- 25 Aralık 2008
- 2.697
- 4.785
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar saat 2 ye randevu almıştık hem ilaç yazdırıp hem kan vereceğim ne olur güzel dualarınızı eksik etmeyim iki gündür yaptığım negatif idrar testlerinden sonra pek umudum kalmadı ama Allah ın kudretine sığınıyorum artık saat 4 gibi belli olur
Güzel sonuçlarla gelirsin inşallah canım merakla bekliyoruz inşallah sıkı sıkı tutunmuştur bebişin sanaselam kızlar saat 2 ye randevu almıştık hem ilaç yazdırıp hem kan vereceğim ne olur güzel dualarınızı eksik etmeyin iki gündür yaptığım negatif idrar testlerinden sonra pek umudum kalmadı ama Allah ın kudretine sığınıyorum artık saat 4 gibi belli olur
Kadikoy florance nigtingale canm bn oraya basliycam insallh..
Orda kime gidiceksin belirledin mi?
Ben de eurofertile gidiyorum
BEN GELDIIIIIIMMMMMMMM:))
yesilinci
canım aramızda 1 gün var bende ayın 18 de test yaptıracagım inşallah ardarda güzel haberler veririz inşallahGünaydın kizlar,
benim transferim de ağustosun 6 sinda yapildi.
2. Tup denemem. 1. Si tutmadi.
umutla bekliyorum herkesin hakkinda hayirlisi olsun inşallah...
6.gün canımKızlar transfer gününün 1 mi sayıyoruz 0 mı yani benim 5 ağustosta yapıldı transferim bugün 6. günü mü 7. günü mü??????
Canim ben genarta gidiyorumÂmin canım,hepimizin inşallahBen Kadıköy Acıbadem e gidiyorum.Sen
pozitif haberlerle gel canım halay çekelimselam kızlar saat 2 ye randevu almıştık hem ilaç yazdırıp hem kan vereceğim ne olur güzel dualarınızı eksik etmeyin iki gündür yaptığım negatif idrar testlerinden sonra pek umudum kalmadı ama Allah ın kudretine sığınıyorum artık saat 4 gibi belli olur
normalde çarşamba günü ama ben bugün doktora gitmişken yapayım dedim kan testi 10. günüm bugün
Arkadaslar yarin ilk ignemi yapacagim doktor puregon 300 verdi insallah guzel sonuclar aliriz
Canimmm cok tesekkur ederim allah hepimizesaglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahHayrli olsun cnmm bnm tedavin insallh guzel sonuclar aliriz.. Bol sans.. Allhim yar ve yardimcimiz olsun.. Âminn
aycen canım bizim aynı gün transferimiz olmuştu nasılsın neler yapıyosun? ben kocamla baş edemiyorum çok sabırsız hafta sonunu bekletirse test için iyi sürekli arıyor bir belirti var mı hissediyormusun birşeyler diye soruyo hissedilmezmiş belirti olmazmış diyorum olsun belki hissedersin diyo çok stresli6.gün canım
merhaba biz buradayıııızzzKimse yok mu???
Kimse yok mu???