- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #36.181
Selam bayanlar oglum iki gundur huzursuz sanirim gaz basladi. Damla öneriniz var mi bir de saglik ocagi d vitamini damla verdi kullaniyorum fakat gaz yapiyo dediler boyle bisey duyaniniz var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lohusalik depr3syonuna bi ben girmedim sanirim. ya kizlar tum sorunlari bebeginizin gozlerinize bi kez bakmasi bitirmiyomu. bende dpgum yaptim dikislerim var bebegim uyumuyo emmiyo gazi var agliyo.ben o aglayinca agliyorm onu aglattim diye.kizlar bebek sahibi olmaya karar verince bunlarin hepsini goze aldik degilmi. o bizim bi parcamiz.bizim kokumuza ihtiyaci var sadece.kimseyi tanimiyo bebegimiz annesinin kokusundan baska. aglama krizleri mi geliyo alin bebeginizi kucaginiza koklayin cennet kokusuni yetmiyomu opun sarilin bu tum acilara agrilara bedel..ben bebegimi bi an olsun kucagimdan ayirmak istemiyorum.uyudugunda uyanana kadar bebegimi izliyorum.cunku o benim herseyim oldu.kendimden onemli o benim icin.heryerim agrisin acisin ama b3begim yeterki iyi olsun.ben ilk gunden beri tek kaliyorm kimse yok yanimda istemedim.geceleri uyanirsa altini degismek gazini cikarmak emzirmek bunlarin hepsini kendim yapmak icin kimseyi istemedim.gunduzleri isim mi var koyuyorm anakucagina aliyorm yanima ne isim varsa o odaya yada mutfaga yanimda goturuyorm.aksam esim gelince yemegimizi yerken bile bebek masamizda oluyo.dus alacagim zaman ki telasimi anlatamam size 10 dk esime birakiyorum banyoda aceleden ne yapacagimi sasiriyorm ya bebege bakamazsa diye.hemen cikiyorm.yani ben bebegimi hic birakmak istemiyorum.sanki ben olmazsam aglayacak uzulecek gibi hissediyorm.cunku ben bu bebegi 9ay icimde sakladim buyuttum.beni birakmasin diye 9ay igne vurundum ilac ictim.su icmeye bile kalkmadm yerimden.o benim en degerli parcam kiymetlim..unutmayin arkadaslar sorunumuz ne kadar cok olursa artik biz anneyiz.meleklerimiz sadece bize muhtac.kimseyi bizim yerimize koyamazlar.oyuzden lutfen herseyi bi kenara birakalim ve lohusalik denen bu 40 gun bi daha gelemeyecek tadini cikarmaya calisalim
Ne güzel yazmissin ama demek ki iste herkes ayni duygular icine giremiyor nedense. Senin hissettiklerini hic hissetmedim ben. Bebegimi sevmiyorum da degil seviyorum ama benim kendi dikis agrilarim, uykusuzlugum, yorgunlugum, süt birikmesi yüzünden yasadigim atesler, halsizlik, gögüs ucu yaralari vs. bunlarin hicbiri bebegimin suratina bakinca gecmiyor. Aksine hastahanede serum vurulurken aglayan bir bebek ve sana muhtac olan bir sey giriyor hayatina ve onu emzirmek zorundasin yarali gögüslerinle halin yokken. Bir de bebek kücük olunca oyalanmiyor ya, sürekli aglayip meme istiyor kendine bir dakikan bile kalmayinca boguluyorsun. Yani bunlar benim hissettiklerim. Sanirim bu hissettiklerimiz biraz karakterimizle, biraz da önceki hayatimizla alakali bir durum. Ya da belki ne kadar hazir oldugumuzla. Ama dediginde haklisin, bu zamalarin tadini cikarmaya calismak bunalimi hafifletiyor. :) Benimki geciyor gibi zaten. Daha rahatim.
Ne güzel yazmissin ama demek ki iste herkes ayni duygular icine giremiyor nedense. Senin hissettiklerini hic hissetmedim ben. Bebegimi sevmiyorum da degil seviyorum ama benim kendi dikis agrilarim, uykusuzlugum, yorgunlugum, süt birikmesi yüzünden yasadigim atesler, halsizlik, gögüs ucu yaralari vs. bunlarin hicbiri bebegimin suratina bakinca gecmiyor. Aksine hastahanede serum vurulurken aglayan bir bebek ve sana muhtac olan bir sey giriyor hayatina ve onu emzirmek zorundasin yarali gögüslerinle halin yokken. Bir de bebek kücük olunca oyalanmiyor ya, sürekli aglayip meme istiyor kendine bir dakikan bile kalmayinca boguluyorsun. Yani bunlar benim hissettiklerim. Sanirim bu hissettiklerimiz biraz karakterimizle, biraz da önceki hayatimizla alakali bir durum. Ya da belki ne kadar hazir oldugumuzla. Ama dediginde haklisin, bu zamalarin tadini cikarmaya calismak bunalimi hafifletiyor. :) Benimki geciyor gibi zaten. Daha rahatim.
Selam bayanlar oglum iki gundur huzursuz sanirim gaz basladi. Damla öneriniz var mi bir de saglik ocagi d vitamini damla verdi kullaniyorum fakat gaz yapiyo dediler boyle bisey duyaniniz var mi
ben sanirim hayatima artik bebegimin gozunden bakiyorm ve oyuzden bu kadar guzel dusunuyorum sanirimNe güzel yazmissin ama demek ki iste herkes ayni duygular icine giremiyor nedense. Senin hissettiklerini hic hissetmedim ben. Bebegimi sevmiyorum da degil seviyorum ama benim kendi dikis agrilarim, uykusuzlugum, yorgunlugum, süt birikmesi yüzünden yasadigim atesler, halsizlik, gögüs ucu yaralari vs. bunlarin hicbiri bebegimin suratina bakinca gecmiyor. Aksine hastahanede serum vurulurken aglayan bir bebek ve sana muhtac olan bir sey giriyor hayatina ve onu emzirmek zorundasin yarali gögüslerinle halin yokken. Bir de bebek kücük olunca oyalanmiyor ya, sürekli aglayip meme istiyor kendine bir dakikan bile kalmayinca boguluyorsun. Yani bunlar benim hissettiklerim. Sanirim bu hissettiklerimiz biraz karakterimizle, biraz da önceki hayatimizla alakali bir durum. Ya da belki ne kadar hazir oldugumuzla. Ama dediginde haklisin, bu zamalarin tadini cikarmaya calismak bunalimi hafifletiyor. :) Benimki geciyor gibi zaten. Daha rahatim.
ben sanirim hayatima artik bebegimin gozunden bakiyorm ve oyuzden bu kadar guzel dusunuyorum sanirimNe güzel yazmissin ama demek ki iste herkes ayni duygular icine giremiyor nedense. Senin hissettiklerini hic hissetmedim ben. Bebegimi sevmiyorum da degil seviyorum ama benim kendi dikis agrilarim, uykusuzlugum, yorgunlugum, süt birikmesi yüzünden yasadigim atesler, halsizlik, gögüs ucu yaralari vs. bunlarin hicbiri bebegimin suratina bakinca gecmiyor. Aksine hastahanede serum vurulurken aglayan bir bebek ve sana muhtac olan bir sey giriyor hayatina ve onu emzirmek zorundasin yarali gögüslerinle halin yokken. Bir de bebek kücük olunca oyalanmiyor ya, sürekli aglayip meme istiyor kendine bir dakikan bile kalmayinca boguluyorsun. Yani bunlar benim hissettiklerim. Sanirim bu hissettiklerimiz biraz karakterimizle, biraz da önceki hayatimizla alakali bir durum. Ya da belki ne kadar hazir oldugumuzla. Ama dediginde haklisin, bu zamalarin tadini cikarmaya calismak bunalimi hafifletiyor. :) Benimki geciyor gibi zaten. Daha rahatim.
tatlım benim eğer diğer damlalar fayda etmediyse demekki zinco da fayda etmez ben ilk oğlumdn biliyorum neler denedik fayda etmedi.. kimyon çayını denedin mi canım? birde kendi yediklerine dikkat ediyormusun?Bende burp ve nurse harveys isimli iki damla kullandım fayda etmedi bugün aşıya gideceğiz zinco alayım diyorum bugün de
yaaa kızlarr delirıcem..bnm bebiş emmıodu daha önce de yazmıştım..hastanede biberona alıştığından..şu an 25 günlük..tabi bn denemeyi hiç bırakmadım.yapmadığım şey kalmadı..meme emmeyi bilio..uzun uğraşlarım sonunda biberon vermeden memeyi tutuyorum..bazen çığlık çığlığa itiyo beni almıo hiç bi şekilde.bazen alıyo emiyo 10-15 dkka.bazen çok açken kesinlikle almıo önce biraz mama veriyorum bıraz doyunca tutuyorum yine bazen almıo bazen alıp yarım saat emıo..diyorum acaba sütüm az çoğalsa memeden alır mı tamamen..denemeye devam edıyım mı yoksa onu hiç üzüp ağlatmıyım ı!eşim artık kızıyo her mama saatınde boğuşmamızdan..inatlaştırıosun bebeği diye!!!ama sonunda emıcekse razıyım!!!kızlar emer mı sizce?ya emmicek bebek hiç emmez değil mi???
mrb cnm benımkı de 1 aylık oldu bızde asıya gıttık aynı gaz sorunu bızdede var dr zınco ve metsıl donusumlu kullan dedıbenim kontesim 1 aylık oldu bugün hapatit b aşısı oldu. Kaka yapmakta zorlanıyor gaz sıkıntısıda var göğsümü emerken öyle kasılıyor ki tıslıyor sanki kavga ediyor göğsümle ama emiyor onda sıkıntı yok şükür. Gaz için bugün ebe zinco ya devam et dedi kendini ve bebeği sıcak tut hava sıcak diye aldanma dedi ve yediklerine dikkat et dedi. Mama da veriyorum süt az geliyor doymuyor çok canımı sıkıyor bu durum.
senın yerinde olmak için neler yapıyorum keşke emsede 24 saat yapışık yaşasak razıyımmm..deniyorum cnm bgn ağlamadan aldı ilk defa ama çok emmedi 5 dakkada bıraktı...Tam tersi bir durumdayiz, ben de biberona alistirmak istiyorum; birazcik memeden düssün artik azcik dinlenebilmeye benim de vaktim olsun diye! Emzige zor alistirdim, deneye deneye aglaya bagira. Sürekli kabul etmiyor ama bazen en azindan bir bir saatligine bile olsa aldi mi gögüslerim rahat ediyor. Gögüslerimdeki yaralar ve acilarini da anlatmiyorum bile... Ama eminim sen de simdi tam tersine süt verebilme özlemi icindesin. Bence vazgecme, denemeye devam et, bebek aglayacak zaten, cok ürkütmeden, cok asiri da aglatmadan ama gün icinde ara ara deneyerek alistirabilirsin. Ben emzige öyle yaptim. Mesela cok aglayip almayinca, sevgiyle öpüp memeyi yine verdim falan böyle sakinlestire sakinlestire ama sürekli deneye deneye ise yaradi.
bnde şifa niyetine diyorum ne kadar aldırabilirsemmmmben ilk kızımda 3,5 aylıkken doktora gidip emmeyi bıraktı demiştim.doktor mümkün değil ilk 6 ay emme refleks zaten demişti.aynen çok açken biberon isterdi.ben de uykusu geldiğinde verebildim memeyi.tabii sütüm azaldı ama 16 ay doymalık olmasa da şifa niyetine emdi
Bakalım inşallah düzelir sıkıntılarımız.mrb cnm benımkı de 1 aylık oldu bızde asıya gıttık aynı gaz sorunu bızdede var dr zınco ve metsıl donusumlu kullan dedı
inş emer cnmm okuyorum sürekli gaza geliyorum benimkı de emer diye..inşşş emsinn yaaaakesinlikle vazgeçme canım kesinlikle!
mutlaka emer bebeğin sonra çok pişman olursun..
nettebi okusana millet neler yapıyor emdirebilmek için 6 ay uğraşanlar var :)
Hissettiklerim tam anlamıyla yazdıklarınla aynı...40 ımız çıkınca daha iyi oluruz inşallah...Ne güzel yazmissin ama demek ki iste herkes ayni duygular icine giremiyor nedense. Senin hissettiklerini hic hissetmedim ben. Bebegimi sevmiyorum da degil seviyorum ama benim kendi dikis agrilarim, uykusuzlugum, yorgunlugum, süt birikmesi yüzünden yasadigim atesler, halsizlik, gögüs ucu yaralari vs. bunlarin hicbiri bebegimin suratina bakinca gecmiyor. Aksine hastahanede serum vurulurken aglayan bir bebek ve sana muhtac olan bir sey giriyor hayatina ve onu emzirmek zorundasin yarali gögüslerinle halin yokken. Bir de bebek kücük olunca oyalanmiyor ya, sürekli aglayip meme istiyor kendine bir dakikan bile kalmayinca boguluyorsun. Yani bunlar benim hissettiklerim. Sanirim bu hissettiklerimiz biraz karakterimizle, biraz da önceki hayatimizla alakali bir durum. Ya da belki ne kadar hazir oldugumuzla. Ama dediginde haklisin, bu zamalarin tadini cikarmaya calismak bunalimi hafifletiyor. :) Benimki geciyor gibi zaten. Daha rahatim.