2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Canimm bn malesef negatif yazamiyru,.. Listeye yola dewam diye yaziyrum cunku bu yolun sonu mutlaka..bebk.. nefes aldikca umutlarimiz var olcak..
dualrim sizinle
 
kizlar listeye adini yazdirmak isteyen hamis.. yada.. yola dewam edenler.. yazsin
Yasi
Sebebi
Denemsi
Ne durumda oldugunu.. yazsin..
 
Ruyammm sen bni ruyanda gormustun dimi... bak ruyan gerck oldu cnm bnmm allhim insallhh sennde hyrli hberlerini almyi nasip etain insallh..
Evet canım senle ikimizin hastanede görmüştüm rüyam gerçek oldu)Senin mutlu haberi aldığın gün ben de kendim için mutlu haberi aldım))Dr'um kistimin baskılandığını ve başarı şansımın 2 katına çıktığını söyledi)Kısmetse 15 gün sonra transferim yapılacak.Inşallah benimde dualarım kabul olur ve ben de mutlu haberi paylaşırım canım))
Senin için çok mutlu oldum canım.Burda hepimize umut oluyorsun)Allah razı olsun canım..Dualarında bize de yer ver,Hamilelerin duası kabul olurmuş))
 
Canım benim ne doğru söylüyorsun)Her güzel haberde mutlu oluyoruz seviniyoruz )Inşallah güzel haberlerin devamı gelir)Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder))
 

Canımm, çok sevindimm, Allah sağlıkla, huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh. Slogana devam, o bebek bu eve girecek
 
Canimmmmm cok sewindimm sende.. geliyrsun merak etme.. cok sewindim kistinin gecmeaine.. canimmm gerckkten.. allh hepimizden raI.olsun allhim.. allhim dualarimizi kabul etcek...
 
KIZLARRRR; dün Dr'un odasından çıktım kapının önünde hemşirelerle sohbet ederken Dr'um odasından çıkıp dedi ki :"Folic Acid'e başla"
Ayyyy Allam yaaa bundan daha güzel bi kelime olamaz.Nasıl mutlu oldum anlatamam.Dünden beri "O"an aklımda kendi kendime gülüp duruyorum))Sanki bana hamilesin demiş gibiyim en ufacık bi umuda bile sarılıyoruz))
 
Isteee hrpp boleee dewammm et ruyam bu is olacak... hadi hyrli olsun cnm folio mu kulln dedi mrka verdimi ne kllncksin simcik
 
Canım ben de kız yada erkek farketmez adını MUCİZE'mi koysam diyorum))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…