2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Canim hayrli olsun.oncelikle.. allhim sagsalim kucagina almayi nasip etsin.. kndi avatrina tikla.. ordan.. kisielprofiline gir.. en.asgilarda.. hamillik cizelgezi var.. oraya tahminini dogum yapcagin. Gunu aralarina tire koyarak.. Yaz.. enasagi in degisikleri kaydet de.. oluyr..
 
benim internetten tüp bebek gebelik hesaplamaya girince blas olarak 4+6 çıkıyor.kese için dr gideyim mi acaba yoksa cuma yı mı beklesem.
Canimmm sakin gitme.. soerkenden.. bebgine zamn ver... buzamna kadar bekledin.. bitaz daha bekle.. sonra keseyi gormuycekler uzuluceksin.. sonra kn twsti tekrar yapmk.istyceksin yoksa yokmu faln diye hep uzceksin.. gunun nezamnsa doktrun nezamn gel desiyse.. ozamn git.. rabbimn bir zamani var.. gkrucekain sabret..
 
çok teşekkür ederimmmmm
 
arkadaşlar düşük amh ile hamile kalan var mı? bir de ankara da deneyenler varsa nerede denediniz ya da denemek istiyorsunuz?
Günaydın arkadaşım)Henüz hamile değilim ama sana moral vermek için yazıyorum.Benim de Amh değerlerim düşüktü(.1,24)Dr'uma ilk gittiğimde 3 yumurta anca elde ederiz dedi.Üstelik sol yumurtamda çikolata kisti olduğu için 3 yumurtanın bile benim için iyi bir sayı olduğunu söyledi....Ve biz tedaviye başladık Gonal F'le.İlk 3 gün 300 ünite sonraki 4 gün 375 ünite geri kalan 5 günde de yumurtalarım istenen büyüklüğe gelmediği için 450 ünite kullandım...Sonuçta 6 yumurta elde edildi ve bunun 3 tanesi 1.kalite olarak döllendi.Kısmetse 15 gün içinde transferim var)...Diyeceğim kendini üzüp strese sokma arkadaşım.Hiç belli olmaz belki benim gibi sürpriz yumurtaların olur))
 
Canım Merhaba,
Sanırım sende Güvenc bey'in hastasısın . Bende transfer günümü bekliyorum.Sanırım senden 10 gün sonra olacak benim transferim de.
Ben de Güvenç Bey'in hastasıyım. Siz hangi aşamadasınız? Benim yumurta toplama işlemim 2 hafta önce yapıldı. Ekim başı gibi kısmetse transfer için hazırlıklar başlayacak.
 
Merhaba arkadaslar
Benim degerlerime bakarmisiniz
10.gun 37
12.gun 55
14.gun 77
Gordugunuz gibi duzenli bi artisim yok.
Bu aksam is cikisi yine kan vericem.
Cok korkuyorum bebegime bisey olacak diye.
Doktorum testlere devam edicez kontrol altinda tutucaz duzene girebilir belli olmaz.ama gebelik sonlanadabilir de dedi.sorundan soz etmek icin daha erken diyo
Bu artislari bu sekilde olup saglikli gebelik yasayanlar duydunuzmu acaba
 
canım aslında üzüleceğim bi durum yok.karışık yazdığım için yanlış anladın sanırım.
herşey yolunda aslında.
yumurtalarım tam zamanında toplandı sadece erken olgunlaştılar demek istemiştim.genelde 13. 15. gün toplanıyor ya benim 11. gün toplanmıştı.onu belirtmek istemiştim.
 
Canım Merhaba,
Sanırım sende Güvenc bey'in hastasısın . Bende transfer günümü bekliyorum.Sanırım senden 10 gün sonra olacak benim transferim de.
Evet, Güvenç Beye gidiyorum, haftaya kontrol var, inşallah her şey yolundadır. Dondurulmuş tedavisi mi senin de? Bir de bant verdi Cilimara fort, sen ne kullanıyorsun?
 
şimdi merkezzden aradılar kaliteli 6 tane embriyom varmış büyük ihtimal yarın transfer olcak yarın sabahtan bir daha konuşalım dediler:)
12 tane yumurta topalnmıştın
bir kardeş istiyorsun sanırım, altı kaliteli embriyo yeter güzelim :) transferin iyi geçer inşallah, iyi haberlerini alırız :)
 
Canım inşaallah artacak olumsuz düşünme lütfen..... İlk gebeliginde kaç çıkmıştı ?
 
Canım inşaallah artacak olumsuz düşünme lütfen..... İlk gebeliginde kaç çıkmıştı ?
Ilk gebeligimde 12.gun 107
14.gun 246 cikmisti.bi dahada baktirmami istememisti doktorum.
Simdi bu aksam 4.testi yaptircaz.boyle kontrol atinda tutucaz diyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…