2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..



canım benim ya kıyamam ailenin bilmemesini eşin mi istemiyo ki gerçi bilseler de yapabilecekleri bişey yok sonuçta çok uzaktasın inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar yalnızlığına şifa olurlar iyi yaptın üye olmakla gerçekten iyi yapmışsın transfer edilen embriyoların da 8 hücreli eğer öyleyse harika benim de öyleydi tuttu çok şükür
 
Yok canım kanı vermeden söylediler aslında ama sinirden birden ağlamaya başlayınca bilemedim ne yapacağımı. Bugün 4 buçuk gibi çıkma ihtimali de var olmazsa yarına kalacak.eşim de dedi vermesin kanı parayi geri alıp başka hastaneye gitmedin diye ama düşünemedim işte, geri verirler miydi onu da bilmiyom yaa.
 

yok cnm ben esimin bilmesini istemedim hani sorun esimde ya gururu kirilmasin diye sorun kadinda olsa onemli degilde benim icin ama erkekte olunca olmuyo getcekten bana cok iyi geliyosunuz cok sagolun insaallah cnm ya benimde umudum olur insaallah...ya gelmek istiyolarda bende istiyorum ailemin gelmesini ama iste kimse bilmiyo oyuzden zor oluyo bide bu sene sirf cocuk istedigim icin gitmedik turkiye burnumda tütüyo ya
 
Kızlar ben adet olmadım hala yaaa sinir stres haas safada umudihar yok galibaa ?

Askissssiii olmadinmi hala bnm net bitti ya esimiden 2dakkligina giriyim dedim 1haftaya gelcek neti cok ozledim hepinizi.. stres yapmaaa canimm yaaa doktora git artik.. lutfen..
 
Kizlar 2.73 cikti bu seruven burda biter. Allah hepinizin yardimcisi olsun

Canim bnmmm sakin uzulmeee demkki zamani degil olucakk gelicek.. allhim onun zamani gelince vericek allhim bu sinavi anlimizin akiylacikmayi nasip etsin.. isyan etmk bitrmk yok umutlarimiz hep var nefes aldikca..
 


bebişlerin olsun onlarla gelirsin inşallah
 


canım naptın çıktı mı sonucun??? değerlerin nasıl
 
Benimm canlarimmmm
Negatifleri olan arkilerime umutlarini tuketmemelerini ve herseyun zamani oldugunu.. hepimizn allhim yardimci olmasini diliyrum hepinizi cok sewiyrum.. sakin umutsuzluga ve umitsizige yer yaomayin aklinizdan kotu dusunceleri unutun.. pozitif dusunun ne okur.. bizim sloganimiz neydi""O BEBEK BU EWE GIRECEK"""

bana gelince bugun ignemin 5.gunu.. 5adet yumisim var.. 10mlim ignelere dewam allhim herkesin yar ve yardimciai olsun.. hepinize dualarim..
 
Askissssiii olmadinmi hala bnm net bitti ya esimiden 2dakkligina giriyim dedim 1haftaya gelcek neti cok ozledim hepinizi.. stres yapmaaa canimm yaaa doktora git artik.. lutfen..
Olmadım kız valla çıldırcaaam aradım hastaneyi pazartesi ye kadar olmazsan gel dedi ada çayı içiyorum tık yokk bu arada 5 yumosun olmuş :) hadi hayırlısı opu ne zaman olacak ? Ben başlayana kadar sen bebekleri alır eve gelirsin
 


ay canım ya çok sevindim süper bi haber çok mutlu ettin beni bebişlerin artık seninle yerim ben onları tatlı şeyler annelerini hiç üzmediler ömürboyu inşallah hiç üzmesinler artık sıra kesede bakalım benimkiler nasıllar yarın öğrenicem artık ben onları biraz üzdüm tabii nasıl ağrıların var mı benim içim kımıl kımılama neden bilmiyo ailen??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…