- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #5.561
gözün aydın balım darısı basımıza ınsallah masallah kuzuyaaselamlar annişler
doktordan geldim bende herşey yolundaymış yalnız bende kansızlık çıktı ve kan hapına başladım
bebişim çok iyi ve hareketlenmiş yaaa
yalnız benim bugün ultrasona göre 8+4 çıktı şaşırdım dr tam 2 ay 4 günlük hamilesin dedi
sosyolog canım grubu tekrar kapalı yapmışsın heralde ben uğraşmama rağmen bulamadım
akşama özelden bilgilerini msj atarsan seni ekliyim bari ya da üye olan başkası da atabilir
gözün aydın balım darısı basımıza ınsallah masallah kuzuyaa
olsun gusleım tek sorun kansızlık olsun bakalım benım tahlıller nasıl cıkcak 21 ocakta kan vercem 25 ocakta doktor randevum var:26:
inşallah cnm bende kronık anemı var ayda 3 kutu kan hapı bıtırıyorum genelde ılk gebelıgımde ole verıyodu doktor gyneferon ıcıyodum devamlısağol tatlım
Allah ın izniyle seninde sonuçların güzel çıkar merak etme
Selam kızlar
Ben hamileliğimin 11.haftasindayim. 10+4 günlük hamileyim. Son 1-2 gündür bulantilarim azaldi. Göğüslerim eskiden çok acırdı. Şimdi sadece bastırınca uçları ve çevresi acıyor.
Benimle aynı haftada olan ya da 2. 3. Bebeğini bekleyenler. Acaba bu normal mi değil mi? Allah korusun bebeğime bişey olduğunu mu gösteriyor yoksalütfen yardımcı olun
kızlar belırtıler elbet azalacak hep mı aynı kalacak korkmayın bole seylerdenSelam kızlar
Ben hamileliğimin 11.haftasindayim. 10+4 günlük hamileyim. Son 1-2 gündür bulantilarim azaldi. Göğüslerim eskiden çok acırdı. Şimdi sadece bastırınca uçları ve çevresi acıyor.
Benimle aynı haftada olan ya da 2. 3. Bebeğini bekleyenler. Acaba bu normal mi değil mi? Allah korusun bebeğime bişey olduğunu mu gösteriyor yoksalütfen yardımcı olun
ben üyelik isteği yolladım ,ama benim facimde çıkacakmı 2014 ağustos anneleri grubuna üye oldu diye ,benim hamile olduğumu kimse bilmiyor daha :26:
kimse yok galiba ben biraz uyuyum ozaman :) öpüldünüzzz
selamlar annişler
doktordan geldim bende herşey yolundaymış yalnız bende kansızlık çıktı ve kan hapına başladım
bebişim çok iyi ve hareketlenmiş yaaa
yalnız benim bugün ultrasona göre 8+4 çıktı şaşırdım dr tam 2 ay 4 günlük hamilesin dedi
sosyolog canım grubu tekrar kapalı yapmışsın heralde ben uğraşmama rağmen bulamadım
akşama özelden bilgilerini msj atarsan seni ekliyim bari ya da üye olan başkası da atabilir
Selam kızlar
arkadaşlar ya benim midem bulanıyor ama kusmuyorum yinede rahatsız ediyor.kendimde bişey fark ettim kafama bişey takılırsa biraz
moralimi bozsam gece 2-3 gibi mideme çok kötü ağrı giriyor.yerleri tırmalıyorum ağrıdan
eee günaydın ozaman :))ahanda tam sen onu yazdıgında bende bi guzel dalmısım uykuya yeni uyandım
arkadaşlar ya benim midem bulanıyor ama kusmuyorum yinede rahatsız ediyor.kendimde bişey fark ettim kafama bişey takılırsa biraz
moralimi bozsam gece 2-3 gibi mideme çok kötü ağrı giriyor.yerleri tırmalıyorum ağrıdan
Selam kızlar
ekledım kız husonun pıpısını yerım ayoll :)))beni de ekleyin o listeye yaa oğluş çıkıyor çin takvimine göre, hüsoom geliyo :)
ekledım kız husonun pıpısını yerım ayoll :)))
Ecmel1987:Kız
Atazan:Kız
İlkem5534:Erkek
hazan86: Erkek
la_nina:Erkek
sosyolog_35:Erkek
Ozgok85:Erkek
sercem89:Kız
ece90ya:Kız
nutez:Kız
jolyjoker:kız
eylül166:erkek
hazan86:erkek
kuzeynep:kız
hukukcu_:erkek
foreveryour:kız
İnsanbul:kız
hüsnam:erkek
KARAY07:erkek
mvkrs:erkek
mehmetelif:erkek
seraphazal:erkek
aycaaaa:kız
gıda_pınar:kız
mabel_la:erkek
sessiz86:erkek
dexter:erkek
hul_ya:kız
nevbaharr_34:kız
gamzealici:erkek
rainblue:kız
anqelface:kız /doktor:kız
merffe:erkek
halozzy:erkek
NARL:erkek
kızlar biz kızımız olursa ismini garantiledikkkk :)) erkek daha bulamadık
BERRAK olucak meleğimin adı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?