Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaslar gittim yine test aldim bu seferde cikmadi deli olacam
ya arkadaslar gittim yine test aldim bu seferde cikmadi deli olacam
Bugün transfern 5. Günü sanki adet olacak gibi Karnım ağrıyor normal mi acaba cok endişeleniyorum
Hayırlısı olsun canım ben geçen ay 10unda olmuştum benim ileri atıyor bakalım kaçında olcam beklemedeyimGecen tedavimde ohss olmustum yine riskim vardi oyuzden doktorum donduralim dedi. Heralde 2. Adetimden sonra transfer olacak. Senin adetin nezaman kuzum
Sonuna kadar destekliyorum canım senii, zaten biz kabul ettikten sonra sorun yok bizleri düşünmek onlaramı kalmış) dimi yaaa, zafere giden yolda çekilen çile mübahtır !! en büyük problem bence tüm merkezlerin farklı uygulaması bazıları çok katıyken bazıları yapıyo o zaman heryerde tek ıygulama olsun ya hepsi 2 tarnsfer etsin ya hepsi tek transfer şansa kalmasın bu işaynen oyle ikiz olsada biz zaten risklerini kabul edip istedikten sonra koysnlar noluoki hem iki transferde sansn %70lere kadr cikio tutunma sansi biri tutunmazsa digeri tutunur mantigi cok mantikli.
Hayırlısı olsun canım ben geçen ay 10unda olmuştum benim ileri atıyor bakalım kaçında olcam beklemedeyimGecen tedavimde ohss olmustum yine riskim vardi oyuzden doktorum donduralim dedi. Heralde 2. Adetimden sonra transfer olacak. Senin adetin nezaman kuzum
Hayırlısı olsun canım ben geçen ay 10unda olmuştum benim ileri atıyor bakalım kaçında olcam beklemedeyim
Beraber başlarız, beraber gün sayarız, beraber hamiş olur doğururuz kız kim bilir :)Ayni gun olirsak hic sassirmam ..
Hala yokkk
Canım bekle kan testini yap bi bakalım hemen panik yapma lütfenya arkadaslar gittim yine test aldim bu seferde cikmadi deli olacam
Beraber başlarız, beraber gün sayarız, beraber hamiş olur doğururuz kız kim bilir :)
inşallah canım hayırlısı ne ise o olsun :)Insallhhhh canim imsallhh.. allhim banada yoldas olursun takiplesirsik.. hayrlisi allhtan.. cnmm
Un
inşallah canım hayırlısı ne ise o olsun :)
Canim beniiim bana da oyle olmustu bi kere hemde bunun ustune esimle tartismisstim hungur hungur aglamistim. Hickira hickira araliksiz 1saat. Verdikleri hormon ilaclari dengemizi bozuyo sanirim ama sakin bu bi ornek olmasin. Sizler dikkat edin kendinize bnm gibi depresif olmayin
Basim varya catliycak kndimi menopza giren.kdinlar gibi hissdiyrum.bir adet olsamda rahatlasam.odem.topladim yine yaa
Beklersen olmuyorsun ben ilk denemede çok takiyordum kafaya sürekli tuvalete gidip kontrol ediyordum ama şimdi serbesttim önümü görebiliyorum ilkin verdiği heyecan ve stres çok başka oluyor kafana takma bide evdeysen temizlik falan yap erken adet olursun.. Ben hamile falan olurum diye tüm işlerimi yapıyorum camlar perdeler halılar dolaplar hepsi bitti sende yap iyi oluyorBasim varya catliycak kndimi menopza giren.kdinlar gibi hissdiyrum.bir adet olsamda rahatlasam.odem.topladim yine yaa
canım yaaa daha olamadın ya onun vermiş oldugu bir baş ağrısıda olabilir
İnşallah bu sefer bebeğin seninle olur canım Allahım yardımcın olsuncanım yaaa benimde stresim bu tedavinin son olması tutmasa bir daha şansım yok
Beklersen olmuyorsun ben ilk denemede çok takiyordum kafaya sürekli tuvalete gidip kontrol ediyordum ama şimdi serbesttim önümü görebiliyorum ilkin verdiği heyecan ve stres çok başka oluyor kafana takma bide evdeysen temizlik falan yap erken adet olursun.. Ben hamile falan olurum diye tüm işlerimi yapıyorum camlar perdeler halılar dolaplar hepsi bitti sende yap iyi oluyor
inşallah canım benim de dua o ama tabiki hayırlısı iseİnşallah bu sefer bebeğin seninle olur canım Allahım yardımcın olsun