturmadı mı?
Haklısın canım bende çok duydum 2 tane yaptıklarını zaten ölede olmalı dimi o kadar emek maddi maneviaslinda yoluna yordamina uydurup yapiolar ikitne transfer benmde 25 yasndym ikitane tra sfer oldu sen soyle druna canm isrr et ozellikle dondrulms transferlerde ikitaneyi dr onerio zaten sennki cins :) ins tutnr sana
bende icim icimi yiyorum kizlar insallah yarinki kan tahlilim fptiftir dua edelim kizlar birbirimize
Kuzuummmm seninkidemi dondurulmustu? Bak icim ferahladi biraz:)