Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kizlar bende sonucumu aldim degerim artmis 1000 artis sonucunu beklerken daha heyecenlendim ya
hazirancım takipçinim kesinleşti mi senin hamilelik ikinci çizgiyi görmüştüm ama kesin sonucunu aldın mı
Hadi hayirli olsun canim kese icin bise dedimi dr benim dr aramiyo bile ne yapacagimi bilmiyorum c. Tesi gidecem baska bi dr akızlaaaarrrrrrrr :) çok mutluyum ikinci sonucumu aldım.... değerim tam iki katına çıkmış. 1133.55
Merhaba arkadaslar, benim bugün 8.gunum. Gidip kan testi yaptırdım ve maalesef 1.2 cikti. Asıl test gunüm pazar sabahı ama biliyorum artık hamile degilim. Hayırlısı boyleymis diyorum. Degeri artan arkadaslar Allah sağsalim kucağınıza da almayı nasip etsin insallah.
Canım benim evet dayanamadım 11.gün gittim 170 değer çıktı hamileyim Allah'ın izniyle yarın ikinci kanda gebelik testini istediler benden bakalım yapıcam işte öyle
Hadi hayirli olsun canim kese icin bise dedimi dr benim dr aramiyo bile ne yapacagimi bilmiyorum c. Tesi gidecem baska bi dr a
Merhaba arkadaslar, benim bugün 8.gunum. Gidip kan testi yaptırdım ve maalesef 1.2 cikti. Asıl test gunüm pazar sabahı ama biliyorum artık hamile degilim. Hayırlısı boyleymis diyorum. Degeri artan arkadaslar Allah sağsalim kucağınıza da almayı nasip etsin insallah.
ohhh çok şükür annecim kutlarım :)
Allahın izniyle kucağınada alırsın hoşgeldin bebeğim demek hayırlısıyla cümlemize nasip olur inşallah kardeşim
Ooo bende denizliliyim canim afyondayiz bizde ama ankarada yaptiriyoruz yarin yumurtalarim toplanacak insallah pazartesi sali transfer sanirim uzun uzun cvplamissin allah razi olsun bende transferden hemen sonra cikmayayim yola diyorum bir gun dinleneyim oyle sen baya normal yasama devam etmissin super saglikli bi sekildede kucagina alirsin insallahtransferden 30 dk sonra tuvalet için kalktım sonra 2 saat boyunca hastanede yattım dinlendim. daha sonra hemen yola çıktık izmirden denizliye geldik kendi arabamızla. tabi yol boyunca ben arkada uzandım. sonraki iki gün biraz fazla yattım.... 3. günden itibaren de normale döndüm tamamen... dışarı çıktım gezdim tozdum. arkadaşımın düğünü vardı ona gittim hatta oynadım bile..... soru sorman da gayet normal canım hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz sonuçta..... senin transfer oldu mu
Ooo bende denizliliyim canim afyondayiz bizde ama ankarada yaptiriyoruz yarin yumurtalarim toplanacak insallah pazartesi sali transfer sanirim uzun uzun cvplamissin allah razi olsun bende transferden hemen sonra cikmayayim yola diyorum bir gun dinleneyim oyle sen baya normal yasama devam etmissin super saglikli bi sekildede kucagina alirsin insallah
merhaba arkadaşlar bende 2. tüp bebek denemesindeyim. dün yumurtalar toplandı 18 tane toplandı bunlardan 15 i olgunmuş 7 tanesi döllenmiş bugün klinikten aradılar cumartesi günü transfer olabilirmiş veya dondurulabilirmiş. doktorumla görüşememiştim opu günün ayıldığımda doğuma girmişti. ilk denemem dondurulmuş olmuştu ohss yüzünden bu seferki test sonucumu doktorum söylemedi galiba risk yok ki transfer ihtimali var demiş ve vajinal jele başlattı.. inşallan transferim ertelenmez de bu cumartesi alırım bebeklerimi. dualarınızı esirgemeyinnn
Tamam canim cok tesekkurler cevaplarin icin umarim allah ol der olur hayirli ve saglikli bir sekilde ..ne güzel hemşeriyiz canım.... istersen kalabilirsin ama kendi arabanızla giderseniz sorun olmaz bence. bize doktorum öyle demişti.... ama yine de sen bilirsin tabi..... evet ben normale döndüm hemen ama ilaçlarımı çok düzenli kullandım.... ve yine de kendime dikkat ettim..... kapız olmamaya dikkat ettim mesela bol bol su içtim kabak çekirdeği yedim hergün......
amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Insallah hersey yolunda gider saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder hepimizemerhaba arkadaşlar bende 2. tüp bebek denemesindeyim. dün yumurtalar toplandı 18 tane toplandı bunlardan 15 i olgunmuş 7 tanesi döllenmiş bugün klinikten aradılar cumartesi günü transfer olabilirmiş veya dondurulabilirmiş. doktorumla görüşememiştim opu günün ayıldığımda doğuma girmişti. ilk denemem dondurulmuş olmuştu ohss yüzünden bu seferki test sonucumu doktorum söylemedi galiba risk yok ki transfer ihtimali var demiş ve vajinal jele başlattı.. inşallan transferim ertelenmez de bu cumartesi alırım bebeklerimi. dualarınızı esirgemeyinnn
canım hayırlı olsun benim 10.gün 170.5 ti 12.gün 448.7 çıkmıştı sen 3 gün sonra yaptıracağına göre 600-700 lerde bi değer çıkar galiba benim tek çıktı bebişim senin ki belki ikizdir inşallah kucağımıza da almak nasip olurCanım benim evet dayanamadım 11.gün gittim 170 değer çıktı hamileyim Allah'ın izniyle yarın ikinci kanda gebelik testini istediler benden bakalım yapıcam işte öyle
inşallah teşekkür ederim rabbim hepimize nasip etsinallah kolaylik versin arkadasim hersey gonlunce olsun stres yapma lutfen umarim yolunda gidecek dualarimiz seninle