- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #4.741
Canım evim 3+1, odanın biri bildiğin boş, benim ıvır zıvırlarım var, yok pilates topu, yok süpürge yok kışlık bişeyler :) O odayı yaparım Allah kısmet ederse.
Ama teyzem bebek fikri yokken bile sözü geçince demişti bana, " şimdi odayı ayırıyoruz ya, bebek her ağladığında anne gidiyor koşarak bebeğe bakıyor hatta çoğu zaman gelemiyor, bir süre sonra oraya bir çekyat ekleniyor anne orada takılıyor, baba başlarda ilgili geliyor bakıyor ama bir süre sonra dikip popişini yatıyor. Başlarda bunu yapma, yanına beşik al, bebeği oraya yatır, hem sana rahat olur, hem bebeğe beraber alışırsınız, hem de baba o kadar rahat etmesin ki az kıymet bilsin :))) "
Bu da mantıklı geliyor açıkçası, bir de minnak bebek için kocaman oda yapıp orada bırakmak istemiyorum duyamam, edemem. Şöyle biraz toparlanınca biz ona o bize alışınca güzel bir oda yaparım inşallah..
cnm bnm bende o hengamede yapamam die önceden yapıcam yoksa tabiki bi süre yanımda yatıcak sıpa
öbürtürlü sürekli kalk git emzirr falan X2 yorulur insan :) ama soradanda vakit ayıramam hani çnk 4 ay sonunda işe dönücem ben o yüzden önceden rahat rahat bakıyım alıyım diorm tabi bu bnm düşüncem bakalım durumlar neyi göstericekkk :)