- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #5.241
HENUZ ONUN KADAR AR DAMARIM CATLAMADI AÇMADIM AİLEMİ BU HALE GETIREN KADINLA MUHATTAP OLMYA NIYETIM YOK Bana AILEME HICBISI YAPMADIGIMIZ HALDE EYLÜL AYINDA 1 AY TORUNUNA BAKMAK ZOR GELDI DIYE ANA AVRAT KUFUR EDEN BIRIYLE BENIM ISIM OLMAZ SU DAKKAN SONRA USTELIK SEVGILI KOCAM ANASINI HAKLI BULURKENaaa ne dedi kaynanan kiz? niye aramis? :44: :26:
canım özel mesaj kutun dolmuş ulaşamıyorum sana
hee sende öle bi faktörde var tabii :) ayy wallla işte süslenmesenn bu ne hal hastamısın moralin mi bozuk? süslensen kıskanırlarr ahhahaha napıcaz bilmem... asıl o diilde bebiş olunca süs işi nası olcak onu bilmiormmm ahhahahaah
canım bende vurdum kendimi tarhanaya :) birde alakok 2 yumurta ekmek arasına tere yağı ohhh mis yemek yiyemiyorum öğürüp geğiriyorum
Annişler bende resim koydum telde çok foto yoktu
bir kaç tane denedim en net bu çıkıyordu
akşama evde de bakıcam daha net bulursam önden çekilmiş değiştiririm şimdilik bu
CANIM HAMILE PANTOLU ICIN BEKLEMEYIN KESINLIKLE DUNYANIN EN RAHAT SEYI ESOFMAN GIBI OLE BELDENDE DUSMUYO 9 AYINIZA KADAR STREC OLDUGU ICINDE RAHAT GIYERSINIZ... ACELE EDIN BEN 1 AHFTA ONCE ALDIM IYIKIDE ALMISIM BEBIKLERINIZIN BUYUMESINI ENGELLEMEYINKızlar merhaba,şimdi ben dün igne vuruldum canımda yandı uzerimde tayt vardı çok sıktı.
Bu 9 ay boyunca napıcam.
Bir iki hafta sonra hamile pant alsam dedim daha erken.
Annem yumusak onlar gobegni acıtmaz dedi.
Kararsız kaldm.
Oyle elbse tru bşey alan varmi ustne.
Yada bi çare bana.
AÇMADIM GUSELIM BENI ISTEYEN ARTIK BENI DEGIL AILEMI ARASIN BI ZAHMET YAPTIKLARI HATALARI TELAFI ETSINLER ALLAHIN EMRIYLE NASIL ISTEDILER O SEKILDE COCUGUNUDA ALIP GELSIN YOK OLE YAGMA ...çok konuşma akıllı ol kocamıda gönder deseydin.. yoksa kızlarla toplanıp gelicez oraya deseydinn
Neyse şaka biyana canım olumlu olarak aradıysa en azından durumu anlatarak aslında mantıklı olanın onun buraya gelmesini falan söyleseydin yanii. geri adım atma duruşunu bozma ama tabikide orta yolu bulabilmekte önemli.. dilerim biran önce geçer bu kötü günler
HARİKASIN GUSELIM MAŞALLAH:))Annişler bende resim koydum telde çok foto yoktu
bir kaç tane denedim en net bu çıkıyordu
akşama evde de bakıcam daha net bulursam önden çekilmiş değiştiririm şimdilik bu
maşşallahhhh okka gibi :) maşşallah
Kızlar merhaba,şimdi ben dün igne vuruldum canımda yandı uzerimde tayt vardı çok sıktı.
Bu 9 ay boyunca napıcam.
Bir iki hafta sonra hamile pant alsam dedim daha erken.
Annem yumusak onlar gobegni acıtmaz dedi.
Kararsız kaldm.
Oyle elbse tru bşey alan varmi ustne.
Yada bi çare bana.
HENUZ ONUN KADAR AR DAMARIM CATLAMADI AÇMADIM AİLEMİ BU HALE GETIREN KADINLA MUHATTAP OLMYA NIYETIM YOK Bana AILEME HICBISI YAPMADIGIMIZ HALDE EYLÜL AYINDA 1 AY TORUNUNA BAKMAK ZOR GELDI DIYE ANA AVRAT KUFUR EDEN BIRIYLE BENIM ISIM OLMAZ SU DAKKAN SONRA USTELIK SEVGILI KOCAM ANASINI HAKLI BULURKENBANA OZUR DILETMEYE CALISIRKEN
sorma yaa aynen oyle, ne istediklerini kendileri de bilmiyolar bazenevet yaa bebisler dogunca bi sure onlari suslemekle mesgul olucaz gibime geliyo dogum sonrasi kendimizi toparladikca da yavas yavas kendimizi de suslemeye baslariz cnm
günaydinnnn dün Doktor tartii 49 lkiloydum 52 Kilo olmusum cok sükür mide bulntilrim olmdi sadece karnim acikinca oluyo 3 Kilo almisim sizlerde durum nedir ....10 haftaliken 3 Kilo almisim normalmi sizlerde durum ne arkadaslar...
Ama buna ben de katılmak istiyordummmLütfen beni de ekle hazannn... İstanbul, 31 yaşındayım, sat 29.10.2013, ... başka ne yazacaktım ? :)
benımde derdım konusmak ama boyle degıl evladınıda alıp cıkacak karsımıza bır suru kotu olaylar yasandı tam 4 aydır ne mucadeleler verdık kız aılesı olarak yapmamız gerekenlerı bıle ustlenıp yaptık ama onlardan tık cıkmadı sımdı ne olduda arıyo o cok buyuk gururuna ne oldu benle degıl aılemle konusacak cıkacak yuz yuze konusulacak ben utanacak bısı yapmadım aılesınden bır ferde ama onlar benı ayaklar altına aldılar soledıklerı yaptıkları hıcbırseyı unutamıyorum ben onların soy adını tasıyorum calısmak eve ekmek getırmek kocamla bır olmak onların agrına gıttı kacıncı yuzyıldayız bılemıyorum durup durup kufur yedım aıle boyu ablaları annesı ..... kocamdakı en buyuk kabahat bu zaten susturmadı o benım karım ne konusuyosunuz demedı aılemdır susucaksın dedı hep alttan aldım aldım son noktası benım evımde kalıp anama babama kufur etmesıydı dua etsın kı agzını burnunu kırıp camdan asagı sallamadım onu sen kımsın be 4 yıldır pırlanta gıbı ogluna torununa bakılıyo tesekkur etmedıgın halde bıde bılmem neresıne koyuyorsun ınsanların kımsın senanladim cnm, bosver iyi yapmissin belki acsan canini sıkardı...:44: belki de iyi niyetle aramis olabilir mi? yapici konusmak icin fln.. :26: anlattigin kadariyla pek oyle birisi degil gibi ama belli de olmaz... ye hersey esinde bitiyo gercekten, esinin annesi babasi fln bunlar tıtı vırı.. ben bu olayda en cok esine kiziyorum acikcasi, buyukler cok hatalar yapabiliyor bu noktada esinin dengeyi kurmasi gerekli, orta yolu bulabilirdi, esini ve cocuklarini bu sekilde birakip gitmemesi, adam gibi arkanizda durmasi gerekirdi, cocuk oyuncagi degil ki bu evlilik yani ve herseyden once ortada gunahsiz iki yavru var, onunda kani cani bu cocuklar...en buyuk hatayi burda yapiyor...ve bu kadar sure sessiz kalinmasi da dogru degil, sorunlar iki medeni insan gibi oturup konusularak cozulur, bu ne boyle tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis, kim kime dum duma belli degil..bu sekilde bir sonuca varilamaz ki, gunler boyle ayri ayri ve anlasmazliklar, soru isaretleri, uzuntuler ve kizginliklar icinde bosa geceerr dururr...sonuc ne olursa olsun, oturulup konusulmali, yoksa herkes yerinde sayar..
benımde derdım konusmak ama boyle degıl evladınıda alıp cıkacak karsımıza bır suru kotu olaylar yasandı tam 4 aydır ne mucadeleler verdık kız aılesı olarak yapmamız gerekenlerı bıle ustlenıp yaptık ama onlardan tık cıkmadı sımdı ne olduda arıyo o cok buyuk gururuna ne oldu benle degıl aılemle konusacak cıkacak yuz yuze konusulacak ben utanacak bısı yapmadım aılesınden bır ferde ama onlar benı ayaklar altına aldılar soledıklerı yaptıkları hıcbırseyı unutamıyorum ben onların soy adını tasıyorum calısmak eve ekmek getırmek kocamla bır olmak onların agrına gıttı kacıncı yuzyıldayız bılemıyorum durup durup kufur yedım aıle boyu ablaları annesı ..... kocamdakı en buyuk kabahat bu zaten susturmadı o benım karım ne konusuyosunuz demedı aılemdır susucaksın dedı hep alttan aldım aldım son noktası benım evımde kalıp anama babama kufur etmesıydı dua etsın kı agzını burnunu kırıp camdan asagı sallamadım onu sen kımsın be 4 yıldır pırlanta gıbı ogluna torununa bakılıyo tesekkur etmedıgın halde bıde bılmem neresıne koyuyorsun ınsanların kımsın sengeldıler bana yıne tansıyonum dustu sanırım hatırlamak bıle ıstemıyorum allahın cezaları gul gıbı yuvamı bu hale getırdıler suc benım kocamda aıleye uf bıle denılmez yuz vere vere tepemıze ettırttı yok ben daha fazla katlanamıyorum bunlara
benımde derdım konusmak ama boyle degıl evladınıda alıp cıkacak karsımıza bır suru kotu olaylar yasandı tam 4 aydır ne mucadeleler verdık kız aılesı olarak yapmamız gerekenlerı bıle ustlenıp yaptık ama onlardan tık cıkmadı sımdı ne olduda arıyo o cok buyuk gururuna ne oldu benle degıl aılemle konusacak cıkacak yuz yuze konusulacak ben utanacak bısı yapmadım aılesınden bır ferde ama onlar benı ayaklar altına aldılar soledıklerı yaptıkları hıcbırseyı unutamıyorum ben onların soy adını tasıyorum calısmak eve ekmek getırmek kocamla bır olmak onların agrına gıttı kacıncı yuzyıldayız bılemıyorum durup durup kufur yedım aıle boyu ablaları annesı ..... kocamdakı en buyuk kabahat bu zaten susturmadı o benım karım ne konusuyosunuz demedı aılemdır susucaksın dedı hep alttan aldım aldım son noktası benım evımde kalıp anama babama kufur etmesıydı dua etsın kı agzını burnunu kırıp camdan asagı sallamadım onu sen kımsın be 4 yıldır pırlanta gıbı ogluna torununa bakılıyo tesekkur etmedıgın halde bıde bılmem neresıne koyuyorsun ınsanların kımsın sengeldıler bana yıne tansıyonum dustu sanırım hatırlamak bıle ıstemıyorum allahın cezaları gul gıbı yuvamı bu hale getırdıler suc benım kocamda aıleye uf bıle denılmez yuz vere vere tepemıze ettırttı yok ben daha fazla katlanamıyorum bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?