canım çok çekmişsin takip ettiğim kadarıyla, gerçekten insan olan yapmaz bunları..
rabbim merhametsiz çocuklar nasip etmesin hiç birimize
bi yerde okumuştum, eşinden yeterince ilgi göremeyen kadınlar oğullarına daha düşkün olurmuş ve oğulları eşlerine ilgi gösterdiğinde kendileri vaktinde ilgi göremediği için gelini hor görürlermiş.. bi kaç kişiyi gözlemledim çevremde çoğunluk olarak aynı..
en basiti benim kayınvalidem, hep kendi gençliğiyle kıyaslar beni, halbuki benim doğduğum sene eşinden ayrılmış, kıskandığı kişiye bakarmısınız
ama alıştım ben artık, 8 aylık evliyim ama biz eşimle 1,5 sene beraber yaşadıktan sonra evlilik kararı aldık çocuk için. görümcem öğretmen emeklisi olduğu halde tam bi şark kurnazıdır ama hepsinin metodunu öğrendim, onlara göre oynuyorum bende, bir nevi siyaset yaparak püskürtüyorum. kaynanamı kaale alsam çok kavga ederiz ama kadın zaten 75 yaşında bana bişi dediğinde, 1 ay ne gidiyorum nede onun gelmesine müsaade ediyorum, yürüme 20 dk olmasına rağmen, kırmadan bi şekilde bunu sağlayınca artık anlıyor 3 ay süt liman sonra bidaha