- 8 Nisan 2012
- 295
- 149
Allah yardımcın olsun canım,dualarımız seninleGunaydin arkadaslar 10.30da transferim var dualarinizi eksik etmeyin allah yardimcimiz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun canım,dualarımız seninleGunaydin arkadaslar 10.30da transferim var dualarinizi eksik etmeyin allah yardimcimiz olsun
Canım araştırdım çok tehlikeliymiş Allah korusun düşüğe bile neden olabilirmiş. Haklısın doktorumla bu konu görüşecem.hiç düşünmemiştim zararlı olabilir bi doktoruna sor istersen sıkıntı yaşayabilirsin sonuçta çok hassas bi süreçteyiz.
Transferin olmuştur heralde cnm hadi hayırlısı olsun inşAllah tutunur sımsıkıı:)Benim yarin 10.30da canim allah yardimcimiz olsun
Ewt cnm hamileyim dersen geçirmesler ztn yandan geçersin artık Allah korusun dikkat :)Canım araştırdım çok tehlikeliymiş Allah korusun düşüğe bile neden olabilirmiş. Haklısın doktorumla bu konu görüşecem.
Canım araştırdım çok tehlikeliymiş Allah korusun düşüğe bile neden olabilirmiş. Haklısın doktorumla bu konu görüşecem.
Cnm mrb 2.gun embriosu icin guzel bi deger bence tutunmya baslamisKızlar merhaba benim bugün 9.günüm 2.gün embriyo su sabah saat 10.da kan verdim 16.89 çıktı sonucum sizce nasıl kızlar.....Lütfen Yardım
Egeliiii cok sevindim insallah 12 gun sonra guzel haberler vericeksin belki ikiz :)Arkadaslar guzel dualariniz icin hepinize tesekkur ederim transferim oldu 2 embriyo yerlestirildi allahim saglikli ve hayirlisini nasip etsin
Ayyy canim insallah guzel haberler verelim hep birlikte hadi al gel bebislerini tutunsunlar birakmasinlar hiccccEgeliiii cok sevindim insallah 12 gun sonra guzel haberler vericeksin belki ikiz :)
Bnmde haberim geldi bebisim côzunmusss bende 1bucukta almaya gidiorum
benimde 9. günüm ben korkudan idrar testi bile yapamıyorum inş 12. güne kadar yükselir benim de :)))))))))))) senn ne belirtilerin vardı canım yaKızlar merhaba benim bugün 9.günüm 2.gün embriyo su sabah saat 10.da kan verdim 16.89 çıktı sonucum sizce nasıl kızlar.....Lütfen Yardım
Ayyy maşallah kuzucuga hayırlısı olsun canım güzel haberler alız inşallah. ...aminKizlarrrr haber geldi embrionum saglikla cozulms masallah
1 bucukta gidiorum onu almaya
Canım benim valla iki gundur akıntı m artti birde mide bulantım çok oldu midem ağzımdan cikacak gibi birde gazım çok allah hayırlısı nı versin canım insallah değerlerim artar hayırlısı allahtanhilye83 .!.:benimde 9. günüm ben korkudan idrar testi bile yapamıyorum inş 12. güne kadar yükselir benim de :)))))))))))) senn ne belirtilerin vardı canım ya
Cnm mrb 2.gun embriosu icin guzel bi deger bence tutunmya baslamis
2 gun sonra iki katina cikmis icin saglikli bir gebelik oldugunu gosterir
Hayirli ugurlu olsun insallah
Kuzuummm iulaklarin cinladimiiiii bugun kontrolumvardi. Dedimii emre beye bi ariadasim var tedavisini sizinoe oldu suanda hamile. Transferinden beri hep takip ettim onu simdi donfurulmusuyla hamile kalinca cok mutlu oldum, bana umut oldu dediml tanidi seni adini soyledi. bu iisiyimi diyosun dedi .Adini soyleyince utandim ben senin adini bile sormamisim k7zummmm bide arkadasim diyorum orda. Az kalsin yok adi o degil adii haziran diyecektim dediki ben bu sefer cok umutluyum s3nde arkadaslarina guzel haberler vereceksinn... cooookkkk dua et sen banaaaaaaahadi ya bunu söylediğin iyi oldu canım dikkat etmek lazım böyle şeylere peki söylesen heralde geç ordan demezler çünkü karın belirgin olmayınca bazı salaklar geç diye diretebilir...
Amin insallah canım Teşekkürler güzel dileklerin içinCnm mrb 2.gun embriosu icin guzel bi deger bence tutunmya baslamis
2 gun sonra iki katina cikmis icin saglikli bir gebelik oldugunu gosterir
Hayirli ugurlu olsun insallah
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bebîşleri kucağına almayı nasip etsin inş..Arkadaslar guzel dualariniz icin hepinize tesekkur ederim transferim oldu 2 embriyo yerlestirildi allahim saglikli ve hayirlisini nasip etsin
Allah razi olsun canim hepimize nasip etsinHayırlı olsun canım Allah sağlıklı bebîşleri kucağına almayı nasip etsin inş..