Kızlar bide ben yanlış hatırlamıyosam gaz için elma yağı ile bebişlerin ayaklarının altına masaj yapınca iyi geliyor aşağıdaki sizin için buldum
Elma Yagının Bebeklerde Kullanımı - Elma Yağı Bebeklerde Nasıl Kullanılır ?
Acı elma yağı nedir
Adaçayı olarak da bilinen acı elma yağı ballıbabagiller familyasından olup insanlığa yüzyıllardır hizmet veren bir drogdur. Yapraklarından distilasyon yöntemi ile acı elma yağı elde edilir. Bünyesinde tuyon, sincol, barneol ve piren maddeleri içerir.
Adaçayı
Adaçayı
Acı elma yağı faydaları
Bebeklerde gaz giderici, ter kesici ve idrar arttırıcı etkileri vardır.
Bunun dışında bronşit, adet düzensizliği ve hormon dengelenmesinde de kullanılır.
Cilt bakımı ve temizliğinde etkilidir. Mikrop öldürücü ve yara iyileştirici olarak da bilinmektedir.
Nasıl kullanılır
Acı elma yağı bebeklerde sabit bir yağla seyreltilerek kullanılmalıdır. Örneğin 50 ml susam yağına bir kapak dolusu acı elma yağı karıştırılarak bebklerin göbek kısmına ve topuk altlarına masaj şeklinde uygulanabilir.
(qünde 2,3 damLa diyor araştırmaLarımda fazLası zararmış =)) qerçi o sırf eLmayaqı için, bu karışımı yaptım az önce susamyaqı ve elma yaqı 2,3 damLa ayakLarına 2,3 damLa qöbeqine yaptım ve süper qaz çıkarttı ama keramet yaq'damı yoksa benim eLLerimdemi biLinmez

)