- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
cok haklisin cnm biz uzuldugumuzle kalcaz onlarsa hic birsey olmamis gibi davranacaklar...bana ilkindede tek embriyo 3.gun 8 hucreliydi bundada tek embriyo ayni cnm ilk 2 denemede tek yapiyolar taviz vermyiyolar turkiye gibi degil ben almanyada yasiyorum cnm ne ailem ne kayinvilddmgil kimse yok burda kapimizi calan bi komsumuz dahi yok yani olsek soranimiz olmaz burda kayinvalidemde cok yasli zaten yabanci eltim vardi onunda ancak kendisine faydasi olur bide kimseye demedigimiz icin annemide getiremiyorum buraya esim benim ailemin bildigini bile bilmiyo sirf kendi ailesine soylemesin diye ameliyat oldugumdada herseyde yalnizdim burda esimde kendiisi oldugu icin cok calisiyo bitek yemegimi getiriyo ancak burda pek sansli sayilmam yani anlayacagin oyuzden bu sigeye ozellikle uye oldumki yalnizligim gitsin benim gibkler beni daha iyk amlar diye...
canım benim ya kıyamam ailenin bilmemesini eşin mi istemiyo ki gerçi bilseler de yapabilecekleri bişey yok sonuçta çok uzaktasın inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar yalnızlığına şifa olurlar iyi yaptın üye olmakla gerçekten iyi yapmışsın transfer edilen embriyoların da 8 hücreli eğer öyleyse harika benim de öyleydi tuttu çok şükür