- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #5.041
ayyy canım benım çok mutlu oldumm kalbınızın gusellıgı yuzunuze yansımıs hayır duaların ıcın sagol dedıgın gıbı olur ınsallah rabbım affetsın arada kendımı kaybedıyorum uzuntuden ama hepsı bır ımtıhan bılıyorum hepınızı o kadar merak edıyorum kı hayalımdekı ınsanlarımısınız acabası ??? her kes resım eklese profılıne ne kadaan gusel olur
haha bi de o durum var demiayy nolcak halimiz hiç bilmiyorum
ben bebek istediğim aydan beri içmiyorum
Ne güzel yazmışsın tatlımm çok haklısın... tavrımı koyucam hep şans verdim şimdiye kadar yani ama artık tavrımı koyucam çnk böle enayi gibi hissedio insan kendisini.. evet Allah'a şükür annem bitanedir çok fedakardır 3 kardeşiz hepimizi ayrı ayrı düşünür...
evet ilerde bu örnekleri görüp ona göre aklımıza getirip davranalım evladımıza, gelinlerimize./damatlarımıza.. Bencil insandan nefret ederim gerçekten, iyi insan olmak varken ,iyi iyi anlaşmak varken ne bilim
maşallah cnmCanım valla seninkiler numune, tamam kötü örnekler var ama senin anlattıklarına göre sennkiler başka, Allah sana sabır versin.
Benimkiler de gözümün içine bakarlar valla, çok şükür, kızım derler, inanın onlara gittiğimde kendi evimden rahatım diyecem ama utanırım :) Elimi hiçbirşeye sürdürmezler, ben gezerim kocamla, kadıncağız yemek yapar, bizi bekler, maşallah çok iyi, yaşı da baya genç, erken evlenmiş..
Haftaya da bana bakmaya gelecek, ben de pek sevindim, şimdiden alacağım hediyeye bakıyorum onun için.
Allah bozmasın, herkese de nasip etsin inşallah
kızlar çin takvımıne uyarak hamıle kalan varmı aranızda.bu cın takvımıne ınanan yada etrafında tutan varmı:26:
ecmelcim maşallah kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş valla kocan haline yansın senin gb güzel çalışkan kadını bulmuşta oğluşunla abla kardeş gb büyüceksin, sanırım
baktınız mı babyler kaldırıcam
etrafımdaki herkesin tuttu..bnm de oğlumda tutmuştu buna kız diyor bakalım görücez..Rabbim bilir en doğrusunu...
ecmelcim maşallah kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş valla kocan haline yansın senin gb güzel çalışkan kadını bulmuşta oğluşunla abla kardeş gb büyüceksin, sanırım
ecmel walla cok hos hatunsun, kocan cok salakmis ksra bakma ama...
sağolun ballar kaymaklar gusellık 5 para etseydı best model of gusellerıde kocaları terketmezdı rabbım ıc gusellıgı versın ben ıcımın gusellıgını savunurum rabbım utandırmasınMaşallah Ecmelcim, dediği gibi o koca aklına yansın, anlar bir süre sonra...
çok tatlısın maşallah berakeallah nazardan korusun rabbım emınım aramızda 1 dane cırkın yoktur hehehe porselen babyler gelıyo desenızeeekisa sureligine koydum resmimi, biraz kucuk oluyo tabi ama az cok anlasiliyodur umarim..gerci bu resimdeki eski sac rengim bu pc de bunu bulabildim simdilik, suan sacim koyu kahve, hamile kalmak istedigimde boyamistim kendi rengime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?