bu benim ikinci bebeğim bu kız ilki oğlan.oğlumda lohusalığımda tek kalmış depresyonun dibini boylamış bir anneyim ben de.eşim her eve geldiğinde ikimizi de ağlıyor olarak bulurdu.gaz,uyku,süt..vs biliyosunuz.
40 ının çıkmasını bekleyenlere üzülerek söylüyorum ki bi bok olduğu yok.3 aylıkken biraz,6 aylıkken biraz daha kolaylaşıyo.e en zor büyüyen yavru insan yavrusuymuş derler ya..öyle
neyse kızımda çok daha iyiyim bunun ilk sebebi erkek bebek kesinlikle bir tık daha zor ve gazlı oluyor
diğeri ise rahatlık.. aman ağlamasın güvende hissetsin diye her bağırdığında koşturmuyorum.üstüne başına üşüdü mü terledi mi diye delirmiyorum.ve oğlumda yapamadığım şeyi yapıyorum;kızımı kucağıma alıp seviyorum! izleyip inceliyorum.çok kafa yormuyorum acıkmıştır diyip önce memeyi sonra mamayı dayıyorum.
eski rahatlığa ne zaman mı kavuşulur? 2 yaşında! elinizden çıkıyor bebek.o yüzden size tavsiyem üzülüm vicdan yapmadan bırakabildiğiniz her fırsatta bebeğinizi annenize kv ye bırakıp kaçamak yapın! bişeycik olmaz psikolojiniz için çok gerekli.boş gezseniz bile yalnızlığın tadını çıkarın.