2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Günaydınnnnnnn
Topikcanlarimin guzelll annee adaylariiiii
HEpimizin gobisleriii dolsunnn insalllhhhhhhhh
Bugun bebegimle 6.gunum.. oldu...
Suan ne yaptigini bilmesemde.. bnmle oldugunu Bilmekkkk... bana yetiyr..
Safak=6
Az Kaldı UmUtlara...
 
canım insallah hayırlısı ile kucagına alırsın yavrunu,İnsallah bizim de bıgun umutlarımız gercek olur.Kendine dikkat et canım yavruna iyi bak
 
günaydın arkadaşlar,
ağustosta tüp yaptıran biri olarak dün 9. gün itibariyle idrarda silik çizgi gördüm.
bu sabat ta yaptım aynıydı.cumartesi kan vericem bakalım ne çıkacak.2 embryoydu.3. gün embriyolarıydı.
hakkımızda hayırlısı diye dua ettim hep.inş öyle de sonuçlanır.
yani 3. gün embryosu 9. gün idrarda çıkabiliyormuş onu gördüm.
 
Hadi insallhhh canimm kandanda baktr icimiz rahatlasinn rabbim hepimize hayrli ewlatlar nasip etsin..
 
Hadi insallhhh canimm kandanda baktr icimiz rahatlasinn rabbim hepimize hayrli ewlatlar nasip etsin..
amin canım.cumartesiyi beklicem kan için.12. gün malum o gün.
hayırlısı artık bakalım.
test sonrası kese görmesi var kalp atışı var diğer testleri var.
biraz temkinliyim.
6 ay önce düşük yaşadım çünkü.erken sevinmek te istemiyorum pek kendi adıma.
 


canım günaydın yarılamışsın yolu inşallah bebişin seninledir... Bu topik bizlere uğurlu geldi.. dilerim sana da uğurlu gelir sayfanın sahibi olarak ama içimden bi his sen hamilesin diyor bilmiyorum ama öyle hissediyorum
 
Reactions: Pbb

Ewet hepimiz ole canim sadece pozitif hberiyle bitmiyrki hep bir korku olur yani.. cunku bizim bu durmmuz caba emek pskoloji.. herseyyu.. gerktriyor.. ve biz norml insanlar gibi bekleyemiyruz oyuzden en iyisni yapiyrsun.. dua dua dua.. allhim hayrlisni verain ne vrrse..
 
Günayydınnnn canım napyon nasılsın
 
ohhhh bole pozitif pozitif konusunca bir iyi oluyrummm .. allh raI olsun haziranim insallh.. hisslerin dogru cikar cnmm hepimize nasip etsin.. insallh..
 
haklısın canım.
çok zor bir tedavi sonuçta.dediğin gibi habersizce hamile kalıvermeye benzemiyor.
transfer masasındayken aynen bunu düşündüm.çok sıkıntıdaydım çünkü idrar tutma meselesi yüzünden.korktum panik oldum vs.
her aşaması ayrı zor.Allah cümlesinin yardımcısı olsun inşallah.
senin de 6. gün öyle mi.
ilk deneme mi canım.
 
Ewettt zorr tabikide cnmm bole zart diye norml hamile kalanlari anlayamiyrum birde bole sanki istemiyrmus gibi yapiyrlar ya ite ozamn gozumden dusuyrlar.. bnde cok isterdim ewlndigim gunden beri istedim.. ama olmadi.. ilk ewet canmm.. insallh.. simdi olur..
 
in
inş. canım.bu topikte çok güzel haberler alırız peşpeşe.
 
günaydın....
allahım hepimizin yardımcısı olsun.vajinal fitiller,jeller,iğneler,bide dünkü kusma ....herşey bebeğimiz için nede olsa....benim opum dün yapıldı.yumurtalar alındı.eve gelince kusma,başdönmesi,yığıldım birden,ama şimdi iyiyim çok şükür.çok sevinçli haberler geliyor merkezden,şimdilik bekliyoruz...onların orda biyerde anne ve babalarından ayrı döllenmeleri ve yaşamaları bile tarifsiz bir mutluluk...allahım isteyen herkese evlat sevgisini yaşatsın.uyukularım azaldı.uyuyamaz oldum.heyecan....beklemek...sevgilerle.
 
Günaydın Kızlarrrr)Hepinize kucak dolusu sevgiler...bol umudlar...bol bol çift çizgili haberler)
Sevgili Yoldaşlarım)))bana kafamı kurcalayın bi konu da fikir verip yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdi benim 3 tane dondurulmuş bebişlerim var ya..Transfer zamanı geldiğinde Dr'um olasılığı arttırmak için 3'ünü birden koymak istiyor)böyle bir durumda yaşımdan dolayı üçüz olma ihtimali nerdeyse sıfır,ikiz olma ihtimali %20 lerde ama tek olma ihtimali daha yüksekmiş...!!!
Ama ben her ihtimale karşı 1 taneyi yedekte tutmak istiyorum Ama Dr 'um 1 tane saklamanın çok bi anlamı olmadığını söylüyor.Sizce Dr 'umun dediği gibi mi yapmalıyım???Offff kafam karışık..
 
Canım benim 4 tane dondurulmuş embriyom vardı 5.gun blast.embriyo ikili dondurulmustu
Transfer gunu ilk ikili çözüldü ancak biri iyi durumda gorunmuyordu diğer ikiside çözüldü bu işler biraz kısmet erken düşünme çok bence 3 unu de koydur bol şans :)) tez zamanda Rabbim kucagini doldursun. Ben bu arada transferi mi oldum bugün 6.gunum iki bebeğim var karnimda inşallah rabbim onlara can verir.
 
geçmiş olsun.canım.güzel haberler alırsın inş.embriyolarından.
yaşın 38 mi canım.olasılık oranlarını dr.un vermiştir heralde.
ikiz olabilme ihtimali düşündürüyor beni de.yaş aynı bu arada.
1 tane dondurmayı tercih etmeyebilirler çünkü çözülürken kaybetme olasılığı da var.en az iki olursa dondurup çözmeye ve seni transfer için hazırlamaya değer bulucaklardır.
sen de yarılamışsın günleri canım75 limisin .hayırlı haberler alırsın inş.blast embryolar daha erken tutunuyor bildiğim kadarıyla.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…