- 22 Ağustos 2014
- 88
- 170
Ya evet bide o var kaç gündür sancım çoktu bugün azalmıştı diyorum bişey mi oldu acaba bi sıkıntı mı var bende görevi bişey olmadan tamamlasam iyi olacak)
size özelden mesaj yazmıştım,okuyamadınız sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya evet bide o var kaç gündür sancım çoktu bugün azalmıştı diyorum bişey mi oldu acaba bi sıkıntı mı var bende görevi bişey olmadan tamamlasam iyi olacak)
slm guzell anne adaylarii bende sizinle kendi yasadiklarimi paylasarak bu zorlu surecde desteginizi almak istiyorum ..bende 20 ´senedir anne olmayi bekliyorum sabirla mucadeleyle simdi tekarar dan tup bebek denemesi icin basvurduk ..adetimin 21. gune ne randevu verdiler.adetimin ilk gununden itibaren incir ve havuc kürüne basladim .3 aydir da Vitamin ilaclarini iciyoruz esimle beraber insallahh hayirli haberlerle tamamlariz bu sureci ..Rabbim hepimizin yardimcisi olsunn...[/QUOTE
Canım slm hoşgeldin aramıza)tedavin hayırlı ve sonu bebişli olsun)20 sene demişsin ,ben de en az senin kadar uzun zamandır anne olmayı düşünüyorum.Benim ilk tedavim.senin ki kaçıncı ve eğer özel değilse sizde sorun neydi ?
))))))))Ewet teyzesi yumislerim buyudu carsamba gunu adam.olcak hahahah rabbim ne vrrse hayrlsni verain ttlim
Canım heyecandan da olabilir...Ben de gonal f kullandım .300 ile başladım 3. Gün 450 üniteye çıktım.Sen kaçla başladın?güzel ve umut dolu birgüne,rabbim hepimize sabır,umut,dayanma gücü,sevinç gözyaşları versin.
dün öyle kötüydümki,uzun uzn yazamadım,aranıza yeni katıldım dedim,başka bişey ekleyemedim.
gonal-f başağrısı ve bitkinlik yaptı.sapsarı oldum.yığılmak üzereydim akşam.belkide yolculuk yorgunluğudur kimbilir.bugün gonal-f in 2.günü olacak.bakalım,rabbim ol derse olur,biliyorum,hergün KUN FE YEKUN dua ediyorum.bize hayırlı evlatlar vermesi için.
Hadi gözün aydın kuzum inan sonrası daha zor yada bana öyle geliyo,bugün 4.günüm çok korkuyorum acaba yanlış bi hareketmi yaptım, bilmeden ağırmı kaldırdım derken 4 gün oldu nasıl geçecek bugünlerEwettt askissiiiiu yaa cok sukurr yaw nasil gecti ne oldu anlamiyrum haladahada anlmiyrum.. olcagi varki oluyr iste.. nasip kismet cnm bnmm
Hadi gözün aydın kuzum inan sonrası daha zor yada bana öyle geliyo,bugün 4.günüm çok korkuyorum acaba yanlış bi hareketmi yaptım, bilmeden ağırmı kaldırdım derken 4 gün oldu nasıl geçecek bugünler
Sanirim seninde cuma gunu transferin oldu.benimde ayni.ve beni anlatmissin resmenetrafimdakiler dikkat et dedikce bisey olmaz beni germeyin lutfen diyorum ama gece uykumdan 10 kez uyaniyorum.acaba ustune mi yattim hizli mi dondum diye.rahmimde agri var niye diyorum 10 dk sonra rahmimde niye agri yok diyorum.karmasik bi ruh hali valla.allah yard8mcim8z olsunHadi gözün aydın kuzum inan sonrası daha zor yada bana öyle geliyo,bugün 4.günüm çok korkuyorum acaba yanlış bi hareketmi yaptım, bilmeden ağırmı kaldırdım derken 4 gün oldu nasıl geçecek bugünler
Cok[/QUOTE]Çok heyecanlisin değil mi? İnşallah güzel kaliteli yumurtaların olur canım benim, ve ilk ve son olur tedavinin bidaha bu günleri yasamazsin.OTE="umudihar, post: 36638562, member: 505821"]Kizlarr hani pazartesi ve sali yani bugun opu olan arkilerimiz nerde ben heyecan yaptim heee yarinn bebislerim olcak.. hucrelencekk.. ayy pamukum geliyrrr azkaldi umtlaraaa..
Bnm bitanemmi gelmisss.. ewet tatlisi sanirim heyecan yaptim yeni yeni algilamaya basladim az kaldi insallh be birtanem.. ne yapalim allihim herkese guzel kaderler yaSin.. ummahh :)[/QUOTE][QUOTE ihar, post: 36638761, member: 505821"]Cok
Bnm bitanemmi gelmisss.. ewet tatlisi sanirim heyecan yaptim yeni yeni algilamaya basladim az kaldi insallh be birtanem.. ne yapalim allihim herkese guzel kaderler yaSin.. ummahh :)
Bnm bitanemmi gelmisss.. ewet tatlisi sanirim heyecan yaptim yeni yeni algilamaya basladim az kaldi insallh be birtanem.. ne yapalim allihim herkese guzel kaderler yaSin.. ummahh :)[/QUOTE][QUObugümudihar, post: 36638761, member: 505821"]Cok
982, post: 36638963, member: 236364"]Amin canim, hic heyecanlanma bence opuda hic bisey yok guzel bir uykudan baska bide cikinca cok az kasik
Agrisi o kadar:) ben bidaha beni uyutsunlar diye yalvarmistim, bide dormicum yapmislardi nasil guzel yapiyo kafani anlatamam, tavandaki butun isiklar kayiyodu, her soylenene evet diyordum
[QUO, post: 36638978, member: 505821"]Bnm bitanemmi gelmisss.. ewet tatlisi sanirim heyecan yaptim yeni yeni algilamaya basladim az kaldi insallh be birtanem.. ne yapalim allihim herkese guzel kaderler yaSin.. ummahh :)
[/QUOTE]Hahah bendede gozler kaycak hopppp oldu bitti masaalh olcak tatlisi.. neye ewet diyrdun ki acaba :))