[QUOTr, post: 36639340, member: 505821"]cogunu Hatirlamiyorumki yok kolunu boyle yapacagiz diyolardi yapin diyodum, bacagini boyle yapacagiz yapin diyordum, ruyani bize anlatacaksin tamammi demislerdi onada ok demistim boyle sacma sacma seyler opu sonrasini hep kesik kesik hatirliyorum ben, bi opu odasinda beni uyandirirken i hatirliyprum sonra gozumu bi actim asansordeyim sonrada yatakta anlamadim yani
[/QUOTE]
Komple uyumamismiydin.. cnm yani yumurtalari toplarken.. sen gordunmu.. cnm bnm insaalh bnmde guzel gecer .. cnm bnmm[/QUOTE]
Uyuyosun ama ben cok gergindim anestezi doktoru sana bi ilac yapiyim rahatla dedi ben ne yapacaksiniz dedim, seni gevsetecek bisey dedi ben dedim adi ne aldolanmi yok dedi dormicum sen nerden biliyosun dedi dedim ben tibbi sekreterim, narkotik ilac oldugu icin bi guzeldi kafam ondan sonra dr geldi uyutalim dedi, geriside anlattigim gibi[/QUOTE]
Ayyy insallh bnde senn gibi atlatirim cnm bnmm balsinn cansinn,. Rabbim hepimizin yuzune baksin az once emel hanim aradi.. bu emel hanim ivf basi imis.. butun heryere gidip doktrlarla gorusuyrmus.. bnmle tanismk icin.. geldi gecen persembe.. tanistik.. cok iyi simdide aradi dualarim snnle.. allhim hepinize dua ediyrum digr.. yarin yaninda olmk isterdim ama yalovaya gitcem dedi.. bnde desim olsun emel hanim baskalarida sizin yolunuzu bekliyr onlara umut kapisi aciyraunuz bnm sizi buldugum gibi desim.. allhim hepimizin yardimcisi olsun insaalh..[/QUOTE]
Seni aramasi cok guzel bisey motive etmistir seni, ama opu cok rahat geciyo hatta bence tedavinin en guzel kismi opu:) o yuzden gerilme , ben cok rahattim uyandigimda az agri oluyo ama crinone jel daha cok agri yapiyo bende oyle diyim yani