- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #4.761
sağol canım umarım olmaz hiç gerçekten berbat birşey mutfak eziyet oldu kaçabildiğim kadar kaçıyorum ama tabi mecbur birinin yemek yapması gerekiyorcanım geçmiş olsun zor valla ben daha hıç istifra etmedim allah da ettirmesin nefret ediyorum yaaa bende dün çok kötüydüm valla bugun iyiyim allahtan
Ben ilk ogrendigimden beri kullaniyorum cnm birakma sakin kullanmaya devam ettikce etkilerinin azaldigini goreceksin ben hastanede tum gun ayaktayim baslarda duvarlara tutunarak yuruyodum ama simdi rahatim.bazi arkadaslar vajinal yoldan kullaniyolarmis .yan etkilerinin daha az oldugunu soyluyolar.istersen bi doktoruna danisKızlar günaydın. Ben hala uykusuzum ya. Progestan ilacı kullanan var mı aranızda_? Nasıl bir ilaçtır bu ya miğde bulantısı sersemlik ve uyku veriyor
Ben ilk ogrendigimden beri kullaniyorum cnm birakma sakin kullanmaya devam ettikce etkilerinin azaldigini goreceksin ben hastanede tum gun ayaktayim baslarda duvarlara tutunarak yuruyodum ama simdi rahatim.bazi arkadaslar vajinal yoldan kullaniyolarmis .yan etkilerinin daha az oldugunu soyluyolar.istersen bi doktoruna danisKızlar günaydın. Ben hala uykusuzum ya. Progestan ilacı kullanan var mı aranızda_? Nasıl bir ilaçtır bu ya miğde bulantısı sersemlik ve uyku veriyor
Kizlaaarrr bugün kontrolum vardi ay benim biricigim nasil oynuyo bir gorseniz bize ne numaralar yapti maasallah:) O kibrit çopü gibi bacaklarini atmalar, totosunu dönmeler Allahim videosunu yuklesem size 10+5günlükmüs cok şaşırdım bu hallerine çok heyecanlandim:) Bu arada ilk cinsiyet haberi benden sanirim doktorum cok emin olmamakla birlikte büyük ihtimalle erkek dedi orda minicik bir pipi gördük deli olduk :)
Allahim benimkinide sizlerinkinide saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, bahtlarini da guzel yazsin ya rabbim.
Hayirlisi olsun cnm darisi basimiza insallah.zaten erkek kendini erken gosterir.ee 11. Haftanin sonlarindasin.bu hafta gorebilmesi normalKizlaaarrr bugün kontrolum vardi ay benim biricigim nasil oynuyo bir gorseniz bize ne numaralar yapti maasallah:) O kibrit çopü gibi bacaklarini atmalar, totosunu dönmeler Allahim videosunu yuklesem size 10+5günlükmüs cok şaşırdım bu hallerine çok heyecanlandim:) Bu arada ilk cinsiyet haberi benden sanirim doktorum cok emin olmamakla birlikte büyük ihtimalle erkek dedi orda minicik bir pipi gördük deli olduk :)
Allahim benimkinide sizlerinkinide saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, bahtlarini da guzel yazsin ya rabbim.
Bizim de biberonumuz var teyzelerimiz ama emzik almadik cinsiyyeti en gec ben ogrenicem qaliba cunki daha 8 haftadayiz 11 haftada tam belli oluyor qaliba
cocuk odasi bende yapamayanlardanim cunki rusyada yasiyoruz kirada memlekete gidersem yapmayi dusunuyorum
burda bizim odada yaticak kuzucum
Kizlaaarrr bugün kontrolum vardi ay benim biricigim nasil oynuyo bir gorseniz bize ne numaralar yapti maasallah:) O kibrit çopü gibi bacaklarini atmalar, totosunu dönmeler Allahim videosunu yuklesem size 10+5günlükmüs cok şaşırdım bu hallerine çok heyecanlandim:) Bu arada ilk cinsiyet haberi benden sanirim doktorum cok emin olmamakla birlikte büyük ihtimalle erkek dedi orda minicik bir pipi gördük deli olduk :)
merabalar güzeller güzeli annecikler :) ay ne çok yazışmışınız yetişemedim hepsini okumaya ama güzel haberler çarptı gözüme maşallahbebişinin cinsiyetini öğrenende var ay çok heyecanlandım şimdi :) bende öğrenmek istiyorum daha erken galiba :) cumartesi doktora gidicem geçmiyor günler nasıl dayanıcam bakalım 2 gün daha .. inş hayırlı haberler alırız hep
Kızlarrrr çok mutluyummmm. Bugün doktorumu değiştirip başka bir doktora gittim. Progestan içmem gerekmediğini bebeğimin düşme tehlikesinin olmadığını ve her ikizimizinde sağlıklı olduğunu söyledi. Veeeeeeeeeeeeee bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür. Bir miyonumla kistim vardı daha önceki doktorum hep korkutmuştu. Kistim kaybolan su kistiymiş. Miyonumda dışa doğru büyümüş ve keseye zararı olmazmış. Çok şükür :))
kızlar bugün evde değildim bakamadım topiğe bayağı ilerlemiş bütün sayfaları okuyamadım..
gözümden kaçan şeyler olmuş olabilir..
sanırım korkutuğum başıma gelicek oğlum hastalancak gibi :18:
ayyy yerim onu maşallahbizim de cumartesi kontrolümüz var, 10+2 olacağız, inşallah ben de görürüm onun hareketlerini video yükleme şansın varsa yükle canım bakalım biz de
kıyamam ben ona Annesi maşallah Çok mutlu oldum video yükleyebilirsen ne güzel olur.ama bayağa bir erken cinsiyet tahmini olmuş Allah sağlıkla kucağınıza almayı bize de o günleri görmeyi nasip etsin tekrar
Maşallah çok güzel Allahım bizede nasip etsin ilk cinsiyet haberimizde hayrlı olsun zaten ben şunu duydum doktor bir tanıdığımdan eğer erkekse elleri kolları hemen belli olurmuş kızlarınki daha geç belli olurmuş et parçası gibi görünürlermiş o yüzden kesin erkektir bu kadar hareketli olduğuna göre bizde görebilecek miyiz o günleri acaba heyecanla bekliyoruz inşallah bizede nasip eder Allahııım :)
ayy ne guzell, masallah bebisineeeevet ilk cinsiyet habri senden geldi walla ve cokta erken geldi, dr demek ki kendinden eminmis ki soylemis yoksa bu kadar erken soylemezdi diye dusunuyorum, hayirlisi bakalim
ayyy ne güzel çok heyecanlandım okuyunca :) biz de öğrenelim bir an önce çok merak ediyorum yaa ama daha 2 hafta var kontroleee off günler geçmek bilmiyo
Bencede gayet normal tüp bebek olduğu için yumurtlama döneminden önce transfer edildi çünki siklus agustos 7yi gösterse de agustos 2 benceHayirlisi olsun cnm darisi basimiza insallah.zaten erkek kendini erken gosterir.ee 11. Haftanin sonlarindasin.bu hafta gorebilmesi normal
ayy maşallahbizde 10+0 da gidicez haftaya böyle bir süprizle karşılaşırmıyız kı Allah bizw bağışlasın onları cnm,
tebrik ediyorum oğluşunu
canım hayırlısı olsun ne güzel bi haber bu:))
emin değilim dese de o net görmüştür ki söylemiştir yoksa sölemezdi
benim oğlumda da emin değilim diye diye söledi ilk zamanlar pipi hemen görünüyor
bende 9+3 ken giitmiştim pazartesi günü benimki bile kollarını nasıl oynatıyordu :))
çok tatlılar minicikler hareket ediyorlar hislerini anlıyorum canım
ayy bu süper bişey yaağğsen anlatırken gözümde canlandı
ben biraz daha büyümedikçe hareket etmezler sanıyordum var zıpır vay maşallahhh
pipisi bile varmış şuna bak bak
Canım hayırlı uğurlu olsun,gözün aydındarısı bizimde başımıza hayırlısıyla inşaAllah,erkek olarak görülen bir bebekte yanılma olasılığı çok düşükmüş öyle diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?