- 26 Temmuz 2013
- 149
- 7
- 48
- 37
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #4.641
tek planım akşam olsun iş bitsin eve gideyim azcık uyuyayım
Ben agustos annesi degililm artik kalbimiz atmadi bugün birazdan onu benden alacaklar.... ; (
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin, umarım herşey yolunda gider canım :)
amin canım hepimizin
canım muhtemelen cihazdan kaynaklıdır, gönlünü ferah tut. Özeldeki kontrolüne devam etmeyecek misin?[/
inş.cihazdandır canım ya benim sigortada problem var affı bekliyorum oyüzden özel biraz tuzlu olyordu ,bu seferde devlet hast. gidiyim dedim ama özelle arasında dağlar var ilgi alaka bakımından.benim özelde gittiğim doktor doğumumuda yaptırmak istediğim çok iyi bir doktor,sigorta işi çözülsün kendi doktorumdan vazgeçmem....tabi inş. o zamanada kdar heşey yolunda gider ...
İnşallah hallolur canım, hiç sıkma canını bebişin gayet iyi :) olay hastaneden kaynaklı..
Ben agustos annesi degililm artik kalbimiz atmadi bugün birazdan onu benden alacaklar.... ; (
canım ben az ve sık yıyerek buldum aslında biraz çözümünü amam arada tuttumu tutuyor iişte ona bende çözüm bulamadım sık sık miden bulandıkça azcık bişiler ye
çok şükür şimdilik bulantı dışında bir sorun yok ilaçta kullanmak istemiyorum, inşallah geçer 12 13 haftalarda. Senin varmı bulantın canım?
merhaba güzel hamişlerrgüne yine kocakarı komşularımla uyandım evden çıkmaz olaydım azcık belim ağrıo desem aman kız olcak canım şunu çekio desem kesin erkek bu gibi kesin diolar bütün günüm teorileriyle geçiyo yaaa
sabah canım oğlum doruk paşamla aramızdaki diyalog :
-- anne bak kardeşim erkek olmasın sakın , kız olsun
--niye oğlum
-- erkek olursa ona da oğlum dersin sonra ben aaaa banamı dedin anne derim , sen de yok sana demedim dersin ,, ben de ağlarım..
--olur mu oğlum sen benim ilk meleğimsin yaa.. herkesin yeri ayrı..
---anne beni kucağına al o zaman.. (kucağıma almıyorum diye bana küsüyor sıpa)
--alamam annecim belim ağrıyor..
-- o zaman kardeşimi benim karnıma ver de biraz ben taşıyim , senin belin ağrımasın..
yaaa daha 3 yaşında.. laf yetiştiremiyorum.. ama benim dünyam o...Allah'ın kadınlara en güzel armağanı bence anne olmak.. bu aralar çok duygusalım sürekli ağlıyorum zaten.. yine duygulandım valla :2::2:
Bazen o kadar da güzel olmayabiliyor ben eşimle beraber çalışıyorum
Günaydın hanımlar
Adım Nurcan İzmirde yaşıyorum ve hamişim :)
Beni listeye ekleyebilirseniz mutlu olurum.
İZMİR, son adet tarihi 07.11.2013, tahmini doğum 14.08.2014, tek gebelik, ikinci çocuk
Bugün hastaneye gittim Buca Şifa ya. 8 hafta 1 günlük gebeyim. boyumuz 1.77 cm. kalp atışlarımızı dinledik. kan ve idrar tahlili yaptırdık sonuçları yarın alıcam. Hepimize sağlıklı bebişler versin Rabbim inşallah öpüldünüz
yaaa yerim vallahı yerim yaaaaa allah nazarlardan korusun evlatlarımızı çok tatlıymış eee annesi ver sende biraz sevsin çocuk sen yorulma istiyor bak bende doguma 1 ay kala kocama verecegim o doguracak (artık nasıl doguracaksa )
sabah canım oğlum doruk paşamla aramızdaki diyalog :
-- anne bak kardeşim erkek olmasın sakın , kız olsun
--niye oğlum
-- erkek olursa ona da oğlum dersin sonra ben aaaa banamı dedin anne derim , sen de yok sana demedim dersin ,, ben de ağlarım..
--olur mu oğlum sen benim ilk meleğimsin yaa.. herkesin yeri ayrı..
---anne beni kucağına al o zaman.. (kucağıma almıyorum diye bana küsüyor sıpa)
--alamam annecim belim ağrıyor..
-- o zaman kardeşimi benim karnıma ver de biraz ben taşıyim , senin belin ağrımasın..
yaaa daha 3 yaşında.. laf yetiştiremiyorum.. ama benim dünyam o...Allah'ın kadınlara en güzel armağanı bence anne olmak.. bu aralar çok duygusalım sürekli ağlıyorum zaten.. yine duygulandım valla :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?